2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Papatyamaviss geçmiş olsun cnm

Kızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı sonuçlarımız çıkmış ama Dr a gösteremedim henüz. Sonuc enfeksiyon gibi görünüyor1 haftadır iştahsız idrar da koku vardı ve 15 günde hiç kilo almamış. Antibiyotik mi başlanıyor bilen varmı

Sagol canim bu arada baslatabilir

Biz de olmuştu canım. Lökosit değeri pozitif ise enfeksiyon var. Antibiyotik kullandık 10 gün 3.gün geçmişti ama tedavi için 10 gün kullandı. İştahsızlık, kusma, aşırı ağlama vr idrarda koku.. Geçmiş olsun geçer inşallah

Benim de kafamda aynı soru var ya çocuğu niye şişirmeye çalışıyoruz önemli olan sağlıklı olması değil mi
Gecmis olsun canim
Benm saglik ocagida birebir aynisini deei gecmis olsun kuzum
Geçmiş olsun kuzum ❤
Çok sağolun kizlar.
Ateş olmadı biraz huysuzlugu var sadece. Gece de güzel geçer umarım.

Geçmiş olsun canım Allah damatliginida göstersin pasanin. Bizim olduğumuz yerde sünnet kıyafetleri vardı pelerini şapkası resim cekilmiştik. Biz düşünmemiştik doktor dinlenme odasını çocuk oyuncaklariyla doldurmuş kıyafetleri koymuş sünnet tahtı bile vardı :)

Ben yazmıştım canım. 31 aralıka kadar doğan bebeklere 4 doz yapıyorlar. Ondan sonrakilere 3 doz.

O lohusalıkta aklim yerinde olsaydı keske de alıştırmadan biraksaydım. Bizim ebelerin hiç uğraşacağını sanmiyorum, geçen bi dişine bakar mısın dedim de gözlerini devirdi. Orda ne güzel ya bi de eve geliyorlar ebeler, insana değer veren bir ülke.. uzun süre düşünüyorum emzirmeyi gittiği yere kadar canım, gercekten zor olacak benim için

Nasıl sevindim. İnşallah sikintisiz hallolur ya.

Geçmiş olsun kuzum

Cok gecmis olsun bizleri haberdar etmeyi unutma guzel haberlerle gelin
Papatyamaviss gelişmelere cok sevindim canım hadi güzel haberlerle gel inşallah Kahsen harikasın duygulandım valla
malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk

Canim eger ustune dusmeyip goturmesen daha kötü sonuclar olacakti Allah korusun
Iyilesecek yavrun insallah sıkma canını tosbigim seninde sikintini almasın

Dünden beri okuyor ama yazamıyorum canım bunla geçmiş olsun şükür Dr gördü karar verildi yarından sonra daha iyi olacak herşey

Oglusun ağlaması nasıl canını yaktı tahmin edebiliyorum kuzum güçlü annesi bunuda atlatacak

Canim eger ustune dusmeyip goturmesen daha kötü sonuclar olacakti Allah korusun
Iyilesecek yavrun insallah sıkma canını tosbigim seninde sikintini almasın
Zaten kendimiyeterince sıktım canım aglamamak icin cok sukur Rabbime tevekkületmkten baska secenek yok

Evet pozitif. Yarın göstericem Dr a peki antibiyotik sonrası iştahsızlığı düzeldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…