Teşekkür ederim canmHayırlı olsun canım
Çabucak iyilessin inşaallah.
Sagol canim bu arada baslatabilirPapatyamaviss geçmiş olsun cnm
Kızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı sonuçlarımız çıkmış ama Dr a gösteremedim henüz. Sonuc enfeksiyon gibi görünüyor1 haftadır iştahsız idrar da koku vardı ve 15 günde hiç kilo almamış. Antibiyotik mi başlanıyor bilen varmı
Papatyamaviss geçmiş olsun cnm
Kızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı sonuçlarımız çıkmış ama Dr a gösteremedim henüz. Sonuc enfeksiyon gibi görünüyor1 haftadır iştahsız idrar da koku vardı ve 15 günde hiç kilo almamış. Antibiyotik mi başlanıyor bilen varmı
Cok gecmis olsun bizleri haberdar etmeyi unutma guzel haberlerle gelinSagol canim bu arada baslatabilir
Bende hep avent kullanıyorum emzik canım bi sıkıntı olmadı
Günaydın
Benim de kafamda aynı soru var ya çocuğu niye şişirmeye çalışıyoruz önemli olan sağlıklı olması değil mi
Gecmis olsun canim
Benm saglik ocagida birebir aynisini deei gecmis olsun kuzum
Geçmiş olsun kuzum ❤
Çok sağolun kizlar.
Geçmiş olsun canım Allah damatliginida göstersin pasanin. Bizim olduğumuz yerde sünnet kıyafetleri vardı pelerini şapkası resim cekilmiştik. Biz düşünmemiştik doktor dinlenme odasını çocuk oyuncaklariyla doldurmuş kıyafetleri koymuş sünnet tahtı bile vardı :)Ya ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadıkEn son bi dükkanda gördük o da kapalıydı kimse kutlamıyor sanırım artık
Ben yazmıştım canım. 31 aralıka kadar doğan bebeklere 4 doz yapıyorlar. Ondan sonrakilere 3 doz.Bize 4 tane yaptılar 3 iğne bi de damla damlattı ağzına, ama burada biri daha demişti kaldırıldı diye ben sağlık ocağında da sormuştum hani kaldırılmıştı diye tabi bizim sağlık ocağındakilerin dünyadan haberi olmadığı için bize bilgi gelmedi dediler
Bizde klasik yaptırdık sargı falan yoktu doktor koymadıBende vardi kuzum ertesi gunu ben cikardim hatta belki lazerle yaptilar klasik degil olabilirmi
Bende çocuklarımı ilk 10 gün plastik uç ile emzirdim. Özellikle kızım göğsüm çok dolu olduğu için ilk günler memenin ucunu kavrayamıyordu. Kanattı hatta bir keresinde. Eve gelen ebeler bana ilk olarak silikon ucu bıraktırmada yardımcı oldular. Onlar yardım etmeselerdi bende belki sürekli kullanırdım. Oğlumda alelacele her emzirme öncesi takmaya uğraşırdım stresle :) Ama bırakmak için geç değil daha uzun zaman emzirmeyi düşünüyorsan çok mesaketli olur. Oradaki ebeler yardım edebilir bence
Nasıl sevindim. İnşallah sikintisiz hallolur ya.Kizlar burasi bi internet platformu eğlence amacli yapilmis biyer ama hicbirimiz farkinda degiliz, birbirimizin hayatlarina dokunabilcek kadar yakiniz aslinda.Kahsen arkadasim sayesinde az once oglumu dr gosterebildim ve acil olarak bizi gorukle unv hastanesine yolladi bir kagit yazdi 1 aaat icinde yola cikin gidun dedi 1000 de bir gorulen vi durummus ve onlarin başına hic gelmemis beklese ileriki hayati icin sıkıntı olusturabilirmis , ben simdi o sekreterlerede beni tabiri caizse kovar gibi konusam diger dr da hakkimi helal etmiyorum , sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim Rabbim bu iyiligini binkat güzellikle odullendirsim cocuklarina saglik versin
Geçmiş olsun kuzumPapatyamaviss geçmiş olsun cnm
Cok gecmis olsun bizleri haberdar etmeyi unutma guzel haberlerle gelin
malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozukPapatyamaviss gelişmelere cok sevindim canım hadi güzel haberlerle gel inşallah Kahsen harikasın duygulandım valla
Canim eger ustune dusmeyip goturmesen daha kötü sonuclar olacakti Allah korusunmalesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Dünden beri okuyor ama yazamıyorum canım bunla geçmiş olsun şükür Dr gördü karar verildi yarından sonra daha iyi olacak herşeymalesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Canim eger ustune dusmeyip goturmesen daha kötü sonuclar olacakti Allah korusun
Iyilesecek yavrun insallah sıkma canını tosbigim seninde sikintini almasın
Zaten kendimiyeterince sıktım canım aglamamak icin cok sukur Rabbime tevekkületmkten baska secenek yokDünden beri okuyor ama yazamıyorum canım bunla geçmiş olsun şükür Dr gördü karar verildi yarından sonra daha iyi olacak herşey
Oglusun ağlaması nasıl canını yaktı tahmin edebiliyorum kuzum güçlü annesi bunuda atlatacak
Evet pozitif. Yarın göstericem Dr a peki antibiyotik sonrası iştahsızlığı düzeldimiBiz de olmuştu canım. Lökosit değeri pozitif ise enfeksiyon var. Antibiyotik kullandık 10 gün 3.gün geçmişti ama tedavi için 10 gün kullandı. İştahsızlık, kusma, aşırı ağlama vr idrarda koku.. Geçmiş olsun geçer inşallah
Sağol cnm meğer kuzumun derdi varmışGeçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?