- 25 Eylül 2018
- 161
- 93
- 48
- Konu Sahibi kullanicigunes
-
İnşallah. Dikkat ediyorum ama insan yine de kötü birşey yaşayınca devamlı acaba tekrar olur mu diye düşünüyorDüşünme kötü sağlıkla insAllah kucagina almak nasip olur icindede bizlere..
Öyle de Rabbim büyük dert vermesinİnşallah. Dikkat ediyorum ama insan yine de kötü birşey yaşayınca devamlı acaba tekrar olur mu diye düşünüyor
Ins hersey yolundadir benim de folik asitten sanirim ilac almayi zaten hic sevmiyorum ara ara mide bulantim oluyor ama istahim çok açık ilk zamanlarda herkes kilo veriyirmus ben aksi gibi kilo aldim zaten var kilom cok korkutuyor gozumuBenmde sat 8 mart 11+2 gebeyim. 2. Ay doldgnda doktor muaynesi olamadim doktorumudegistirmek zornda kaldim cesitli sebeplerden. Randevuyu da ancak 21 mayisa verdiler. 11+4 oluyorum sanirim ozaman. kalp altisini 6. Haftada ogrenmistim snra hic muayne olma sansm olmadi aksilklerden oturu.seningibi merak icerisinseyim. Umarm hersey yolundadir. Kusma bulanti ara ara oluyor. Sisknlgm var istah sifir. Sizler nasil . umarm hepimzn gebelgi yolunda ilerler.
Dengeli beslenmeye calis ekmekten falan uzak dur hamilesin amayemen gerekiyor. Saglkli sekildedogsunda bebeklermz veririz uzulme :) once bebeklernsagligi.Ins hersey yolundadir benim de folik asitten sanirim ilac almayi zaten hic sevmiyorum ara ara mide bulantim oluyor ama istahim çok açık ilk zamanlarda herkes kilo veriyirmus ben aksi gibi kilo aldim zaten var kilom cok korkutuyor gozumu
Herhalde bunu ancak adet tarihin geldiğinde anlarsın testle. Ama benim bildiğim kadarıyla hamilelikte kahverengi lekelenme olmuyor. Pembe oluyor bende öyle olmuştu. Daha önce kahverengi lekelenmem oldu yumurtlamaymış.Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Ben 5.haftada keseyi gördüm 6.haftada kalp atışını duydum.Merhaba bende polikistik over var adetlerim düzensizdir en son 4 mart adet oldum 4 nisandan itibaren kahverengi lekelenmem oldu 10 nisanda doktora gittim gebelik negatif 17 nisanda tekrarladim 0.4 negatif 4 mayista idrarda pozitifi gordum kanda 499 çıktı şu an sanırım 5+6 diye tahmin ediyorum doktorda net bisey soylemedi salı günü kontrolumuz var ins çok heycanlıyım umarım herşey yolunda gider ilk gebeliğim dıs gebelik oldu ic kanamadan sol tupum alındı sizler bebislerinizi ne zaman gordunuz kalp atisini ne zaman duydunuz
Merhaba. Bugün tam 10 haftalık hamileyim. En son 2 hafta önce doktora gittim. Acayip merak ediyorum herşeyi.Çok şükür herşey yolunda olduğu için 3 hafta sonra gel dedi ama gerçekten de dedikleri gibi hamilelikte zamanhiç geçmiyormuş. Daha önce bir kürtajım var bebek gelişmemişti ve alınmıştı malesef. Bundan dolayı da çok korkuyorum. Birşey olacak diye.Acaba aranızda hiç bir belirti, bir olumsuzluk yaşamadan kötü bir sonuç alan var mı? Ben kendi kendime çok stres yapıyorum birşey olur diye. Yani kötü birşey varsa herhalde bir belirti falan olur değil mi?
Merhaba hamileliğim gayet sağlıklı ilerliyor. 13.haftamdayım. Daha önce kürtaj olduktan sonra bir süre tatile çıktım ve hiç bunları düşünmedim. Takvime bile bakmadım akışına bıraktık. Sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Stres yapmamak çok önemli. Bu hikayemi herkesle paylaşmaya çalışıyorum çünkü gerçekten ister istemez kafamızda fazla dert ediyoruz. Ve stres ortadan kalktığı zaman hamile kalıyorsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben kendimi Rabbime bıraktım. Dedim ki ne yumurtlama ne adet günü hiç birisine bakmayacağım hesaplamayacağım canım ne zaman isterse o zaman birliktelik yaşayacağım. Ve gerçekten inanmazsın hamile kaldığım ay toplasan en fazla 3 kez birlikte olmuşuzdur eşimle.Merhaba hamileliğiniz nasıl gidiyor acaba benimde bebek gelişmedği için kurtaj oldum kendime umut arıyorum ikinci sağlıklı olacakmı hemen olacakmı diye..
Bende denemeye karar verdiğim ay hamile kalmıştım ilkte tuttu hemen ama nasibi yokmuş devam etmedi..şimdi açıkcası bunalıma girmiş durumdayım ne yapcm bilmiyorumMerhaba hamileliğim gayet sağlıklı ilerliyor. 13.haftamdayım. Daha önce kürtaj olduktan sonra bir süre tatile çıktım ve hiç bunları düşünmedim. Takvime bile bakmadım akışına bıraktık. Sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Stres yapmamak çok önemli. Bu hikayemi herkesle paylaşmaya çalışıyorum çünkü gerçekten ister istemez kafamızda fazla dert ediyoruz. Ve stres ortadan kalktığı zaman hamile kalıyorsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben kendimi Rabbime bıraktım. Dedim ki ne yumurtlama ne adet günü hiç birisine bakmayacağım hesaplamayacağım canım ne zaman isterse o zaman birliktelik yaşayacağım. Ve gerçekten inanmazsın hamile kaldığım ay toplasan en fazla 3 kez birlikte olmuşuzdur eşimle.
Canım benim neden bunalıma giriyorsun ki. Bak ne kadar şanslısın bir problemin yok. Hemen hamile kalabilmişsin. Ne kadar uzun süre bekleyenler senelerce hiç hamile kalamayanlar var. Durumuna şükret. Allah ömür verdiği sürece olur. Benim bir tanıdığım seramik fabrikasında çalışıyordu. O anlatırdı. Hamile kadın varmış orda ve koca koca ağır seramikler taşıyormuş. 6 tane çocuğu varmış sonra istemeden hamile kalmış 7.ye. Düşsün diye hiç dikkat etmiyormuş. Ama geçenlerde doğurdu. Yaşayacak ömrü varsa ne olursa olsun Yaşar. Sende kötü düşünme. Bence senin durumunda olmak isteyen birçok insana haksızlık edersin.Bende denemeye karar verdiğim ay hamile kalmıştım ilkte tuttu hemen ama nasibi yokmuş devam etmedi..şimdi açıkcası bunalıma girmiş durumdayım ne yapcm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?