- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
2 haftadir 10 dan once yatmiyir 10 ve 1 arasi uyuyor yattiktan 40 dk sonra ilk kalkisi oluyor sonrasinda 1 saate tekrar 1bucuk saate tekrar vs vs diye gidiyor du.Dun benu dusundi herhalde uzun zamamdir ilk defa 11bucukran 5e kdr uyudu bende bugun icin biraz uyku toplamis oldum , uykusuzlik cok zor zombi gibi oluyor insanAllah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
Insallah bugunlerde gececek arkadasim buyudukce sen gitseydin baska odaya keskeGene berbat bir gece12 civarında yattım ama 1 saat uyumadım bile bu kez eşimin kükreyerek horlaması da cabası oldu uyumamamın, şimdi de kalktı guneş hanım kim bilir bi daha kaçta uyur stresten midem ağrıyor gece gece, defalarca uyandırdım eşimi kalk git diğer odaya dedim gitmiyor da
insallah kuzumPapatyamaviss canım çok geçmiş olsun şükür ki erken farkettin @Kahsen den de allah razı olsun. Arın inşallah küçük bir operasyonla tüm sıkıntı giderilir. Dualarım Ertuğrul paşamıza. İyi haberlerinizi bekliyoruz
Onerilen oymus vanimÇocuk cerrahisi mi yapması gerekiyor canım
Guneş de saat başı uyanıyor Ya gidersem diğer odadan duymam diye gidemedim, şimdi kızın da gunahınu almıyım eşim de uyandırdı bence biraz da oyle böyle kükreme değik ya alt kattan üst kattan gelseler yeri yaniInsallah bugunlerde gececek arkadasim buyudukce sen gitseydin baska odaya keske
Evet kuzum 1 saatlik yol bize hemen hemn7bucukta orda olacagiz anca hazirlanip çıkarız 5 saat 5 saattir uyjuda bunada sukurSiz kaçta gideceksiniz canım ondan mı erken uyandınPapatyamaviss
Nisandaydi ben unutmuşum kaldı.Kızlar doğumdan sonra tetanoz aşısının 3.dozunu ne zaman oldunuz? Geç kalmamışımdır inşallah 5.ayda kontrol olmayınca sağlık ocağına da gitmedim sorduğumda erken daha demişti ebe
İki saate sagma uc dort saate sag iki saate hem sinir olursun hem sut birikmezAy canım kıyamam maşallah azmine ama .senin gibi olup iki yıldan fazla emziren var
Bende 5 gün boyunca deneyeyim 2 saatte bir sagayim
Cnm 2. Den en az 6 ay sonra yapılıyor beninimki de 1-2 hafta kadar geçmişti sorun olmaz demişlerdiKızlar doğumdan sonra tetanoz aşısının 3.dozunu ne zaman oldunuz? Geç kalmamışımdır inşallah 5.ayda kontrol olmayınca sağlık ocağına da gitmedim sorduğumda erken daha demişti ebe
Bebek kavonozu ne canim bu kasik mamalar var kucuk kavonoz o mu ??Dokuzuncu aya kadar iki bebek kavanozunu geçmeyecekmiş toplamda
ona gore bolebilirsin yogurduymus, meyvesi, corbasi ,kahvaltisini
Dun 21 civari uyudu. 21.30 gibi kalkti sonra cikarmadim odasindn salladim oyaladim vs 22.20 uyudu. 45 dk sora gene mizildandi. Gece de saat basi kalkiyor. Son 10-15 hundur bu haldeyizAllah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
Tesekkur ederiz hepsi birnirinden tatli masallah hepsine❤❤Yaa peki senin bu cimcimeye ne demeli hınzır hınzır gülüşler belli bu senin imanini gevretiyor maşallah annesi gibi cok güzel bi kız sana cokk benziyor
Icsin girsin birakKizlar gunaydinnn:) ne kadar su veriyorsunuz çocuklara acaba benimkine yeni alistirma bardagu aldim fena sevdi biraksam hepsini icer
Degisiuor bizim ama cok fazla degil bazen gunde 50 ml bazen daha azKizlar gunaydinnn:) ne kadar su veriyorsunuz çocuklara acaba benimkine yeni alistirma bardagu aldim fena sevdi biraksam hepsini icer
Afiyet olsun paşamaİki öğün veriyorum ben bir öğün yoğurt diger öğün sebze çorbası veya muhallebi oluyor sabah az yumura sarısı veriyorum 7. Ayda kahvaltı vereceğim
Arada da mevsimeyvesi azar azar
Ben sabah tadim yaptiriyorum blw usul. Simdi oglende uogurt vericem artikAfiyet olsun paşamamuhallebiyi ne çeşit yapıyorsun
Sen yeni başladın ya canım. Ben tadımları bitirdim sayılır, ama çok kurallı gitmedim bu sefer.Ben sabah tadim yaptiriyorum blw usul. Simdi oglende uogurt vericem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?