- 25 Nisan 2019
- 64
- 54
- 38
- 30
- Konu Sahibi 1994mucuzeikizlerim
-
Merhabalar bende varım Nisan tüp bebek annesi olarak bende ikizlerime hamileyim
Ya ne guzell bi duygu kac haftaliksin suandaMerhabalar bende varım Nisan tüp bebek annesi olarak bende ikizlerime hamileyim
13 haftaligiz çok şükürYa ne guzell bi duygu kac haftaliksin suanda
Ne zaman oldu transverin13 haftaligiz çok şükürSen kaç
Tek yumurta mı çift yumurta mı ikizlerin
Benim transferim 28 Mart'ta oldu canım Nisan'da aldım pozitif sonucuNe zaman oldu transferinben 9 haftaya gircem ins cift yumurta ikizlerim olacak
Ne kadar guzelbisey ben progestan ignesiBenim transferim 28 Mart'ta oldu canım Nisan'da aldım pozitif sonucu
Benimki de tek yumurta ikizleri
Evet canim bende kullanıyorum transferden beri o iğneyi hemde fitiliniNe kadar guzelbisey ben progestan ignesikulaniyorumm sen de kulaniyomusun kalp atoslarinida duydum sukur bebek hareketlerini hisetmeye basladin mi acaba cok heycanli bi donem
Aynnnnn fitili bende kulaniyorum ama innesi cok kotu etto beni hayirlisiyla alalimda onmli degilEvet canim bende kullanıyorum transferden beri o iğneyi hemde fitilini
Hareketleri için daha erken 18-22 haftalar arası hissetmeye başlanıyor.
Evet o baya kötü nerdeyse 3 aydir vuruluyorum artık oturamiyorum rahatça üzerineAynnnnn fitili bende kulaniyorum ama innesi cok kotu etto beni hayirlisiyla alalimda onmli degil
Ne zamana kadar kulaniliyo acaba bilgin varmi cnm ya. Sen benden hafta olarak daha onde gidiyosunEvet o baya kötü nerdeyse 3 aydir vuruluyorum artık oturamiyorum rahatça üzerine
Ama bebisler için değer
Ben haftaya gideceğim Dr a o zaman kesecek sanırım 3 ay garanti kullandiriyorlar canımNe zamana kadar kulaniliyo acaba bilgin varmi cnm ya. Sen benden hafta olarak daha onde gidiyosun
Napalim idare etcezzzzBen haftaya gideceğim Dr a o zaman kesecek sanırım 3 ay garanti kullandiriyorlar canım
Hayirlisi olsun takildin seyled varsa sorabilin yaprakali hangi sehirdesin dogtor onerelimKizlar merhaba bende hasta olunca tup bebek dusunuyorum doktor arayisindayim
Cok saol canim sizlerde bebeklerinizi saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah. Canim benim bulundugum sehirde malesef tup bebek yok bende sehir ve doktor arastiriyordum erzurum trabzon ve istanbul arasinda kaldim ama istanbul cok maliyetli olur galibaHayirlisi olsun takildin seyled varsa sorabilin yaprakali hangi sehirdesin dogtor onerelim
Cok saol canim sizlerde bebeklerinizi saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah. Canim benim bulundugum sehirde malesef tup bebek yok bende sehir ve doktor arastiriyordum erzurum trabzon ve istanbul arasinda kaldim ama istanbul cok maliyetli olur galiba
Canim ben bu doktorda oldum yapistirma teknigini kulanan bi doktor super mesaaj at kendisine hed turlu cevapliyo durumunu anlatiyon yardimci oluyo maddi yonden heryerde 9 du. Acibademde daha fazlaydi ama bu dktr bana 7700 yaptirdi memnun da. Kaldi. Ama sen tabi iyi arastir tatlim benim ki bi oneri tabi ilac parasi hariccCok saol canim sizlerde bebeklerinizi saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah. Canim benim bulundugum sehirde malesef tup bebek yok bende sehir ve doktor arastiriyordum erzurum trabzon ve istanbul arasinda kaldim ama istanbul cok maliyetli olur galiba
Canim hangi sehirde benim icin oncellikle onemli olan titiz calisiyorlarmi ozellike laboratuar ortami esim haberlerde gormus hic istemiyor ama ikna oldu. Guvenilir ve iyi bir doktor artiyorum istanbulda kalmakta sikinti olacak bana ama napalim hayirlisi. Yapistirma teknigi ne oluyor canim ben bilmiyorumCanim ben bu doktorda oldum yapistirma teknigini kulanan bi doktor super mesaaj at kendisine hed turlu cevapliyo durumunu anlatiyon yardimci oluyo maddi yonden heryerde 9 du. Acibademde daha fazlaydi ama bu dktr bana 7700 yaptirdi memnun da. Kaldi. Ama sen tabi iyi arastir tatlim benim ki bi oneri tabi ilac parasi haricc
Bebeyin dahafa iyi tutmayi sagliyo bu dktr sayfasina gir istersen bi canim hemde bi mesaaj at kendisine sorun varsa sor sıkıntinida paylasCanim hangi sehirde benim icin oncellikle onemli olan titiz calisiyorlarmi ozellike laboratuar ortami esim haberlerde gormus hic istemiyor ama ikna oldu. Guvenilir ve iyi bir doktor artiyorum istanbulda kalmakta sikinti olacak bana ama napalim hayirlisi. Yapistirma teknigi ne oluyor canim ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?