- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Zaman son iki haftaya kadar çabuk geciyo, 38den sonra duruyo sanki :)Evet canım zaman geçiyor sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz İnşâAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman son iki haftaya kadar çabuk geciyo, 38den sonra duruyo sanki :)Evet canım zaman geçiyor sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz İnşâAllah
Bende aslında çabukta geçmedi:) kabus gibi stresler bulantılar çok şükür bin şükür yinede sağlıkla kucağımıza alalım başka bişey istemiyoruz. Sezaryende biraz öne çekiliyor değil mi Doğum tarihi?Zaman son iki haftaya kadar çabuk geciyo, 38den sonra duruyo sanki :)
Her şey yolundaysa genelde 38+5 ler ve sonrası duyuyorum ben. Yani son 10 güne kadar bekliyor doktorlar. 39 bitince tamamlanıyor çünkü çocuk gelişimi. Bir problem ya da belli bi sebep yoksa 38+ olmayı beklemek gerek yani.Bende aslında çabukta geçmedi:) kabus gibi stresler bulantılar çok şükür bin şükür yinede sağlıkla kucağımıza alalım başka bişey istemiyoruz. Sezaryende biraz öne çekiliyor değil mi Doğum tarihi?
Ay MâşâAllah canım hadi sağlıkla gelsin Hepimiz sonuna kadar gelelim İnşâAllah. Bol bol hurma ye canım yürüyüş yap balık burcu olacak minnoş:)Her şey yolundaysa genelde 38+5 ler ve sonrası duyuyorum ben. Yani son 10 güne kadar bekliyor doktorlar. 39 bitince tamamlanıyor çünkü çocuk gelişimi. Bir problem ya da belli bi sebep yoksa 38+ olmayı beklemek gerek yani.
Benim de bugün 39 bitti. Ama henüz bir hareket yok kuzuda. Bakalım ne zaman gelir, inşallah kendi gelir de normal yoldan doğmuş olur. Çünkü 40 dolarsa doktorum beklemek istemicek biliyorum, ben de cesaret edemem heralde..
Sağlıkla gelsin de geliş şekli farketmez annesi maşşallah diyelim o geleceği zamanı bilir :) sağlıkla kucaklaşın inşHer şey yolundaysa genelde 38+5 ler ve sonrası duyuyorum ben. Yani son 10 güne kadar bekliyor doktorlar. 39 bitince tamamlanıyor çünkü çocuk gelişimi. Bir problem ya da belli bi sebep yoksa 38+ olmayı beklemek gerek yani.
Benim de bugün 39 bitti. Ama henüz bir hareket yok kuzuda. Bakalım ne zaman gelir, inşallah kendi gelir de normal yoldan doğmuş olur. Çünkü 40 dolarsa doktorum beklemek istemicek biliyorum, ben de cesaret edemem heralde..
Şu tansiyon muhabbetinden dolayı yatıp dinleniyorum, yürüyüş yapma şansım çok olmadı yani en olması gereken zamanda. Rabbim nasıl nasip edecek bekliyoruz merakla.Ay MâşâAllah canım hadi sağlıkla gelsin Hepimiz sonuna kadar gelelim İnşâAllah. Bol bol hurma ye canım yürüyüş yap balık burcu olacak minnoş:)
Ah şu tansiyon kiminin düşer kiminin çıkar İnşâAllah bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut. benimde şimdilik hep düşük çok şükür ama çok düşüyo evden dışarıya markete bile yalnız gidemiyorum. Hep evdeyim o yüzden. Dualarımız seninle canım bi avazda İnşâAllah sağlıkla doğsun kuzucuk.Şu tansiyon muhabbetinden dolayı yatıp dinleniyorum, yürüyüş yapma şansım çok olmadı yani en olması gereken zamanda. Rabbim nasıl nasip edecek bekliyoruz merakla.
