yarasın difa olsun kuzularaTamam o zamam ben normal irmikle yaparım sanırım. Sağol canım ❤
Kuzum ben aglayinca bile kalkasim gelmiyor uyurken kalkip sut vermiyorumda gece agliyor acliktan biberon verince susuyor 90cc bitiremiyor ama eskiye gore cok cok iyiiz eskiden miktar cok ama kafa sallama huyu vardı ve suan 30 cc sutu on kere cikar ver cikar ver yapiyoruZ tek nefeste 60 cc icmesi lazimken 10 cc bir agizdan cikar ver yapiyormKaç saat arayla veriyorsun sen peki? Gece uyandırmıyorum mesela sabah 5-6 gibi uyanıyor 150 yi rahatlıkla içiyor. Bi ara yazıyordum 800 cc ye tamamlamak için içiyordu artık bıraktım daha çok stres oldum toplam kaç cc içti eyvah içmeden uykuya daldı vs sonrasında bıraktım artık kilo da alıyor şükür huzursuz da değiliz uykular düzenli
şükür herşey yoluna girmeye başladı.
ben toparlanınca bebeler iyileşti :)
abi kreşe gönüllü gitmeye başladı.
1 haftada kendine güveni geldi hareketleri falan değişti
akşama kardeşi özlemiş oluyor kardeş kardeş oynuyorlar :)
kilo vermek bana iyi geliyor kendimi toparlmam lazım çooook salmıştım.
Yinedecok hizli gitmemeyi dusunuyorum kuzum tadim tadim asamasini uzatirim belkide cesitlendiritm malum erken basladik zaten anca daha yeni alisiyo ogun olarak yemesini beklemiyorm yiyemz bnce yaniBiz onları tadana dek siz yemeye başlarsınız canım o yüzden ben sizden öğreneceğim bi çok tarifi
Evet kuzum unuda var onun ama ne bilim gpzun gore gore direk guzrl bi yulaf alip geçirmek robottan daha hijyenik geliyo bna ama boyle kek vs icin daha pratik direk ununu almak gunluk yicegine geçirmek daha guzel nnce bnde yulaf kullanmak istiyorum anne sutuyle bile pisirilebilirYulaf unu da kullanilabilir mi. Ben yulaf unu almıştım. Onunla kurabiye falan mı yapıyoruz yoksa yada bebe bisküvisi. Yulafı robottan geçirmek iyi fikir yulaf her bakımdan çok besleyici.
Neden irmik veriyorsunuz?Kızlar bir sebze maması denedik. Kabul etti ve yedi.
Havuç, patates, irmik ve az zeytinyağı
Kuzum ben aglayinca bile kalkasim gelmiyor uyurken kalkip sut vermiyorumda gece agliyor acliktan biberon verince susuyor 90cc bitiremiyor ama eskiye gore cok cok iyiiz eskiden miktar cok ama kafa sallama huyu vardı ve suan 30 cc sutu on kere cikar ver cikar ver yapiyoruZ tek nefeste 60 cc icmesi lazimken 10 cc bir agizdan cikar ver yapiyorm
Yaa gel soyle yamacimizaaa sende basla artikBende başta tek vereyim yemezse öyle yapayım diyorum cnm.. sizde başlamışsınız çok az kişi kaldık herhalde başlamayan:))
Canim kivam olsun diye koyuyorlar gnlde sanirim bide tpk tutuymus sanirimNeden irmik veriyorsunuz?
