2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
S Sevimlipanduf kesinlikle tariflerini çok seviyorum uygulayacağım da eklemeye devam et
M Mavisu27 ayy Canlar teşekkür ederim, annemlerde pek fırsat bulamamıştım guzel şeyler yapmaya minnakıma ama kendi evimize geldik merak etmeyin formumuza geri döneceğiz yoğurt falan mayaladım bugün temizlik vs derken hatta şimdi de yürüyüşe çıkıyoruz guneş hanım kuduruk gene, gündüz hemen basit kabak patates yaptım uzerine de yoğurt ve zeytinyağı katıp yedirdim şimdi dışarı çıkarken de yanımıza birer dilim elma armut pişirdim ezdim içine bir yemek kaşığı yoğurt bir çay kaşığı labne peynir koydum mini bir danone yoğurt oldu en organiğinden yemek kitabı bile aldım bizim minnak böğürmezse yarın bebek kurabiyesi vs deneyeceğim

Çok sevindim ya
Çok zorlanıyordun.
İlacın adı ne canım çok kusma olduğu için mi verdi doktor? Bize de refluden emmiyor dedi üç tane antibiyotik verdi ama hiçbir faydası olmadı zaten kusmasi ogurmesi yok sukir neden öyle dedi hala hiç anlamis değilim .

Harikasın bende kabağı da tatrırıp hemen yoğurt vereceğim ki yiyecek bişeyler çıksın

Soydum kuzum ama cokmu pisirmedim bilemedim baya kucuk cubuklar yaptim elinde falan ezdi heryerine surdu ama baktım cok oguruyor oksurmeye baslayinca yeter ettim suda yapmamistim ama buharda pisirdim ogure oksure ogrenecek artik
Bugün kayısıyı öyle çok çok parcalamadan verdim her vermemde ogurdu kusacak kusacak dedim ama masalalh bir şey olmadı. Öyle öyle ogrenecekler işte

Bazi doktorlar blw ye 8 aydan sonra başlanması gerektiğini düşünüyor zaten canım kaşığı reddetme ihtimalinden dolayı. Senin dediğin ihtimal de var haklısın Allah korusun.

Yokyok ben hic sabirli biri degilim onun saatlerce yicek siye keyfini bekliyemem etrafı batirmasinada tahammul edemem kasikla verdim kuzumda ilk yaptigim icin bayada ezdim ama biraz sertlik vardı eliyle oynuyordu ben ksıkla agzini acti zaman beriyordim zamani geldimi yemeyi ogrenir ben hem cok hevesleniyorum silikon kasıklara bayiliyorum yedirmesi hosuma gidiyor

Anam elin anaları arastiriyo eller de ne analar var hergun bizleri engin bilgilerinle aydinlat kurabiye yesinler birde market labnesimi kendin yapacak halin yokta sordugum soruya bak

Bexsero aşısını yaptırmayı düşünen ama piyasada yok diye yaptıramayan var mı kızlar? Bizim eczacı arkadaşa geçen hafta söyledim. Birkaç gün sonra aradı geldi diye. Bilginiz olsun. Hafta içi yaptıracağız biz.

Kızlar bu gobek deligim uzeri cumur demistimya suze daha oncede karnimin heryeri sert o cukura basinca elim iceri gidiyor cokta sciyor bugun cocugu zor kucakladim nedir acaba bu cukurluk

Ayri mayasi mi oluyor ? Normal maya ile olmuyor mu ?
Benimde saginca sut cikmiyor. Yoksa coktan denemistim.
Dolaptaki sutlerden denicem kuzum tutmazsa atarim yani ayri maya degilde probiyotik mayalar satiliyor taze yogurdun varsa onunlada yapabilirsin illa o olacak diye bir sart yok

Bu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Umarım sıkıntısız atlatmsiindir

Benim kizkardesim evleniyor Ağustos başında ve bennfil yavrusu gibiyim
Nice mutlu saglıklı huzurlu ailenle sevdiklerinle yasayabilecegin uzun yıllarin olur insallah iyiki dogdun iyiki tanidik seni guzel ablamiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…