- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Herkese merhaba ilk defa bu denli uzun ayrıldım sizlerden yazmadansa her gelismenizi okuyordum ama okadar çok sayfa birikmiski okuyamadım. Biz 3. Ayımızdan beri 9da yatar sabah 7 gibi kalkardık 6. Ayımıza girince hersey tepe taklak oldu gece 12lerde uyuşmalar meme redleri saat başı uyanık ağlamalar velhasıl kelam 3 gün önce gece rahat uyumaya başladık meme emerken birşey battı annaamm ne göreyim bizim sıpa diş çıkarmış meğersem tüm huzursuzluklar bundanmis ay başında kontrole gittik bu defa 600 g almıştık motor becerilerimiz gayet iyi geri geri emeklemeye done done bir uçtan bir uca gitmeye başladık artık düz zeminde yatarken kendini kaldırım oturup hooop o ne doğru düşmeye başladık cok duygusal bir bebegiz şarkısız uyumuyoruz biz malatyaliyiz eşim arguvanli türküler diyarından bi uzun hava söylediğimizde dudaklarımızı buzup sessizce hüngür hüngür ağlıyor paşamız uykusu geldiğinde eeee eee eee diyor ben sallıyorum o kendini eee liyor:) ek gıda serüvenimizde tıkamıyorum sabahları yumurta oeynir bisküvi yada buğday ekmeği ihlamurla yumuşatıp veriyorum yiyor ama vu aralar sıkılmış gibi değişik ne verebilirim sizler neler veriyorsunuz cokkk uzun oldu hepinizi ve güzel bebisleri opuyorum
Çocuk cerrahisi mi yapması gerekiyor canımSanirim dr alaka uroloji doktru tapti diyince gulduler resmen
Ben az önce uyutmayi başardım darısı sana olsun çok zorluyor kuzular biziYa bu kiz bugun tovbe etti heralde uyumamaya
Kafayi siyiracam artik
İki öğün veriyorum ben bir öğün yoğurt diger öğün sebze çorbası veya muhallebi oluyor sabah az yumura sarısı veriyorum 7. Ayda kahvaltı vereceğimKızlar ek gıdayı bu ay günde kaç kere vereceğiz? Kaç öğün?
Aynisi canim makinaya suc bulmaSagimda yaptım sabahları en fazla 90 çıkıyor akşama doğru 50 CC anca sağıyorum sagarakta süt elde edemiyorum ki bakalım olmadı sagmaya başlayacağım ama makinemde çok yavaş baby plus in .sen hangi makine ile sagiyorsun canim
Dokuzuncu aya kadar iki bebek kavanozunu geçmeyecekmiş toplamdaKızlar ek gıdayı bu ay günde kaç kere vereceğiz? Kaç öğün?
Aynisi canim makinaya suc bulmaoturacan masaj yapa yapa sagacan zor gelmesin alışiyor insan evlattan ote oluyor makinan
Bende uyuttum simdi uyanmazsaBen az önce uyutmayi başardım darısı sana olsun çok zorluyor kuzular bizi
Allah sağlık afiyet versin İnşallah hepsine
Ay canım kıyamam maşallah azmine ama .senin gibi olup iki yıldan fazla emziren varAynisi canim makinaya suc bulmaoturacan masaj yapa yapa sagacan zor gelmesin alışiyor insan evlattan ote oluyor makinan
Sağol canım, çokmuş ya. Ben sabah yarım yumurta ve az peynir, ilerleyen saatlerde de yarım çay bardağı kadar bişeyler veriyorum. Ama emmesi azaldı gibi dedim acaba çok mu. Ama azmış aslındaDokuzuncu aya kadar iki bebek kavanozunu geçmeyecekmiş toplamda
ona gore bolebilirsin yogurduymus, meyvesi, corbasi ,kahvaltisini
Yok bu tadim asamasindan sonra maksimum olcuymus 2 bebek kavanozuSağol canım, çokmuş ya. Ben sabah yarım yumurta ve az peynir, ilerleyen saatlerde de yarım çay bardağı kadar bişeyler veriyorum. Ama emmesi azaldı gibi dedim acaba çok mu. Ama azmış aslında
Kızlar doğumdan sonra tetanoz aşısının 3.dozunu ne zaman oldunuz? Geç kalmamışımdır inşallah 5.ayda kontrol olmayınca sağlık ocağına da gitmedim sorduğumda erken daha demişti ebe
11de uyudu biraz önce uyandı emdi geri yattı bu ara bizdede uykuya direnme problemi var ama dr 6. Ayda uykuda gerileme olur demişti ve dediklerini yaşıyoruzAllah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?