2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
12den once uyumuyor uyursa en kotu 11.30
2.30
4.00
6.00
7.30
8.00 veya 8.15
4 den sonraki kalkmalarda ayagimda sallayipta daldirdigim da cok oluyor
Bebek kavonozu ne canim bu kasik mamalar var kucuk kavonoz o mu ??
Evet ona deniyor

Son düzenleme:
Benimki de binayi yikiyor
Artik salonda yatiyor cunku nr kizi uyutuyor ne beni
Seninki de ondan kalkmistir kesin
Git deyince niye gitmiyor, keyfimi bozuluyormus
Bir su dokeydin kafadan asagi

Geçmiş olsun hastalıktan değil di mi kıyamam
Sagol canim 4 5 gün once cok ruzgar vardi disari cikti
Cok da terliyor
Ondan sonra bunu bi tuttu hemde balgamli öksürüyor
Bogazda acima veya baska hastalik belirtisi yok
Alerjiside var o mu yaptı bilmiyorum

Sagol canim 4 5 gün once cok ruzgar vardi disari cikti
Cok da terliyor
Ondan sonra bunu bi tuttu hemde balgamli öksürüyor
Bogazda acima veya baska hastalik belirtisi yok
Alerjiside var o mu yaptı bilmiyorum
Neyse hastalığa dobmeden atlatır inşallah ya yoksa daha fena yazık ona da çok zor sabaha kadar en sevmediğim şeylerden biri

Çok şükür su an yiyor herşeyi en çok havuca bayildi dün bir de avakado verdim onu da sevdi baya önündeki bitince aglayip çığlık atıyor sevdiklerin de siz daha başlamadiniz mi ❤
Biz baslamayangillerden
Haşlayıp önüne mi veriyorsun parca olarak sende

Neyse hastalığa dobmeden atlatır inşallah ya yoksa daha fena yazık ona da çok zor sabaha kadar en sevmediğim şeylerden biri
Sagol canim
Artik dr sart oldu valla 4 5 gundur boyle g
Gündüz de hic susmuyor
Bal zencefil tozu limon iyi geliyor oraya gecr kac kez verdim bana misin demedi ya

Sagol canim
Gündüz de hic susmuyor
Bal zencefil tozu limon iyi geliyor oraya gecr kac kez verdim bana misin demedi ya
Kuzum annem bana o durumlarda gece oluyosa ozellikle cay bardaginin yarisindan az pekmez isitirdi iliktan sicak olacak icerdim tek seferde bi yumusardu iyi gelirdi dene istersen

Günaydın kızlar❤
Bizim bir tanıdığımız abla bebek bakıyordu bu sene taşınacaklarmış baktıranlar.. bizde onu istiyorduk aslında bakması için bugün konuşacağız.. onun evine çok yakın bir bebek daha varmış ama o Linaya öncelik veriyor bizede araçla gelmesi gerekecek.. neyse bebek baktıran arkadaşlar yada etrafında tanıdığı olanlar fiyatlar nedir.. her bölgeye göre farklılık gösterir ama ortalama birşey ne olur acaba.. birde ben en geç 3te evde olurum büyük ihtimalle.. bazı günler geç gidebilirim orası belli değil daha..

Çok şükür su an yiyor herşeyi en çok havuca bayildi dün bir de avakado verdim onu da sevdi baya önündeki bitince aglayip çığlık atıyor sevdiklerin de siz daha başlamadiniz mi ❤
Pazar günü başlayacağız inşallah:)) Maşallah Azra'ya tabii yesin de enerji toplasın kuzucuk ❤daha evde tırmanacak çok yer vardır
Sagol canim
Gündüz de hic susmuyor
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemen ilaçlarla falan balgamı azaltsa rahatlar..

Benimki de binayi yikiyor
Artik salonda yatiyor cunku nr kizi uyutuyor ne beni
Seninki de ondan kalkmistir kesin
Git deyince niye gitmiyor, keyfimi bozuluyormus
Bir su dokeydin kafadan asagi
Ay sorma ya zaten onu uyandırmak bile çok zordur gece kaç defa dürttüm dedim yok artık birlikte yatmayı unut eşim aman ayrı yatmayalım modunda gitmez ki salona falan 6 aydır kovamadım işte ama artık gidecek sabah dedim en azından şimdi 2 saat kadar uyumuşuz

Ay ne guzel sans ya.. ben hala kim bakicak bulamiyorum herkesin degisiyor kuzum yarim gun mu tam gun mu kimisi yemek de yapiyor falan. Bemde merak ediyorum isin acigi kimileri cok uygun anlasmis kimileri degil mesela.. kamera alcak misin eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…