2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben o konuda şanslıyım bizim silivride ciftligimiz var baldan yumurtaya hersey kendi üretimimiz ay nolur böyle yaptıkça buraya attığında benide etiketle lutfen
Yaa bize de bıraksana geçerken beylikduzundeyim de ben Tamam canım etiketleriz diğer gruba da uğra Papatyamaviss bebişlerimiz için yemek grubu açtı orada da tarifler var

Yaa bize de bıraksana geçerken beylikduzundeyim de ben Tamam canım etiketleriz diğer gruba da uğra Papatyamaviss bebişlerimiz için yemek grubu açtı orada da tarifler var
Ah kuzum keşke öyle bi firsatim olsa inan bırakırdım bakalım seneye bu ise atılmayı düşünüyorum ama önce su beleşçi akrabaciklardan kurtulmam lazım cok fanalar cok

Sargiyi bantlamamislardir heralde yoksa yapisir kalir
2 gune kadar bez almalarda cikmaz mi o ya
Biz eve geldigimizde bezi bi actim cikmisti sargisi birdaha da takmadım kremlerini sürmüştüm.
Cikarirken islayarak cikar canim zorlanirsan
Yok ya koyarım fotosunu öyle hemen çıkacak gibi görünmüyor. Gerçi daha çok fazla bez değiştirmedik bilmiyorum ama sıkı sarılmış

Ah kuzum keşke öyle bi firsatim olsa inan bırakırdım bakalım seneye bu ise atılmayı düşünüyorum ama önce su beleşçi akrabaciklardan kurtulmam lazım cok fanalar cok
Onlar alisinca biraz zor vazgeçerler.
Vazgececek olan sizsiniz, boyle olunca da suclu olursunuz kesin

Acil Yardim , 9 gundur kasik kadar kaka yapmistik. Bugun zeytinyagi icirdim. Bebek aglaya aglaya kaka yapti. Ayni kedi kopek diskisi gibi kalin yapti. Ilk defa boyle aliyor. 6 aylik bebek kakasi boyle mi olacak artik ? Yoksa bu kabizlik mi ?

Eklentiler

• 20190711_133912.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 50

Bende çocuklarımı ilk 10 gün plastik uç ile emzirdim. Özellikle kızım göğsüm çok dolu olduğu için ilk günler memenin ucunu kavrayamıyordu. Kanattı hatta bir keresinde. Eve gelen ebeler bana ilk olarak silikon ucu bıraktırmada yardımcı oldular. Onlar yardım etmeselerdi bende belki sürekli kullanırdım. Oğlumda alelacele her emzirme öncesi takmaya uğraşırdım stresle :) Ama bırakmak için geç değil daha uzun zaman emzirmeyi düşünüyorsan çok mesaketli olur. Oradaki ebeler yardım edebilir bence

Acil Yardim , 9 gundur kasik kadar kaka yapmistik. Bugun zeytinyagi icirdim. Bebek aglaya aglaya kaka yapti. Ayni kedi kopek diskisi gibi kalin yapti. Ilk defa boyle aliyor. 6 aylik bebek kakasi boyle mi olacak artik ? Yoksa bu kabizlik mi ?
Bundan sonrasi normal gelebilir. 9 gun kaldığı icin bu sekil olmuştur belki
Ek gida aliyorsa ondan da olmus olabilir.

Kizlar burasi bi internet platformu eğlence amacli yapilmis biyer ama hicbirimiz farkinda degiliz, birbirimizin hayatlarina dokunabilcek kadar yakiniz aslinda. Kahsen arkadasim sayesinde az once oglumu dr gosterebildim ve acil olarak bizi gorukle unv hastanesine yolladi bir kagit yazdi 1 aaat icinde yola cikin gidun dedi 1000 de bir gorulen vi durummus ve onlarin başına hic gelmemis beklese ileriki hayati icin sıkıntı olusturabilirmis , ben simdi o sekreterlerede beni tabiri caizse kovar gibi konusam diger dr da hakkimi helal etmiyorum , sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim Rabbim bu iyiligini binkat güzellikle odullendirsim cocuklarina saglik versin

Ay nasil sevindim ya
Allah razı olsun senden canim vesile oldun
Kahsen
Ilk firsatta haberdar et bizi canim

Güzel haberlerle dönün inşallah cnm..duygulandırdın kız beni..
Kahsen ❤❤

Aaa sizden de Allah razı olsun hepinizden ayrı bişey öğreniyorum biz artık sanalın ötesindeyiz canlar hatta kızımın grubunda yüzyüze görüştüğümüz çok anne vardı keşke yine yapabilsek..

sen nerde oturuyorsun kuzum gercekten hakkin buyuk ne kdr tesekkur etsem az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…