Bende öyle yapayım unuyla da unlu tarifler yaparım. Bebeği kabız olanlar muhallebi yapanlar yulaf ezmesi kullanirlarsa içinde yüksek lif olduğundan kabızlığı geçer bebeklerimiz kabız olmaz hemde protein alırlar bilginize:)Evet kuzum unuda var onun ama ne bilim gpzun gore gore direk guzrl bi yulaf alip geçirmek robottan daha hijyenik geliyo bna ama boyle kek vs icin daha pratik direk ununu almak gunluk yicegine geçirmek daha guzel nnce bnde yulaf kullanmak istiyorum anne sutuyle bile pisirilebilir
Biz hala en fzla 1buck saatte bi besleniyoeuz yaAğlayınca vermiyorsun o şekilde mi uyuyor kız. 3,3.5 saatte bir dene bence. Belli düzen oturunca sen de rahat edersin zaten ek gıda dönemi başladı onları iştahla yer inşallah kuzucuk. Okudum da karıştırmıssın baya tabağa tek tek versen neyi sevip sevmediğini anlarsın
Sana katiliyorum ozellikle yemeyi reddeden bebekler icin muhallebi iyibende bir muhallebi yaptim icinde bi ben yoktum pekmezinden yumurtasina meyvesine kadar anne sutukokusu geliyor sadece aslinda cocugun sevmedi ne varsa o sekilde yedirmek icin cok iyi diger gibi pirinc unu Yedirmek degilde
Evet kuzum bak buda dip not olsun bnde soylemeyi unuttumBende öyle yapayım unuyla da unlu tarifler yaparım. Bebeği kabız olanlar muhallebi yapanlar yulaf ezmesi kullanirlarsa içinde yüksek lif olduğundan kabızlığı geçer bebeklerimiz kabız olmaz hemde protein alırlar bilginize:)
Biz hala en fzla 1buck saatte bi besleniyoeuz ya
Artik bagimlilikmi benimki ne bilmiyorum ya cok komik normalde artik 2 3 saatte bi beslenme gerkeiyorda genelleme yanlis ya her bebek kendine ozek benimk8 cabuk sindiryo herhalde cabuk acikiyo belkide doyircak kdr icmiyo kendini hicbifikrm yok ☺O boğumlardan belli zatenyese bende hemen versem keşke
Hicbisey sevmiyor gozunden yas getiriyor oyuzden karistirdim iki kere verdim muhallebi aut icmeyince biraktik ek gidayi yanlis anladin hani gece kaldirmiyorum agladi izaman sesine uyaniyorum kalkip sut veresimbile gelmiyor icmedigini biliyorum azcik icip emzikle uyuyor oyuzden dedim hic vermezmiyim sesini duydum an sut isitip geliyorum 90cc her agladiginda az az icip uyuyor uc saate bitiriyorAğlayınca vermiyorsun o şekilde mi uyuyor kız. 3,3.5 saatte bir dene bence. Belli düzen oturunca sen de rahat edersin zaten ek gıda dönemi başladı onları iştahla yer inşallah kuzucuk. Okudum da karıştırmıssın baya tabağa tek tek versen neyi sevip sevmediğini anlarsın
Baktim kuzum sadece anne sutu tadi geliyor dolaptan cikti icin baskin kokusu var yumurtanin tadida kokusuda muzunda ayni yok pekmeZinde sadece rengi var ve seker katilmis gibi tadı vardı muz ve pekmezden. Dolayi ben once yumurta denemek istedim hasladim verdim ogurdu sutle kivam baya actim halde cope atacaktim dur dedim muhalkebiye katim yoksa cop yicektiBunu demiştimbu şekilde verirsen neyi sevip neyi sevmediğini bilemezsin. Sen tadına baktın mı peki bu karışımın
Ben kullanıyorum canım doğduğundan beri. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Koku vs yok. Poşetleri çıkarıp yenilemesi de kolay pratik. Bezi oraya buraya koyma derdin yok hemen atıyorsun kendi çöp kutusunaKızlar koku hapseden çöp kovaları var ya ondan kullanan var mı? Bezler fena kokmaya başladıbanyomda pencere de yok. Çöpü her gün atsam da banyo kokuyor bi çare bulmam lazım
Canım aslında aynı irmik sadece organik deyip satıyorlarIrmik falan konusmuşsunuz kızlar. Bir sorum var. Muhallebiye normal helva vs yaptığımız irmikten koymuyor muyuzbebeklere özel mi var çok bilgisizim bu konuda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?