2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İşte bende tam böyle düşünüyorum.. ek gıda diyince de akla ilk muhallebi geliyor ya acaba bir kerameti mi var dedim
Tamamen eskiden kalma bi aliskanlik muhallebi olmazsa olmaz diye bi algi olusmus ister istemez kafamizda birde tok tutuyor diye iste hep o sekil gelmis gitmis sanirim biz hala daha agirdan aliyorux bugun yogurt yedik yarim fincan koydumbi ucundan tutum kendi elleriyle yakalayip agzina goturdi en fazla 3 4 cay kasigi yutmustut mesela

Evetcanim tadim zaten 7bucuk ay gibi bittigini dusunrsek k zaman bi ana bi ara olarak baslaniyor bu arada sizede hayirli olsunbir blw anasi olark tecrubelerini bizmle paylaş grubumzda biz patates kabak havuc seftali kayisi karpuz peynirdenedik bugun de yogurt

Biz onları tadana dek siz yemeye başlarsınız canım o yüzden ben sizden öğreneceğim bi çok tarifi

Say haber et kuzum birde biberon agzindan cikarmadanmi 90 iciyor yoksa nefes ala alami

Kizlar ben bu markanin aldim aktardan, netten de bulabilirsiniz gittigidiyor dan guvenilir saticilardan alabilirsiniz.
Ogluma almistim kisin bogazlari kizarmisti. Bu öze corekotu tozu ve zencefil tozu karıştırarak vermistim,gecmisti. Z zeLina

Malesef en aç halinde bile denedim almıyor sağınca süt bile gelmiyor senden yine iyi sağarak süt geliyor. Artırabilir miyim sürekli sağarak ona da hiç umudum yok
Artar ama su ara benimde. Azaldi ya yeme icme uzerine durmuyorm yada sicaklardan. Peki biberonla nasil iatahi mamada veriyormusun

Artar ama su ara benimde. Azaldi ya yeme icme uzerine durmuyorm yada sicaklardan. Peki biberonla nasil iatahi mamada veriyormusun

İnşallah.. İştahımız iyi şükür mama ile besleniyor zaten biberon ve kaşık görünce mutlu oluyor meyve sularına başlamıştık zaten

Sana katiliyorum ozellikle yemeyi reddeden bebekler icin muhallebi iyi bende bir muhallebi yaptim icinde bi ben yoktum pekmezinden yumurtasina meyvesine kadar anne sutukokusu geliyor sadece aslinda cocugun sevmedi ne varsa o sekilde yedirmek icin cok iyi diger gibi pirinc unu Yedirmek degilde

Ben acıkmasını bekliyorum yoksa bir kerede içmiyor kalan soğuyor aç içince bitiriyor. Uyanınca hemen verirdim artık vermiyorum
3 saat bes saat ac kalsa tek seferde 150 cc icermi birde gunluk kac olcek iciyor mama sut farketmez poset dolusu ilac kullanmaktan biktim artik tek biberon zelina kullaniyordu onun kiz 600 icmisti doktor diyor en az 900 bizimki icemiyor kan tahlili idrar kaka hepsini yaptilar yok asit giderici yok kivam artirici yok gaz damlası derken inan icir icir aksama kadar elimde kasik bıktım bi diyorum aman bosver diger cocujta 600 icti normal bi diyorum bu cocuk gunluk 1000 cc icerdi daha iki aylik yokken simdi 6aylik 600 mu icer ne yaptimi bende bilmiyorum artik

Aynen kuzum. Sen baya bulamaç yapmışsın Yumurtaya tam ayını doldursun öyle başlayacağım bakalım sevecek mi Bu akşam da biraz hurmayla tatlandırmayı deneyeceğim bakalım. Bence güzel ya, ben de severim meyveli muhallebileri falan

İştahlı senin güneş demek ki :) fazlasını vereyim içsin yeter ki ama yapınca kalıyor her öğün 150 içemez. Bi kaç haftaya içer ama.doyduğu an bırakır aslında benim kız öyle diliyle ittiriyor almıyor sonra

Ben kendim de öyle karışık şeyleri sevmediğimden kızıma da vermek istemiyorum sanırım:) meyveli yoğurt falan.. herşey tek tek yesin:)) çorbalar için de yulaf ezmesine bakayım bende canım sağol:)
Say haber et kuzum birde biberon agzindan cikarmadanmi 90 iciyor yoksa nefes ala alami
Açlık durumuna göre tek seferde de içiyor yarım saatde sürebiliyor:) kuzumun keyfine kalmış:)) sayıyorum yazarım cnm..
teşekkür ederim cnm bakayım ona da:) yesin mis gibi kuzucum:))

Yulaf unu da kullanilabilir mi. Ben yulaf unu almıştım. Onunla kurabiye falan mı yapıyoruz yoksa yada bebe bisküvisi. Yulafı robottan geçirmek iyi fikir yulaf her bakımdan çok besleyici.

Kaç saat arayla veriyorsun sen peki? Gece uyandırmıyorum mesela sabah 5-6 gibi uyanıyor 150 yi rahatlıkla içiyor. Bi ara yazıyordum 800 cc ye tamamlamak için içiyordu artık bıraktım daha çok stres oldum toplam kaç cc içti eyvah içmeden uykuya daldı vs sonrasında bıraktım artık kilo da alıyor şükür huzursuz da değiliz uykular düzenli

Bende başta tek vereyim yemezse öyle yapayım diyorum cnm.. sizde başlamışsınız çok az kişi kaldık herhalde başlamayan:))

Ay doydumu benimki de kafayı falan çeviriyor zorlarsam da eliyle pat pat vuruyor valla neresi denk geldiyse :) tokken damla yutmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…