- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bende uyuttum simdi uyanmazsa
Sigorta atip duruyor gece gece
Buz dolabinin fisini cektik o attiriyormus sanirim
Daha borcu yeni bitti, yeni almistik ya
O da 9-3 çalışıyor cnm banada çok uygun geldi ben sadece çocuk 1000tl olur en az diyordum..keşke bende başlamak zorunda olmasam 1 buçuk ay kaldı tatilin bitmesineValla bence cok iyi yarim gun mu ? Benim tam gun olacak bi de mesai 8 5 ama ben 9 4yapsamtam gun yani her sekilde tanidik olmazsa mecbur kamerada olacak. Benim laz kizi gerci oter hemen ben 1yasinda baslamayi dusunuyorum cunku ise
Çok şartlarda çalışıyormuş valla..ama yaşadığı yerde giderler de yüksekse geliri yine düşük kalırYengem bebek bakıyor eğitimi vs yok ama asgari ücret alıyor tam gun 9-5 çalışıyor sigorta da yapıyorlar baktığı bebeğin anne babasının muhasebe bürosu var orada çalışıyor gösteriliyor hafta da 2 gun de yemek ve temizlik için biri geliyormuş eve diğer kadının gelmediği günlerde yengem bazen yemek de yapıyorum diyor ama sürekli yemek yapmıyor, çocuk 2.5 yaşlarında parka vs de götürüyor getiriyor, İstanbul Ataşehir gidiyor Z zeLina
Amin cnm uykucu bebişler olsun hepsi:)Z zeLina vemevsiminegore maşallah maşallah kızlarıniza 41 kere maşallah Allah'ım bizede nasip etsin uyumayı
Z zeLina Tekirdağ da 1300 TL ev işi de yapiyor bir iş arkadaşımın oğlu iki yaşında yemek yok
Burda yemek ve ev işi olursa 1500 u buluyor ev işi yemek yoksa 1000 TL
Allah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
Kizlar gunaydinnn:) ne kadar su veriyorsunuz çocuklara acaba benimkine yeni alistirma bardagu aldim fena sevdi biraksam hepsini icer
Evet canım program da 14 gun demiş zaten amann napalım ya buna da alıştık@bsebse S Sevimlipanduf kızlar zaten uyku eğitimi için geç kalındı en geç 4. Ayda denenmesi lazımdı şuan çocukların karakteri oturdu ağlayarak neler yaptırıldığını çok iyi öğrendiler şuan uyku eğitimi verilse en az 2 hafta sıkı tutmak lazım ki çocuk düzeni kavrasın
Ya hep derim eşim en büyük yardımcım her zaman çok şükür bin şükürAnam
Bizimkide eve gelir duş alir. Gezmeye gider cunku o calisıyor gitme desen ben ölim zaten calisip oleyimaksam cok sinir oldum kacgun oldu dusa girmiyeli beyfendi gene disaridaydi mesah yazdim allahçarsini pazar etsin eve gelme ben gic bir iae yetisemiyorum kiyafetlerini kendin yika katla bundan sonra diye yemekte yapmiyorum ongundur
Kız dunku semizotu mamasina sutu kestirerek yaptigin peynirden neden koymadin kasari suda beklettim yazmistin bugun bende yapim bi umut dolapta semizotuda cokBana da samimi gelmiyor işte hem bizim kız aşırı cırlak bir kız yaramaz bizim kıza eğitim falan ki ben de ağlatamam, eşim takip ediyor sürekli bana atıyor biraz da sanırım benim halime üzülüyor beni ikna etmeye çalışıyor akşamları güneşe bakıyor sen kendine zaman ayır diyor bana gerçekten bitkin yorgun görünüyorum
İnanir isin sabah 10;00 beri sallamaktan belim koptu simdi uyudu daha yemek yapacam bende aciktimYa hep derim eşim en büyük yardımcım her zaman çok şükür bin şükürŞimdi guneş 1 saattir uyuyor yemek yaptım duşa bile girdim tabi minnak bir duş 7 dk sürmüş güneşin yanına peluş bi oyuncak bıraktım uyanırsa ağlar oyuncağı görünce belki susar dedim ama uyanmamış
Ya çok az peynir çıktı onu da kaşık kaşık sabahları veriyorum diye aklıma da gelmedi açıkçası zaten yarın bi daha yapmam gerek uffKız dunku semizotu mamasina sutu kestirerek yaptigin peynirden neden koymadin kasari suda beklettim yazmistin bugun bende yapim bi umut dolapta semizotuda cok
Canim sen bu kazmanin birseyinden şüpheleniyor musun?Anam
Bizimkide eve gelir duş alir. Gezmeye gider cunku o calisıyor gitme desen ben ölim zaten calisip oleyimaksam cok sinir oldum kacgun oldu dusa girmiyeli beyfendi gene disaridaydi mesah yazdim allahçarsini pazar etsin eve gelme ben gic bir iae yetisemiyorum kiyafetlerini kendin yika katla bundan sonra diye yemekte yapmiyorum ongundur
Beni de tanıyor musunnnnnMerhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Benim o peynir dolapta yag gibi kati oldu neden ki seninde oylemi tadi cok guzel amaYa çok az peynir çıktı onu da kaşık kaşık sabahları veriyorum diye aklıma da gelmedi açıkçası zaten yarın bi daha yapmam gerek uff
Ben eşim yokken yemek bile yapmıyorum kahvaltılık falan atıştırmaca, 10 dan beri mi ben olsam çoktan pes ederdim koyardım oyun halısına ne yapıyorsa yapsınİnanir isin sabah 10;00 beri sallamaktan belim koptu simdi uyudu daha yemek yapacam bende aciktim
Merhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Hosgeldinnnn :)Merhaba ben hamilelik boyunca takip ettim sizleri yazamadım ama hepinizi az buçuk tanıyorum yeni üye oldum aranıza katılmak istiyorum
Sürülebilir peynir kıvamında aynen tadı çok güzel demi ben de yiyorumBenim o peynir dolapta yag gibi kati oldu neden ki seninde oylemi tadi cok guzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?