Doğum günün kutlu olsun canım benim ❤ saglicakla.huzurla guzel ailen ve sevdiklerinle dolu dolu yillarin olsun ❤ 1de gitti misafirler biraz tiparladim orraligi yeni yattim sayilir. Cok fena gecmedi yine bugun sukur ❤
Nice mutlu, sağlıklı yaşların olsun ailenle birlikte ❤❤
Bende yengec burcuyum. dogumgununuz kutlu olsun.
Hayırlı yaşların olsun. Ailenle mutlu huzurlu nice senelere.
Siyah giyersin. Taze annesin boşver. 6. Aydan sonra diyete başlarım diyorum bende inşallah yalan olmaz. Metabolizmayı hızlandırmak gerekiyor.❤
Günaydın pazar uykusunu özleyenlerdenim
Dün dışarıdaydık hep onun yorgunluğu da var günümüz güzel geçsin inşallah
A anneveoglusu nice senelere, yeni yaşın güzelliklerle olsun inşallah
Yolcu edecek en son beniT tanem-tane20 canım ya iyi sabır var sende ya da belli süre sonra artık görmezden mi geliyorsun? Böyle eşe 1 gün dayanamazdım sanırım senden ne bekliyor ki?
yani cok iyi olmuyoruz ama baristigi zaman arada laf soyler pis bi adam en cokta tiktokta va evlileri goruyorum yada bir nisan dugun icim gidiyor benim ne eksigim vardı daha cok gencim doyasiya yasayamadim hicbiseyi evliligimiZin ilkgunlerinde basladi kusmeyeSen barismayi deniyoe musun hic
Simdi icin demiyorum diger küslüklerinde
O zaman barisiyor mu yoksa sürdürüyor mu kuslugunu hala
Allah sabir versin, bu gunleriniz gelmeyecek
Birbirinizin en aktif, guzel caginda tadini cikaracaginiza su yasananlar kötü gerçekten
Günaydın hanımlar
dun çok geç yattım doğumdan sonra ilk kez eşimle film izledik ama oğlan yine erkenci bu nedenle uykusuzluk tavan durumda
Julia Roberts in mucize filmini izleyin hanımlar tavsiye ederim
Yolcu edecek en son benioda bende rahatlicaz
yani cok iyi olmuyoruz ama baristigi zaman arada laf soyler pis bi adam en cokta tiktokta va evlileri goruyorum yada bir nisan dugun icim gidiyor benim ne eksigim vardı daha cok gencim doyasiya yasayamadim hicbiseyi evliligimiZin ilkgunlerinde basladi kusmeye
Doğum günün kutlu olsun cnm.. mutlu sağlıklı yeni yaşların olsun oğluşlarınla❤Bu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Umarım sıkıntısız atlatmsiindir
Benim kizkardesim evleniyor Ağustos başında ve bennfil yavrusu gibiyim
Valla canim nasil icinden geliyorsa oyle yapDun arklar 7gibi geldi gece 1de yolculadim. Fena gecmedi. Bizimki zateb 10da yatti millet gidene kadar 2kere kalkti. Arklardan biri uyku egitimi almisti 2cocugu iicinde. Onu bunu bosver uykuyu ogrenmesi lazim. Karnini iyice doyur yatagina koy maksimum 10dk aglar sonra uyur kendi uyudugu icinde uyanmaz dedi. Ama aglatmaya gonlum razi degil... Bir de zaten yataga koyunca aglamiyor ki durmadan donuyor tirmanmaya devam durmadan durmadan durmadan.. dun kendisi dizinin ustunden ayaga kalkmayi ogrendi mesela su an surekli onu yapma cabasinda besiginde salonda koltuklarima tv unitesine vs.. sizin dusunceniz nedir
Kavuştu çok şükür
Ayy kıyamam tatlışa özlemiş nazlanıyordur o :) gözünüz aydın:))Kavuştu çok şükür ♥ Annem gelmişti sabah uyuyordu anneme bırakıp çıktım eşimi almaya diye. Eve geldikten sonra eşim dayanamayıp uyandırdı. Yataktan baya bir baktı böyle uzun uzun yüzüne sonra şımarıp gülücükler atmaya başladı yatakta tepinmeye başladı falanBu sefer yabancılamadı. Geçen sefer yabancılayıp ağlamıştı
Yok canım ya bizimki bi gece iyi uyursa 3 gece felaket oluyor başımıza yarım saat-saat başı hep uyandık, annemlerde de böyleydi değişmedi yani, başım çatlayacak ortadan ikiye yarılacak uyu uyan uyu uyanGunaydin kizlar
A anneveoglusu nice güzel yaslarin olsun,sevdiklerinle insallah
S Sevimlipanduf sizin evle annendeki kalkmalarinda fark var mi
Sizde sıcaktan daha mi cok kalkıyor acaba
Dun arklar 7gibi geldi gece 1de yolculadim. Fena gecmedi. Bizimki zateb 10da yatti millet gidene kadar 2kere kalkti. Arklardan biri uyku egitimi almisti 2cocugu iicinde. Onu bunu bosver uykuyu ogrenmesi lazim. Karnini iyice doyur yatagina koy maksimum 10dk aglar sonra uyur kendi uyudugu icinde uyanmaz dedi. Ama aglatmaya gonlum razi degil... Bir de zaten yataga koyunca aglamiyor ki durmadan donuyor tirmanmaya devam durmadan durmadan durmadan.. dun kendisi dizinin ustunden ayaga kalkmayi ogrendi mesela su an surekli onu yapma cabasinda besiginde salonda koltuklarima tv unitesine vs.. sizin dusunceniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?