Hayırlısı hangisi olacaksa o şekilde olsun diye dua ediyorum hep. Yarın kontrolümüz var, inşallah güzel şeyler duyarız.. Dua edin olur mu? Bugüne kadar rahattım ama sona yaklaştıkça bi korku kapladı içimi..
İnsallah her seyin yolunda oldugunu göreceksin o gün. Bunu düşün, güzel şeylerle motive et kendini. Müjdeli haberini bekliyoruz..Ah şu tansiyon kiminin düşer kiminin çıkar İnşâAllah bi sorun çıkmaz canım içini ferah tut. benimde şimdilik hep düşük çok şükür ama çok düşüyo evden dışarıya markete bile yalnız gidemiyorum. Hep evdeyim o yüzden. Dualarımız seninle canım bi avazda İnşâAllah sağlıkla doğsun kuzucuk.
Bizimde pazartesi fetal ekomuz var İnşâAllah bi sorun çıkmaz bende de onun stres ve korkusu oluştu moralim çok bozuk bizede dua edin
Canım hayırlısı ile sona gelmişsin inşallah. Hadi bakalım dualar en çok sana bu günlerde o zaman:)Şu tansiyon muhabbetinden dolayı yatıp dinleniyorum, yürüyüş yapma şansım çok olmadı yani en olması gereken zamanda. Rabbim nasıl nasip edecek bekliyoruz merakla.
Hayırlısı hangisi olacaksa o şekilde olsun diye dua ediyorum hep. Yarın kontrolümüz var, inşallah güzel şeyler duyarız.. Dua edin olur mu? Bugüne kadar rahattım ama sona yaklaştıkça bi korku kapladı içimi..
Amin canım hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllahİnsallah her seyin yolunda oldugunu göreceksin o gün. Bunu düşün, güzel şeylerle motive et kendini. Müjdeli haberini bekliyoruz..
Allah kolaylık versin canım. Hamileyken çalışmak daha zor hele ki bu yoğunlukta. 32. Haftada rapor veriliyordu sanki öyle olmuyor mu? Hayırlı olsun aldıkların güzel sağlıklı günlerde kullanın İnşâAllah biz daha hiç bişey almadık bütün indirimleri kaçırdık sağlık olsun napalımKızlar selamlar, özledim ha sizi. Hiö giremiyorum buraya. İş o kadar yoğun ki dün evden çalışmama rağmen beni çıldırttılar sonunda yöneticiyle biraz gerildik, tartıştık yazılı olarak. Canım sıkıldı biraz. 37lere kadar çalışamayacağım anladum artıkzaten. Bu hafta 30 doldu. En fazla 33-34 e gözüm kesiyor am 32de de çıkabilirim artık valla. Çok yoruldum yıprandım. Fiziksel olarak da çatı kemiklerim acayip ağrıyor, topallıyorum:)
Alışverişe gelince; yazdıklarınızı okudum. Aldığınız ettiğiniz herşeyiniz hayırlı sağlıklı günlerde kullanmak, heveslik almak nasip olsun.
Ben de şubat ayında iş yoğunluğunun üstüne acayip bir alışveriş yoğunluğu yaşadım. Araştır araştır içim çıktı. Bütün oda değil ama gardrop, şifonyer, raf takım aldık ebebekten. Şimdilik anne yanı beşik verecek bi arkadaşım bana.
Bebek arabası yine ebebekten kraft travel sistem aldık ama şu travel ama arabalı olanlardan. 3-5 yaşına kadar kulannacak güya minnoşum du bakalım :)
Bugün de kontroldeydim, sıkıntı yok şükür. 8-9 gün önde sadece. Direkt sezeryan düşünüyorum ya, 5. Gebelikte ilk defa sağlıklı bebeğim oldu, hiç risk almak istemiyorum. Yoksa ağrı eşiğim gena değilidşr. Bu kadar macera yaşamasaydım normal düşünürdüm galiba. Bi tane 26 haftalık kaybımdan normal doğum yapmıştım. Ama şimdi yooo olmaz :)
Siz ne düşünüyorsunuz normal? Sezeryan?
