- 2 Mart 2018
- 22
- 58
- 38
- 34
Hic bilemedim ki dedigin gibi olur herhalde buyuyecekler ya corbasi yogurdu derken... evet evet kiskanclik da olusuyor hafiften ya ben yokken ilklerini o gorurse diyeCnm ben az ders alacağım ayarlayabilirsek. O yüzden temizlikte olursa ben eve gelince halleder o işi.. ayy sorma dün haber verdiler bize dünden beri ağlayacağım nerdeyse.. birde sanki bakıcıyı kıskanasım varek gıdayı da o saatlere ayarlasan biraz ondan biraz süt olmaz mı.. benimki mamalı bebe olduğu için onu düşünmüyorum hiç..
Hoşgeldin:) 14 ocaklı benim kızımda.. pazar başlayacağız bizde ek gıdaya:)) bende eylülde başlayacağımda şimdiden içime birşey oturdu valla..Selam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım
Selam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım
Teeeee deme öyle görürler mi kiHic bilemedim ki dedigin gibi olur herhalde buyuyecekler ya corbasi yogurdu derken... evet evet kiskanclik da olusuyor hafiften ya ben yokken ilklerini o gorurse diye
Ay canım ben görmedim yazmışsınYazamadigim varsa kusura bakmasin arkadaslarim, ilk cisimizi yaptik ondada epey agladik 3 saat diye direten dr ve hemsireler dayanamayip 1bucuk saat sobra tamam ver dediler zira bnmkinde ses fln kalmadi yikti hastaneyi acliktan bugun gectimi insallah daha iyi olacak, ilerde oglum arkdslarina hava atar bnde oyle bi pipi vardiki bi seferse kesememisler 2mye bidaha kestiler diye
Hosbuldumm.Hoşgeldin ❤
Benim annem bakcak ama aklima geldiginde yinede uykularim kaciyor.Hoşgeldin:) 14 ocaklı benim kızımda.. pazar başlayacağız bizde ek gıdaya:)) bende eylülde başlayacağımda şimdiden içime birşey oturdu valla..
Sagol canimNilufer_3457 canım geçmiş olsun
Hoşgeldin sende aramizaSelam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım
Oyle stres olmusumim dudagimsa ucuk cikmisAy canım ben görmedim yazmışsın
Hoşbuldum..Sagol canim
Hoşgeldin sende aramiza
Hoşgeldin canım geçen yaz eşimin tayini nedeniyle Tekirdagdan ayrıldım hürriyet mahallesi nde hala evim var çok özlüyorum orayıSelam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım
1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Geçmiş olsun minnaka1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Kolay şeyler yasamadin canım yaaOyle stres olmusumim dudagimsa ucuk cikmisanca uyudu simdi 5dk bnde karnimi doyuruyorum
Çok normal canım valla oyle olman ben olsam çoktan bayılırdım bi de benimle uğraşırlardıOyle stres olmusumim dudagimsa ucuk cikmisanca uyudu simdi 5dk bnde karnimi doyuruyorum
Ben merkezde degilim.sarayin koyunde oturuyorum.bende dogdugundan beri sagarak veriyorum sutumu.Hoşgeldin canım geçen yaz eşimin tayini nedeniyle Tekirdagdan ayrıldım hürriyet mahallesi nde hala evim var çok özlüyorum orayı
Benimde 28 Aralık doğumlu oğlum var ek gıda verince sütüm azalmaya başladı bu yüzden azaltma kararı aldım bende
Canim simdi sünnet sonrasi bakim gibi mi olacak ne dedi drOyle stres olmusumim dudagimsa ucuk cikmisanca uyudu simdi 5dk bnde karnimi doyuruyorum
Yaa seninki de mi emmedi bende sağdım hep ama bitti sayılır artık..Ben merkezde degilim.sarayin koyunde oturuyorum.bende dogdugundan beri sagarak veriyorum sutumu.
Maleseff bende o zevki yasayamadim.tek tesellim anne sutu aliyo olmasiYaa seninki de mi emmedi bende sağdım hep ama bitti sayılır artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?