- Emoji Skoru
- 31.219
- Puanlar
- 598
Tamamen eskiden kalma bi aliskanlik muhallebi olmazsa olmaz diye bi algi olusmus ister istemez kafamizda birde tok tutuyor diye iste hep o sekil gelmis gitmis sanirim biz hala daha agirdan aliyorux bugun yogurt yedik yarim fincan koydumbi ucundan tutum kendi elleriyle yakalayip agzina goturdi en fazla 3 4 cay kasigi yutmustut meselaİşte bende tam böyle düşünüyorum.. ek gıda diyince de akla ilk muhallebi geliyor ya acaba bir kerameti mi var dedim
Evetcanim tadim zaten 7bucuk ay gibi bittigini dusunrsek k zaman bi ana bi ara olarak baslaniyor bu arada sizede hayirli olsunbir blw anasi olark tecrubelerini bizmle paylaş grubumzda biz patates kabak havuc seftali kayisi karpuz peynirdenedik bugun de yogurtKatı gıdaya dair kızımın bir yazısı vardı onu buldum %70 anne sütü %30 katı gıda 6 ile 8 ay arası yavaş yavaş artıp %30unu kapsayacak 7. Aya kadar tek öğün meyve veya sebze 7. Aydan sonra sabah sebze öğleden sonra meyve olarak 2 öğüne çıkarılacak
Biz onları tadana dek siz yemeye başlarsınız canım o yüzden ben sizden öğreneceğim bi çok tarifiEvetcanim tadim zaten 7bucuk ay gibi bittigini dusunrsek k zaman bi ana bi ara olarak baslaniyor bu arada sizede hayirli olsunbir blw anasi olark tecrubelerini bizmle paylaş grubumzda biz patates kabak havuc seftali kayisi karpuz peynirdenedik bugun de yogurt
150yi hayatta içmez gece saatlerce uyuyor o zaman bile 120yi zor bitiriyor gündüz çok Acıkmadıysa 90da kalıyor.. benimki acıktımı çok iştahlı içtiği için ben pek üstünde durmuyorum .. açsa yıkar ortalığı içmiyorsa toktur o zaman diyorumbugün sayayım bakalım toplamını 800 bile yoktur kesin
Artar ama su ara benimde. Azaldi ya yeme icme uzerine durmuyorm yada sicaklardan. Peki biberonla nasil iatahi mamada veriyormusunMalesef en aç halinde bile denedim almıyorsağınca süt bile gelmiyor senden yine iyi sağarak süt geliyor. Artırabilir miyim sürekli sağarak ona da hiç umudum yok
Artar ama su ara benimde. Azaldi ya yeme icme uzerine durmuyorm yada sicaklardan. Peki biberonla nasil iatahi mamada veriyormusun
Say haber et kuzum birde biberon agzindan cikarmadanmi 90 iciyor yoksa nefes ala alami
Sana katiliyorum ozellikle yemeyi reddeden bebekler icin muhallebi iyiBen gece yatmadan önce vermeye başladım. Tok tutsun diye aslındaBir de içine pekmez, keçiboynuzu özü, meyve falan koyuyorum böylece vitaminli de oluyor bence. Sadece pekmezi vermeyi denedim tükürdü. Muhallebi candır bence Bir de irmik biraz pütülü gibi tanecikli olduğu için de irmikle yapıyorum ben. Pirinç ununa iyi değil diyorlar.
bu kullandığın program nedir tatlım ? ben kaçırmış olabilirim daha önce söylediysen
3 saat bes saat ac kalsa tek seferde 150 cc icermi birde gunluk kac olcek iciyor mama sut farketmez poset dolusu ilac kullanmaktan biktim artik tek biberon zelina kullaniyordu onun kiz 600 icmisti doktor diyor en az 900 bizimki icemiyor kan tahlili idrar kaka hepsini yaptilar yok asit giderici yok kivam artirici yok gaz damlası derken inan icir icir aksama kadar elimde kasik bıktım bi diyorum aman bosver diger cocujta 600 icti normal bi diyorum bu cocuk gunluk 1000 cc icerdi daha iki aylik yokken simdi 6aylik 600 mu icer ne yaptimi bende bilmiyorum artikBen acıkmasını bekliyorum yoksa bir kerede içmiyor kalan soğuyor aç içince bitiriyor. Uyanınca hemen verirdim artık vermiyorum
Aynen kuzum. Sen baya bulamaç yapmışsınSana katiliyorum ozellikle yemeyi reddeden bebekler icin muhallebi iyibende bir muhallebi yaptim icinde bi ben yoktum pekmezinden yumurtasina meyvesine kadar anne sutukokusu geliyor sadece aslinda cocugun sevmedi ne varsa o sekilde yedirmek icin cok iyi diger gibi pirinc unu Yedirmek degilde
Ya ben bir ara sütümü sağarak verdim o da bayağu oldu 3. Aydaydık o zaman bile benim kız bir öğünde 150 cc süt içiyordu şimdi emdiği için tabi bilemiyorum ne kadar içiyordur ama sanki ne kadar versem içer doyma hissi yokmuş gibi geliyordu bana
Ben kendim de öyle karışık şeyleri sevmediğimden kızıma da vermek istemiyorum sanırım:) meyveli yoğurt falan.. herşey tek tek yesin:)) çorbalar için de yulaf ezmesine bakayım bende canım sağol:)
Açlık durumuna göre tek seferde de içiyor yarım saatde sürebiliyor:) kuzumun keyfine kalmış:)) sayıyorum yazarım cnm..Say haber et kuzum birde biberon agzindan cikarmadanmi 90 iciyor yoksa nefes ala alami
teşekkür ederim cnm bakayım ona da:) yesin mis gibi kuzucum:))Eki Görüntüle 2285601
Kizlar ben bu markanin aldim aktardan, netten de bulabilirsiniz gittigidiyor dan guvenilir saticilardan alabilirsiniz.
