Cok cok gecmis olsun canim1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Biraz sigorta kapali kaldi actik attirmadi dahacanım buzdolabından olsaydı ilk aldığınız andan itibaren elektrikleri attırması gerekiyordu bence topraklama priz hattidann kaynaklanıyor ya da sigortanız da sorun var usta çağırdınız mi
Hosgeldin aramizaMerhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Normal kaka bizimkide oyle oluyor alerji agiz icinden vucudundan birde kakada kan vs varmi o sekilde anlarsin denisti doktor kakada kan yoksa ben aldiris etmiyorum birgun sert birgun sulu bugun yesil yarin sarı hep degisiyor kokulu kokusuz ben sanmiyorumKızlar havucun alerji yapma ihtimali nedirsadece bir gün havuç verdim, dün hicbir şey veremedim evde degildik sadece süt emdi. Bugün bi kaka yaptı paçalarından aktı hafif ishalimsi ve böyle yapış yapış. Bugün havuç versem mi vermesem mi bilemedim
Hoşbulsum tabikide güneşi de ama Doğumdan beri çok uzak kaldım elif kızdan vakit bulup giremiyorumBeni de tanıyor musunnnnn
Hoşgeldin buyur ❤❤
Ben eşim yokken yemek bile yapmıyorum kahvaltılık falan atıştırmaca, 10 dan beri mi ben olsam çoktan pes ederdim koyardım oyun halısına ne yapıyorsa yapsınbazen getiriyorum mutfağa birlikte yemek yapıyoruz gösteriyorum
HoşbuldumCok cok gecmis olsun canim
Biraz sigorta kapali kaldi actik attirmadi daha
Geceydi zaten attigida,sbahina servisi arayinca bir gun sonra geliyorlar
Simdilik birsey yok bakalim
Hosgeldin aramiza
HoşbuldumHosgeldinnnn :)
Hoşbulduk bence de iyi ettimHoşgeldin aramıza ne iyi ettin ❤
Hoşbulsum tabikide güneşi de ama Doğumdan beri çok uzak kaldım elif kızdan vakit bulup giremiyorumama üye olunca daha aktif olurum diye işe el attım çok sıkılıyorum çünkü evde artık
Dilini ısır maşallah de ana bunlar övmeye gelmez bizimkini de şimdi koydum bakalım ne kadar uyuyacak ütü çamaşır bulaşık beni bekler de ben ilk başta uyumuşken şu tuvalete bir gidinaha bir kuduruk bebe daha gel canım bi yorgunluk kahvesi verek sana
Şey Ya guneş tam 1 saat 10 dk dur uyuyor da birazcık sapıttım birazcık şımardım birazcık enerji doldum galiba ben ondan bu neşe
Aynen. Durrr geliyorum.Dilini ısır maşallah de ana bunlar övmeye gelmez bizimkini de şimdi koydum bakalım ne kadar uyuyacak ütü çamaşır bulaşık beni bekler de ben ilk başta uyumuşken şu tuvalete bir gidin
Hoşgeldin cnm bebiş bilgilerini alalımMerhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin ❤Merhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Anlamak icin ver bence kuzum biz de yapmaei biseyKızlar havucun alerji yapma ihtimali nedirsadece bir gün havuç verdim, dün hicbir şey veremedim evde degildik sadece süt emdi. Bugün bi kaka yaptı paçalarından aktı hafif ishalimsi ve böyle yapış yapış. Bugün havuç versem mi vermesem mi bilemedim
Bende mesajlarındaaha bir kuduruk bebe daha gel canım bi yorgunluk kahvesi verek sana
Şey Ya guneş tam 1 saat 10 dk dur uyuyor da birazcık sapıttım birazcık şımardım birazcık enerji doldum galiba ben ondan bu neşe
benimkide 30dk dan 20dkya dusurduaha bir kuduruk bebe daha gel canım bi yorgunluk kahvesi verek sana
Cok bile bizimki uyandi daha yemekBenim kız uyandı prenseslik buraya kadarmış
Normal kaka bizimkide oyle oluyor alerji agiz icinden vucudundan birde kakada kan vs varmi o sekilde anlarsin denisti doktor kakada kan yoksa ben aldiris etmiyorum birgun sert birgun sulu bugun yesil yarin sarı hep degisiyor kokulu kokusuz ben sanmiyorum
Havuc alerji yapsin bu arada pazarda bulamadik havuc marketlerdede bilegim gibi kalinlikta havuc vardi bebe havuc bulamadik nerden aliyonuz siz bu havuclari
Anlamak icin ver bence kuzum biz de yapmaei bisey
eee sen daha ne istiyorsun ben de sabaha kadar uyumayan bebe sanıyordum seninkini :)Benim kız da uyanıyorsa ya sesten uyanmıştır ya dönmüştür daha fazla donecek yeri kalmadığından(boyuna değil bazen enine falan yatmaya çalışıyor yatağın oyle de sığamayınca ağlıyor uyanıyor) ya da gazından uyanır emme için değil hepsi pozisyonu düzelt emziğini ver ağzına beşiğini salla piş piş sesi aç uyuyor, mesela dün gece 10.30 da uyudu gece 1 de kalktı 2 de kalktı emzirmedim çünkü biliyorum aç değil, 3,30 da kalktı bu kez emzirdim sonra 5 de kalktı kaka yapmaya 6.30-7 gibi geri uyuduk bu şekildeydi gecemiz meme bağımlısı değil gibi duruyor he gündüzleri daha kolay uykuya geçiyor gene emerek uyuyor ama maksimum 10 dk da uyuyor ama akşamları aşırı direniyor 2 saati buluyor uyuması emzirip ayağımda sallıyorum piş piş açıyorum artık kaç destekle uyutuyorum ben bile sayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?