Gebeliğe Hazırlık 2019 nisan tup bebek anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C
Bebeyin dahafa iyi tutmayi sagliyo bu dktr sayfasina gir istersen bi canim hemde bi mesaaj at kendisine sorun varsa sor sıkıntinida paylas
Aci bademde yaptirdim temiz ve luks biyer saaten
Canim sen Kayseride misin
Bende Kayserideyim Transferim benimde Acıbadem de oldu
Benim Dr umda Mustafa taş
Ne güzel tesadüf ya 😊🙏

Belki denk bile geliriz desene eher kontrole gidiyosan ben bi kac aydaha devem etmeyi dusunuyoru. Acibadwme
Evet canım orda devam ediyorum şimdilik
Tüp bebek ve riskli gebelik olduğu için her Dr a guvenemiyor insan
Gökalp hoca benim ilk gittiğim Dr 4 sene önce falan ben o zaman memnun kalmamistim değiştirdim

Evet canım orda devam ediyorum şimdilik
Tüp bebek ve riskli gebelik olduğu için her Dr a guvenemiyor insan
Gökalp hoca benim ilk gittiğim Dr 4 sene önce falan ben o zaman memnun kalmamistim değiştirdim
Bende mustafa tașdan memnun kalmamistim tesadüfe ya😀😍 evet bende riskli diye gidiyorum riskim bitene kadar giderim dedin gibi diyer doktorlar kafa karistirir korkusu olugo

O fazlaymis ilacdahilmi yoksa hariçmi ben uyguna yaptirmisim desene 😊
Benim ilk dememrn ilk
Ama seninki taze transfer sanırım 7700 yazmisin benimde ilki ilaçlar hariç o fiyata gelmişti zaten 😊
Bu dondurulmuş olduğu için uygun canım 1500 TL Dr elinden geldiğince yardımcı oldu zaten
Evwt cnm dogru hayirlisi bakalim ikimizede belirtilerin nasil var ben hamile gibi degilim sanki bazen unutuyorum kanamam ve lekelenmem oldu oda gecti simdilik sukur kalmadi onun haricinde hic bisey yok bende varmi sende

Benim ilk dememrn ilk
Evwt cnm dogru hayirlisi bakalim ikimizede belirtilerin nasil var ben hamile gibi degilim sanki bazen unutuyorum kanamam ve lekelenmem oldu oda gecti simdilik sukur kalmadi onun haricinde hic bisey yok bende varmi sende
Başlarda bende öyleydim canım unutuyordum hamile oldugumu
8. Haftada bulantilarim başladı çok değildi ama
Şimdi kesildi artık sadece göğüs hassasiyeti,bel ağrısı arada birde sol tarafa yerleşmişler o tarafta sizi oluyor
Kanaman olursa dinlen canım ayaklarını yükseğe uzat
Genede dikkat et

Başlarda bende öyleydim canım unutuyordum hamile oldugumu
8. Haftada bulantilarim başladı çok değildi ama
Şimdi kesildi artık sadece göğüs hassasiyeti,bel ağrısı arada birde sol tarafa yerleşmişler o tarafta sizi oluyor
Kanaman olursa dinlen canım ayaklarını yükseğe uzat
Genede dikkat et
Yok. Simdi kalmadi yerlesme olabilecegini soyledi sonra lekeye dondu ve bitti. Ayn bendede gohus hasasiyeti oluyor

Ayn guzel bi duygu bende sagimda hisediyom bebisleri tesadüfe ayn sehir ayni hastanw ve yas farkinin olmamasi 😊
Aynen ya sormamistim başta ama gittiğin Dr u paylasinca Kayseri'de diye düşündüm bazen yakın şehirlerden de geliyorlar tedavi için Kayseri'ye sen burada yaşıyorsun değil mi ? 😊
Denk gelebiliriz bile belki 🙏😊

Aynen ya sormamistim başta ama gittiğin Dr u paylasinca Kayseri'de diye düşündüm bazen yakın şehirlerden de geliyorlar tedavi için Kayseri'ye sen burada yaşıyorsun değil mi ? 😊
Denk gelebiliriz bile belki 🙏😊
Evet kayseri de yasiyorum denk geldimizi ve bebekleri kucamiza aldimizi bi dusunsenize sende imiz bende ikiz yaslad
Rimizda genc 🤗😊😅

Cok saol canim sizlerde bebeklerinizi saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah. Canim benim bulundugum sehirde malesef tup bebek yok bende sehir ve doktor arastiriyordum erzurum trabzon ve istanbul arasinda kaldim ama istanbul cok maliyetli olur galiba
Merhaba hangi şehirde yaptrcğnıza karar verdnz mi,bende sizin gibi erzrm,trbzn yada istbl düşünyrdm.Sanırım aynı bölgede yaşıyrz o yüzden araştrma yaptysnz bilgi verir msnz ?

Back