Ogluma almistim kisin bogazlari kizarmisti. Bu öze corekotu tozu ve zencefil tozu karıştırarak vermistim,gecmisti. Z zeLina
Yulaf unu da kullanilabilir mi. Ben yulaf unu almıştım. Onunla kurabiye falan mı yapıyoruz yoksa yada bebe bisküvisi. Yulafı robottan geçirmek iyi fikir yulaf her bakımdan çok besleyici.Kizlar ozellikle princ ve princ unu icin cogu doktor ve bazi payasimlarda gordugum kadari ile yarar saglayan hicbi icerigiyok aksine zarari var , uzun bi kac yazi var ama simdi paylasip burayi doldurmayim google yazip bulabilirsiniz. Princ unu yerine kivam vermek isterseniz bence kesinlikle yulaf cok daha saglikli oda sisen bisey kalori va olarak ve besleyeci ozelligi cok daha fazla irmikte tabi kullanilabilir prince gore cok cok masum ve kullanilabilir bence ama ben muhallebi tarzi yapcak olsam yulaf alir robottan gecer onu kullanirdimmuhallebi olmasi da sanirim birseyleri karistirmak icin toparlayi tek sey klasikte klasiktir yani muhallebi tarifleri cunku bebegimiz puruzsuz sekilde beslendigi icin en uygun tarif bu oluyor.ve ogun oluyor bi yerde. Princ princ unu sisirmekten baska bisey degil onun midesine gore midesini yarisi kadar pilav yediğini dusun bi iki ogunde , siz yeseniz hergun 2 ogub vi tabak pilav kilo yapar yag biriktirr vucita sisersin
3 saat bes saat ac kalsa tek seferde 150 cc icermi birde gunluk kac olcek iciyor mama sut farketmez poset dolusu ilac kullanmaktan biktim artik tek biberon zelina kullaniyordu onun kiz 600 icmisti doktor diyor en az 900 bizimki icemiyor kan tahlili idrar kaka hepsini yaptilar yok asit giderici yok kivam artirici yok gaz damlası derken inan icir icir aksama kadar elimde kasik bıktım bi diyorum aman bosver diger cocujta 600 icti normal bi diyorum bu cocuk gunluk 1000 cc icerdi daha iki aylik yokken simdi 6aylik 600 mu icer ne yaptimi bende bilmiyorum artik
Gündüz kaç saatte içiyor cnm o kadarı benimki 3 saatte falan 120 içiyor daha erkense 90da bırakıyor:) 180i zaten yaşına yakın içecek galiba:))
Bende başta tek vereyim yemezse öyle yapayım diyorum cnm.. sizde başlamışsınız çok az kişi kaldık herhalde başlamayan:))Ben gece yatmadan önce vermeye başladım. Tok tutsun diye aslındaBir de içine pekmez, keçiboynuzu özü, meyve falan koyuyorum böylece vitaminli de oluyor bence. Sadece pekmezi vermeyi denedim tükürdü. Muhallebi candır bence Bir de irmik biraz pütülü gibi tanecikli olduğu için de irmikle yapıyorum ben. Pirinç ununa iyi değil diyorlar.
Ay doydumu benimki de kafayı falan çeviriyor zorlarsam da eliyle pat pat vuruyor valla neresi denk geldiyse :) tokken damla yutmuyor:)İştahlı senin güneş demek ki :) fazlasını vereyim içsin yeter ki ama yapınca kalıyor her öğün 150 içemez. Bi kaç haftaya içer ama.doyduğu an bırakır aslında benim kız öyle diliyle ittiriyor almıyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?