2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oy maşallah senin kıza koşacak valla yakında,

Ayy kıyamam tatlışa özlemiş nazlanıyordur o :) gözünüz aydın:))
Yaa çok teşekkür ederiz Aslında 1 hafta sonra gelecekti ancak halısaha maçında dizini sakatlamış doktor da rapor vermiş. Öyle olunca erken geldi. Hem iyi hem de kötü oldu aslında. Ama geldiği için biz mutluyuz tabi

Bence o uyku eğitimi değil vicdansızlık gibi Azra hareketi seven bir bebek yazdıklarına göre ilerleyen zamanlarda uykuyu sever inşallah

Evet zor biraz biraz daha erken basladim gun icinde hic yalniz birakamiyorum hic o kadar denemedim en iyisi besigi orta kademeden en alta indireyim oyle deneyim birde o zaman tirmanamaz ama hareketini engelledigimde hep agliyor muhtemelen o zaman sıkılıp aglar diye dusunuyorum

Ben de oyle iste bana da ters geldi o yuzden ya uyku egitiminden ziyade memede uyutmadan vazgecmesini istiyorum sallanarak uyudugunda daha iyi uyurdu cunku her sekilde zor olacak memeden de kessem. Psikolog var bi tane egitim veren o biraz aklima yatti aslinda ise baslamaya yakin duzelmezse dusunuyorum

Canim keci sutlu olan mamalardan mi denesen birde golden goat gibi mesela farkli birsey belki iyi gelir

Psikolog da iyi olur canım. Şimdi yeni seyler ögrendi kızın, uykusunun duzene girmemesi normal. Biraz daha bekle bence

Benim oğlum irmikli muhalebiden nefret etti oyls boyle değil bidaha yapmayacağım.kuzum kahvaltıya nezaman geçeceksiniz ? cnim sana zahmet yarin doktoruna kabizlikla ilgili bilgi alirmisin
Benim doktorum kabizlikla ilgili dengeleyeceksiniz demisti canim. Irmik labiz yapan bisi mesela içine kayisi. Diyelim muz verdik o gün kabiz oldu bir gün sora kayisi ve elmaya gececegiz. Pirinc unu irmik sebze vb nin icin hep biraz zeytinyagi kabız olmasn diye. Ozellikle kayisi verip uzerind su icirince cogunlukla yumusuyor kakasi :)

Bilemedim ki kuzum. Ben neler yiyorum hiç boyle olmamıştı benim sütümden. Laktozsuz mamalar var onlar ne işe yarıyor acaba
Sindirmle alakalidir hani belki kabiz olan bebeklere gszi olan bebeklere dahaiyi geliyordur kuzum hip de aslındaiyi diyolar bebeleacin bi mamasj var ondan ds cok kullanan var

Anladım canım sağol bende bsşlamadum daha demir aslında çok sık emiyor sütümde var ama anlamdım bu gün yaptı heryeri batırdı öyle sertte değildi
Bende demir vermiyordum. Doktora soylemeye korktum. , bence de kabizlik degil artik sutumuz ancak metobolizmaya yetiyor demek. Gelir gelmez lifli gida olsun diye seftali yedirdim. 3 saat sonra kaka yapti ama az gene . Aynen benimkide cok sik emiyor . Ama 8,3 kg oldugu icin sikinti yapmiyorum. Zaten kilodan dolayi heryeri pisik oldu , cocuga kortizonlu kremler suruyoruz. O daha kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…