- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Klasik yontemti dimi sizindeBizimki de dedigin gibiydi bombos uzerinde kesik bardak hadi bitti diip yolladilar
Yaa bize de bıraksana geçerken beylikduzundeyim de benBen o konuda şanslıyım bizim silivride ciftligimiz var baldan yumurtaya hersey kendi üretimimiz ay nolur böyle yaptıkça buraya attığında benide etiketle lutfen
Urun satisiniz var mi canimBen o konuda şanslıyım bizim silivride ciftligimiz var baldan yumurtaya hersey kendi üretimimiz ay nolur böyle yaptıkça buraya attığında benide etiketle lutfen
Oyle denmisti de dikis fln aldirmadik ben dikis de gormedim kendi gozumle burada konusulanlari gorunce supheye dustumKlasik yontemti dimi sizinde
Ahh nerde insanin kayınvalidesinin bi ton beleşçi kardeşi olunca kimseye birşey kalmıyorUrun satisiniz var mi canim
Eriyen dikiştir belki kendisi düşmüştür sargıyla filan. Eti kesiyor dikmeden nasıl olacak ki açık yara kalırOyle denmisti de dikis fln aldirmadik ben dikis de gormedim kendi gozumle burada konusulanlari gorunce supheye dustum
Ah kuzum keşke öyle bi firsatim olsa inan bırakırdım bakalım seneye bu ise atılmayı düşünüyorum ama önce su beleşçi akrabaciklardan kurtulmam lazım cok fanalar cokYaa bize de bıraksana geçerken beylikduzundeyim de benTamam canım etiketleriz diğer gruba da uğra Papatyamaviss bebişlerimiz için yemek grubu açtı orada da tarifler var
Bu sene atılsana yaAh kuzum keşke öyle bi firsatim olsa inan bırakırdım bakalım seneye bu ise atılmayı düşünüyorum ama önce su beleşçi akrabaciklardan kurtulmam lazım cok fanalar cok
Yok ya koyarım fotosunu öyle hemen çıkacak gibi görünmüyor. Gerçi daha çok fazla bez değiştirmedik bilmiyorum ama sıkı sarılmışSargiyi bantlamamislardir heralde yoksa yapisir kalir
2 gune kadar bez almalarda cikmaz mi o ya
Biz eve geldigimizde bezi bi actim cikmisti sargisi birdaha da takmadım kremlerini sürmüştüm.
Cikarirken islayarak cikar canim zorlanirsan
Onlar alisinca biraz zor vazgeçerler.Ah kuzum keşke öyle bi firsatim olsa inan bırakırdım bakalım seneye bu ise atılmayı düşünüyorum ama önce su beleşçi akrabaciklardan kurtulmam lazım cok fanalar cok
Dikis idrarla atacak dedi oyle cok belli bi dikis yok gozukmuyorOyle denmisti de dikis fln aldirmadik ben dikis de gormedim kendi gozumle burada konusulanlari gorunce supheye dustum
O zaman değiştirmeyeyim hiç aynısını alayım sağol canım. İnan temizlemesi beni çok sıkıyor artık. Dışarı çıkarken veya birilerinin evinde zorluk yaşıyorum temizliği yüzünden. Ama bıraktıramadım bi türlü, emsin de nasıl emerse emsin diye bıraktıramadım
Bundan sonrasi normal gelebilir. 9 gun kaldığı icin bu sekil olmuştur belkiAcil Yardim , 9 gundur kasik kadar kaka yapmistik. Bugun zeytinyagi icirdim. Bebek aglaya aglaya kaka yapti. Ayni kedi kopek diskisi gibi kalin yapti. Ilk defa boyle aliyor. 6 aylik bebek kakasi boyle mi olacak artik ? Yoksa bu kabizlik mi ?
Ay nasil sevindim yaKizlar burasi bi internet platformu eğlence amacli yapilmis biyer ama hicbirimiz farkinda degiliz, birbirimizin hayatlarina dokunabilcek kadar yakiniz aslinda.Kahsen arkadasim sayesinde az once oglumu dr gosterebildim ve acil olarak bizi gorukle unv hastanesine yolladi bir kagit yazdi 1 aaat icinde yola cikin gidun dedi 1000 de bir gorulen vi durummus ve onlarin başına hic gelmemis beklese ileriki hayati icin sıkıntı olusturabilirmis , ben simdi o sekreterlerede beni tabiri caizse kovar gibi konusam diger dr da hakkimi helal etmiyorum , sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim Rabbim bu iyiligini binkat güzellikle odullendirsim cocuklarina saglik versin
Güzel haberlerle dönün inşallah cnm..duygulandırdın kız beni..Kizlar burasi bi internet platformu eğlence amacli yapilmis biyer ama hicbirimiz farkinda degiliz, birbirimizin hayatlarina dokunabilcek kadar yakiniz aslinda.Kahsen arkadasim sayesinde az once oglumu dr gosterebildim ve acil olarak bizi gorukle unv hastanesine yolladi bir kagit yazdi 1 aaat icinde yola cikin gidun dedi 1000 de bir gorulen vi durummus ve onlarin başına hic gelmemis beklese ileriki hayati icin sıkıntı olusturabilirmis , ben simdi o sekreterlerede beni tabiri caizse kovar gibi konusam diger dr da hakkimi helal etmiyorum , sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim Rabbim bu iyiligini binkat güzellikle odullendirsim cocuklarina saglik versin
Aaa sizden de Allah razı olsun hepinizden ayrı bişey öğreniyorum biz artık sanalın ötesindeyiz canlar hatta kızımın grubunda yüzyüze görüştüğümüz çok anne vardı keşke yine yapabilsek..Kizlar burasi bi internet platformu eğlence amacli yapilmis biyer ama hicbirimiz farkinda degiliz, birbirimizin hayatlarina dokunabilcek kadar yakiniz aslinda.Kahsen arkadasim sayesinde az once oglumu dr gosterebildim ve acil olarak bizi gorukle unv hastanesine yolladi bir kagit yazdi 1 aaat icinde yola cikin gidun dedi 1000 de bir gorulen vi durummus ve onlarin başına hic gelmemis beklese ileriki hayati icin sıkıntı olusturabilirmis , ben simdi o sekreterlerede beni tabiri caizse kovar gibi konusam diger dr da hakkimi helal etmiyorum , sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim Rabbim bu iyiligini binkat güzellikle odullendirsim cocuklarina saglik versin
sen nerde oturuyorsun kuzum gercekten hakkin buyuk ne kdr tesekkur etsem azAaa sizden de Allah razı olsun hepinizden ayrı bişey öğreniyorum biz artık sanalın ötesindeyiz canlar hatta kızımın grubunda yüzyüze görüştüğümüz çok anne vardı keşke yine yapabilsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?