2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah paşaya canım bizde sizi öpüyoruz

Kızlar ek gıdayı bu ay günde kaç kere vereceğiz? Kaç öğün?
İki öğün veriyorum ben bir öğün yoğurt diger öğün sebze çorbası veya muhallebi oluyor sabah az yumura sarısı veriyorum 7. Ayda kahvaltı vereceğim
Arada da mevsimeyvesi azar azar

Aynisi canim makinaya suc bulma oturacan masaj yapa yapa sagacan zor gelmesin alışiyor insan evlattan ote oluyor makinan

Ben az önce uyutmayi başardım darısı sana olsun çok zorluyor kuzular bizi
Allah sağlık afiyet versin İnşallah hepsine
Bende uyuttum simdi uyanmazsa
Sigorta atip duruyor gece gece
Buz dolabinin fisini cektik o attiriyormus sanirim
Daha borcu yeni bitti, yeni almistik ya

Aynisi canim makinaya suc bulma oturacan masaj yapa yapa sagacan zor gelmesin alışiyor insan evlattan ote oluyor makinan
Ay canım kıyamam maşallah azmine ama .senin gibi olup iki yıldan fazla emziren var
Bende 5 gün boyunca deneyeyim 2 saatte bir sagayim

Dokuzuncu aya kadar iki bebek kavanozunu geçmeyecekmiş toplamda
ona gore bolebilirsin yogurduymus, meyvesi, corbasi ,kahvaltisini
Sağol canım, çokmuş ya. Ben sabah yarım yumurta ve az peynir, ilerleyen saatlerde de yarım çay bardağı kadar bişeyler veriyorum. Ama emmesi azaldı gibi dedim acaba çok mu. Ama azmış aslında

Sağol canım, çokmuş ya. Ben sabah yarım yumurta ve az peynir, ilerleyen saatlerde de yarım çay bardağı kadar bişeyler veriyorum. Ama emmesi azaldı gibi dedim acaba çok mu. Ama azmış aslında
Yok bu tadim asamasindan sonra maksimum olcuymus 2 bebek kavanozu
Yani fazlaya da gerek yok ne biliyim bebegine bagli heralde biraz da
Ama hala ana ogun anne sutu veya devam sütü
Onlar ara ogun gibi veriliyormus

Kızlar doğumdan sonra tetanoz aşısının 3.dozunu ne zaman oldunuz? Geç kalmamışımdır inşallah 5.ayda kontrol olmayınca sağlık ocağına da gitmedim sorduğumda erken daha demişti ebe

Ben doğumdan sonraki 3. ayda yani Mart ayında oldum 3. dozu. Bir önceki dozu ne zaman olduğuna bağlı olarak erken demiştir belki canım. Istersen arayıp sor bi ebeye

Bu gün yine enerji patlaması vardı benim sıpanın saat 21 den beri üç kere uyudu uyandı emdi oynadı ancak yeni uyudu bakalım yine kalkacakmı yine bugün çok ta kustu bi türlü anlayamadım ben bu oğlanı

Allah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
11de uyudu biraz önce uyandı emdi geri yattı bu ara bizdede uykuya direnme problemi var ama dr 6. Ayda uykuda gerileme olur demişti ve dediklerini yaşıyoruz

Gene berbat bir gece 12 civarında yattım ama 1 saat uyumadım bile bu kez eşimin kükreyerek horlaması da cabası oldu uyumamamın, şimdi de kalktı guneş hanım kim bilir bi daha kaçta uyur stresten midem ağrıyor gece gece, defalarca uyandırdım eşimi kalk git diğer odaya dedim gitmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…