2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
2 haftadir 10 dan once yatmiyir 10 ve 1 arasi uyuyor yattiktan 40 dk sonra ilk kalkisi oluyor sonrasinda 1 saate tekrar 1bucuk saate tekrar vs vs diye gidiyor du.Dun benu dusundi herhalde uzun zamamdir ilk defa 11bucukran 5e kdr uyudu bende bugun icin biraz uyku toplamis oldum , uykusuzlik cok zor zombi gibi oluyor insan

Insallah bugunlerde gececek arkadasim buyudukce sen gitseydin baska odaya keske

Insallah bugunlerde gececek arkadasim buyudukce sen gitseydin baska odaya keske
Guneş de saat başı uyanıyor Ya gidersem diğer odadan duymam diye gidemedim, şimdi kızın da gunahınu almıyım eşim de uyandırdı bence biraz da oyle böyle kükreme değik ya alt kattan üst kattan gelseler yeri yani

Siz kaçta gideceksiniz canım ondan mı erken uyandın Papatyamaviss
Evet kuzum 1 saatlik yol bize hemen hemn7bucukta orda olacagiz anca hazirlanip çıkarız 5 saat 5 saattir uyjuda bunada sukur en son 6 da emzir dediler bakalim oglum da dayanir insallah kan vs alincakdha

Kızlar doğumdan sonra tetanoz aşısının 3.dozunu ne zaman oldunuz? Geç kalmamışımdır inşallah 5.ayda kontrol olmayınca sağlık ocağına da gitmedim sorduğumda erken daha demişti ebe
Nisandaydi ben unutmuşum kaldı.

Son düzenleme:
Kızlar doğumdan sonra tetanoz aşısının 3.dozunu ne zaman oldunuz? Geç kalmamışımdır inşallah 5.ayda kontrol olmayınca sağlık ocağına da gitmedim sorduğumda erken daha demişti ebe
Cnm 2. Den en az 6 ay sonra yapılıyor beninimki de 1-2 hafta kadar geçmişti sorun olmaz demişlerdi

Allah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
Dun 21 civari uyudu. 21.30 gibi kalkti sonra cikarmadim odasindn salladim oyaladim vs 22.20 uyudu. 45 dk sora gene mizildandi. Gece de saat basi kalkiyor. Son 10-15 hundur bu haldeyiz

Ben sabah tadim yaptiriyorum blw usul. Simdi oglende uogurt vericem artik
Sen yeni başladın ya canım. Ben tadımları bitirdim sayılır, ama çok kurallı gitmedim bu sefer.
Ablam kayseriden küçücük kesme erişte getirmiş. Şehriye gibi. Onu haşlayıp yoğurtla veriyorum. Bazen ananemin yaptığı Tarhanadan veriyorum. Sadece su ile kaynatarak. Bazen sebze püresi.
Bu ara annem burda. Sürekli bu çocuk aç, bu artık ek gıda bebesi deyip bişeyler yediriyor. Az da yese beni emmesi azalıyor.. gece sık uyanıp emmesine güveniyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…