2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Cok cok gecmis olsun canim

canım buzdolabından olsaydı ilk aldığınız andan itibaren elektrikleri attırması gerekiyordu bence topraklama priz hattidann kaynaklanıyor ya da sigortanız da sorun var usta çağırdınız mi
Biraz sigorta kapali kaldi actik attirmadi daha
Geceydi zaten attigida,sbahina servisi arayinca bir gun sonra geliyorlar
Simdilik birsey yok bakalim
Merhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Hosgeldin aramiza

Normal kaka bizimkide oyle oluyor alerji agiz icinden vucudundan birde kakada kan vs varmi o sekilde anlarsin denisti doktor kakada kan yoksa ben aldiris etmiyorum birgun sert birgun sulu bugun yesil yarin sarı hep degisiyor kokulu kokusuz ben sanmiyorum
Havuc alerji yapsin bu arada pazarda bulamadik havuc marketlerdede bilegim gibi kalinlikta havuc vardi bebe havuc bulamadik nerden aliyonuz siz bu havuclari

yemek dediysem oyle celingir sofrasi degil kuzum kendim oldumu bende kizarma makarna bulgurpilavi sebzelisi salcalisi patateslisini yapiyorum o sekilde diger gibi ben kendime oyle ozel yemek yapmiyorum

Hoşbulsum tabikide güneşi de ama Doğumdan beri çok uzak kaldım elif kızdan vakit bulup giremiyorumama üye olunca daha aktif olurum diye işe el attım çok sıkılıyorum çünkü evde artık
aha bir kuduruk bebe daha gel canım bi yorgunluk kahvesi verek sana
Şey Ya guneş tam 1 saat 10 dk dur uyuyor da birazcık sapıttım birazcık şımardım birazcık enerji doldum galiba ben ondan bu neşe

Şey Ya guneş tam 1 saat 10 dk dur uyuyor da birazcık sapıttım birazcık şımardım birazcık enerji doldum galiba ben ondan bu neşe
Dilini ısır maşallah de ana bunlar övmeye gelmez bizimkini de şimdi koydum bakalım ne kadar uyuyacak ütü çamaşır bulaşık beni bekler de ben ilk başta uyumuşken şu tuvalete bir gidin

Merhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin cnm bebiş bilgilerini alalım ne kadarlık oldunuz ek gıdaya başladınız mı gibi rutin cevaplar işte

Anlamak icin ver bence kuzum biz de yapmaei bisey

Bende mesajlarında bundan görünce şaşırdım kız seni la özdeşleştirmişim:)) hep böyle uyusunda neşelen inşaşlah

benimkide 30dk dan 20dkya dusurdu iff ne guzel oyun halisinda duran bebe ben her yonden sanssizim arkami donsem bi yere kalkiyor birakamiyorum yere koyunca agliyor kucakta sikiliyor hep ama hep ayaga kalkcak

Pazardan aldım kuzum çok küçük degil ama idare eder. Kan vs yok baktim ona da sadece böyle sümüksü. Havuc alerjisi yetiskinlerde olabiliyormuş da bebeleri bilemedim :) bugün de vereyim bakalım kaka dışında anormal bi durum yok

eee sen daha ne istiyorsun ben de sabaha kadar uyumayan bebe sanıyordum seninkini :)
o kadar uyanacak bebe
benimki saat başı kalkar emer uyur.
bizde abi faktörü de var aynı oda da 4 kişiyiz her ses etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…