12den once uyumuyor uyursa en kotu 11.30Allah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
Evet ona deniyorBebek kavonozu ne canim bu kasik mamalar var kucuk kavonoz o mu ??
Benimki de binayi yikiyorGene berbat bir gece12 civarında yattım ama 1 saat uyumadım bile bu kez eşimin kükreyerek horlaması da cabası oldu uyumamamın, şimdi de kalktı guneş hanım kim bilir bi daha kaçta uyur stresten midem ağrıyor gece gece, defalarca uyandırdım eşimi kalk git diğer odaya dedim gitmiyor da
Geçmiş olsun hastalıktan değil di mi kıyamamGunaydin kizlar hayirli cumalar
Igrenc bir gece gecirdik cok şükür
Bu sefer büyük dahil oldu ama bu duruma bir sn öksürüğü kesilmedi
Kar oynamış gibi sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu
Nasıl gidiyor cnm tadımlar Azra sevdi mi sebzeleri:)Ben sabah tadim yaptiriyorum blw usul. Simdi oglende uogurt vericem artik
Sagol canim 4 5 gün once cok ruzgar vardi disari ciktiGeçmiş olsun hastalıktan değil di mi kıyamam
Çok şükür su an yiyor herşeyi en çok havuca bayildi dün bir de avakado verdim onu da sevdi baya önündeki bitince aglayip çığlık atıyor sevdiklerin deNasıl gidiyor cnm tadımlar Azra sevdi mi sebzeleri:)
Neyse hastalığa dobmeden atlatır inşallah ya yoksa daha fena yazık ona da çok zor sabaha kadar en sevmediğim şeylerden biriSagol canim 4 5 gün once cok ruzgar vardi disari cikti
Cok da terliyor
Ondan sonra bunu bi tuttu hemde balgamli öksürüyor
Bogazda acima veya baska hastalik belirtisi yok
Alerjiside var o mu yaptı bilmiyorum
Biz baslamayangillerdenÇok şükür su an yiyor herşeyi en çok havuca bayildi dün bir de avakado verdim onu da sevdi baya önündeki bitince aglayip çığlık atıyor sevdiklerin desiz daha başlamadiniz mi ❤
Sagol canimNeyse hastalığa dobmeden atlatır inşallah ya yoksa daha fena yazık ona da çok zor sabaha kadar en sevmediğim şeylerden biri
Kuzum annem bana o durumlarda gece oluyosa ozellikle cay bardaginin yarisindan az pekmez isitirdi iliktan sicak olacak icerdim tek seferde bi yumusardu iyi gelirdi dene istersenSagol canim
Artik dr sart oldu valla 4 5 gundur boyle g
Gündüz de hic susmuyor
Bal zencefil tozu limon iyi geliyor oraya gecr kac kez verdim bana misin demedi ya
Sagol canim denerimKuzum annem bana o durumlarda gece oluyosa ozellikle cay bardaginin yarisindan az pekmez isitirdi iliktan sicak olacak icerdim tek seferde bi yumusardu iyi gelirdi dene istersen
Pazar günü başlayacağız inşallah:)) Maşallah Azra'yaÇok şükür su an yiyor herşeyi en çok havuca bayildi dün bir de avakado verdim onu da sevdi baya önündeki bitince aglayip çığlık atıyor sevdiklerin desiz daha başlamadiniz mi ❤
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemen ilaçlarla falan balgamı azaltsa rahatlar..Sagol canim
Gündüz de hic susmuyor
Bal zencefil tozu limon iyi geliyor oraya gecr kac kez verdim bana misin demedi ya
Gunaaydinn bol kalkismali bir gece sabahindan fahaa❤ hayirli cumalar. ❤ matrush @Xeroderma_pig acyivia ile yaptim hazir yogurt gibi oldu teseklurler ❤
Ay sorma ya zaten onu uyandırmak bile çok zordur gece kaç defa dürttüm dedim yok artık birlikte yatmayı unut eşim aman ayrı yatmayalım modunda gitmez ki salona falan 6 aydır kovamadım işte ama artık gidecek sabah dedim en azından şimdi 2 saat kadar uyumuşuzBenimki de binayi yikiyor
Artik salonda yatiyor cunku nr kizi uyutuyor ne beni
Seninki de ondan kalkmistir kesin
Git deyince niye gitmiyor, keyfimi bozuluyormus
Bir su dokeydin kafadan asagi
Aynen kuzum buhar pisirme aparatinda 7 8dk haslayip parmak uzunlugu ve kalinliginda kesip onune koyuyorum.Biz baslamayangillerden
Haşlayıp önüne mi veriyorsun parca olarak sende
Bi gorsun tabi dr kuzum benim ya ona da yazik sana zaten kac kati zor geciyor zaten bizim minisler yeterince zorSagol canim
Gündüz de hic susmuyor
Ay ne guzel sans ya.. ben hala kim bakicak bulamiyorumGünaydın kızlar❤
Bizim bir tanıdığımız abla bebek bakıyordu bu sene taşınacaklarmış baktıranlar.. bizde onu istiyorduk aslında bakması için bugün konuşacağız.. onun evine çok yakın bir bebek daha varmış ama o Linaya öncelik veriyor bizede araçla gelmesi gerekecek.. neyse bebek baktıran arkadaşlar yada etrafında tanıdığı olanlar fiyatlar nedir.. her bölgeye göre farklılık gösterir ama ortalama birşey ne olur acaba.. birde ben en geç 3te evde olurum büyük ihtimalle.. bazı günler geç gidebilirim orası belli değil daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?