Evet canım 32'de doğum iznine çıkılıyor ama sonrasına bebekle daha uzun zaman olsun diye 37'ye kadar dayanmaya çalışıyor herkes.37 den sonra yasak zaten çalışmak. Yani bi zahmet artık. Bizim bi çok arkadaş 36-37 lere kadar dayanmaya çalıştılar izne çıkıp dinlenemeden bi kaç günde doğurdular. Öyle olsun istemiyorum. Fiziksel ve psikolojik bir rahatlama istiyorum o yüzden bi kaç haftaya çıkarım inşallah.Amin canım hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah
Allah kolaylık versin canım. Hamileyken çalışmak daha zor hele ki bu yoğunlukta. 32. Haftada rapor veriliyordu sanki öyle olmuyor mu? Hayırlı olsun aldıkların güzel sağlıklı günlerde kullanın İnşâAllah biz daha hiç bişey almadık bütün indirimleri kaçırdık sağlık olsun napalım
Anladım canım Allah kolaylık versin.Evet canım 32'de doğum iznine çıkılıyor ama sonrasına bebekle daha uzun zaman olsun diye 37'ye kadar dayanmaya çalışıyor herkes.37 den sonra yasak zaten çalışmak. Yani bi zahmet artık. Bizim bi çok arkadaş 36-37 lere kadar dayanmaya çalıştılar izne çıkıp dinlenemeden bi kaç günde doğurdular. Öyle olsun istemiyorum. Fiziksel ve psikolojik bir rahatlama istiyorum o yüzden bi kaç haftaya çıkarım inşallah.
İndirimler için üzülme kısmet başka indirim denk gelir aman zaten o kadar abartılmış ki sektör insana çılgın bir aldırma dayatması var. Hele de bizim gibi zor kavuşanları ayartmak için piyasa kendini şişirmiş. Herşeyi almaya gerek yok. Sağlıklı olsunlar da iki zıbın da yeter
Selamlar, 39+2 de cumartesi günü sezeryan la aldım kucağıma kuzuyu. Tansiyon yüksekliği sebebiyle bekşryemedik normal doğumu.Kızlar selamlar, özledim ha sizi. Hiö giremiyorum buraya. İş o kadar yoğun ki dün evden çalışmama rağmen beni çıldırttılar sonunda yöneticiyle biraz gerildik, tartıştık yazılı olarak. Canım sıkıldı biraz. 37lere kadar çalışamayacağım anladum artıkzaten. Bu hafta 30 doldu. En fazla 33-34 e gözüm kesiyor am 32de de çıkabilirim artık valla. Çok yoruldum yıprandım. Fiziksel olarak da çatı kemiklerim acayip ağrıyor, topallıyorum:)
Alışverişe gelince; yazdıklarınızı okudum. Aldığınız ettiğiniz herşeyiniz hayırlı sağlıklı günlerde kullanmak, heveslik almak nasip olsun.
Ben de şubat ayında iş yoğunluğunun üstüne acayip bir alışveriş yoğunluğu yaşadım. Araştır araştır içim çıktı. Bütün oda değil ama gardrop, şifonyer, raf takım aldık ebebekten. Şimdilik anne yanı beşik verecek bi arkadaşım bana.
Bebek arabası yine ebebekten kraft travel sistem aldık ama şu travel ama arabalı olanlardan. 3-5 yaşına kadar kulannacak güya minnoşum du bakalım :)
Bugün de kontroldeydim, sıkıntı yok şükür. 8-9 gün önde sadece. Direkt sezeryan düşünüyorum ya, 5. Gebelikte ilk defa sağlıklı bebeğim oldu, hiç risk almak istemiyorum. Yoksa ağrı eşiğim gena değilidşr. Bu kadar macera yaşamasaydım normal düşünürdüm galiba. Bi tane 26 haftalık kaybımdan normal doğum yapmıştım. Ama şimdi yooo olmaz :)
Siz ne düşünüyorsunuz normal? Sezeryan?
Hadi gözünüz aydın canım çok şükür darısı bizlere olsun İnşâAllah ve tüm isteyenlere.Selamlar, 39+2 de cumartesi günü sezeryan la aldım kucağıma kuzuyu. Tansiyon yüksekliği sebebiyle bekşryemedik normal doğumu.
Bi takım nedenlerden dolayı da Epidural yapılamıyordu bana, genel anestezi oldu.
Şu an kucağımda emziriyorum kendilerini:) Allah isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin inşallah, çok başka bir duygu. Ben çok rahat bi hamilelik geçirdim şükür 37ye kadar da çalışmıştım.
Ama doğum sonrası zor geçiyor, gaz sancıları çok fazla. Sezeryan düşünenler bi bunu ve çarelerini arastırsın derim. Gazdan dolayı bebeği kucağıma alamıyorum tek basıma, her harekette canım yanıyor
Normal olabilsin isterdim bu yüzden ama nasip olmadı işte.
Bu sancılar da kısa sürede geçer umarım. Bi tavsiyesi olan varsa da seve seve dinlerim :)
Hepinize hayırlı doğumlar
Canım gözün aydın maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza. Bu gaz işini duymuştum hakikaten bi çaresi var mı bilmiyorum.Selamlar, 39+2 de cumartesi günü sezeryan la aldım kucağıma kuzuyu. Tansiyon yüksekliği sebebiyle bekşryemedik normal doğumu.
Bi takım nedenlerden dolayı da Epidural yapılamıyordu bana, genel anestezi oldu.
Şu an kucağımda emziriyorum kendilerini:) Allah isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin inşallah, çok başka bir duygu. Ben çok rahat bi hamilelik geçirdim şükür 37ye kadar da çalışmıştım.
Ama doğum sonrası zor geçiyor, gaz sancıları çok fazla. Sezeryan düşünenler bi bunu ve çarelerini arastırsın derim. Gazdan dolayı bebeği kucağıma alamıyorum tek basıma, her harekette canım yanıyor
Normal olabilsin isterdim bu yüzden ama nasip olmadı işte.
Bu sancılar da kısa sürede geçer umarım. Bi tavsiyesi olan varsa da seve seve dinlerim :)
Hepinize hayırlı doğumlar
Bu gaz annedeki gazdan bahsediyoruz değil mi? İki kez açık ameliyat oldum sezaryen gibi. İkisinde de gaz sancısı omzuma vurdu dehşet bi ağrıydı. Ameliyat ağrısını unuttum valla. İnşâAllah bu sefer öyle bişey olmaz çünkü o zaman kas gevşetici falan yaptırmıştım şimdi onu da yapmazlarRabbim hepimize kolaylık versin İnşâAllahCanım gözün aydın maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza. Bu gaz işini duymuştum hakikaten bi çaresi var mı bilmiyorum.
Evet malesef annedeki gazdan bahsediyorum. Azaldı ama geçmediği için hala iki büklüm yürüyorum, bebek kucağımdayken hareketim kısıtlı.Bu gaz annedeki gazdan bahsediyoruz değil mi? İki kez açık ameliyat oldum sezaryen gibi. İkisinde de gaz sancısı omzuma vurdu dehşet bi ağrıydı. Ameliyat ağrısını unuttum valla. İnşâAllah bu sefer öyle bişey olmaz çünkü o zaman kas gevşetici falan yaptırmıştım şimdi onu da yapmazlarRabbim hepimize kolaylık versin İnşâAllah
MâşâAllah canım yerim ben onun o küçük canınıEvet malesef annedeki gazdan bahsediyorum. Azaldı ama geçmediği için hala iki büklüm yürüyorum, bebek kucağımdayken hareketim kısıtlı.
Bebek benden daha kolay adapte oldu doğumdan sonra hayata resmen:))