2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Bu ultrasonda her hafta görme huyu bende de oluştu ne yazık ki ne kadar çok evhamlıyız. Bişey yoktur canım bence ama için rahat edecekse git bakalım.

Bende Çapa'dan Prof dr'a özel muayene randevusu alayım dedim haftaya ikili test için tabi eşimi ikna edersem bakalım oralara gitmekte sıkıntı hiç sevmiyorum Çapa'yı aslında ama direk Profesör ile muayene olacağı için olsun dedim 122₺ muayene ücreti testleri de ücretsiz yaptırsak tam olur :) o kadar maddi açıdan zorladı ki bizi bu minnak her şeyi hesaplıyorum yine de çok şükür bu günümüze

Canım hareketlerini hissetmeye başladıysan biraz daha rahatlamalısın. Evet bazen bi kenarda sıkışmış gibi oluyor, sertleştiriyor gittiği yeri..

Evet pis bi huy biraz ama elimde değil, tam tamam sakinin diyorum birden aklıma birşey düşüyor. Allahım yardımcımız olsun, huzur versin hepimize.
Çapa'da hangi bölüme hangi prof a alıyorsun? Özrl muayene nasıl oluyor orada? Hiç duymamıştım. Çapa gerçekten çok zor bir yer ama özel muayene nasıl birşey bilmiyorum belki o zaman çok zor olmaz

Canım hareketlerini hissetmeye başladıysan biraz daha rahatlamalısın. Evet bazen bi kenarda sıkışmış gibi oluyor, sertleştiriyor gittiği yeri..
Evet canım sertleştiriyor bazen,i. Hareketleri ne sıklıkta tam olarak nasıl birşey anlayamıyorum. Mesela saatte bir mü hissedilir hareket oluyor, yoksa günde bir iki kez mi bilmiyorum. 26 haftalık gebeliğim olmuştu ama çok hatırlamıyorum nasıl birşeydi. Sadece böyle gaz gibi bazen titreşim gibi olduğunda anlıyorum. Ben yorgun olunca akşam daha mı çok oluyor yoksa akşam daha sakin oturduğum için mi hissediyorum bilmiyorum

Genelde akşamları daha çok hissediyorum ben de. Ama senin haftalarında günde birkaç kere anca hissediyordum. Hatta 21 gibiyken iki gün hiç hissetmedim normal demişti perinatalogum. 23 sonrası ekstra hisseder oldum.

Amin canım amin

Mesai dışı randevusu alıyorsun canım bende ilk defa gidicem eğer gidebilirsem. Öğleden sonra oluyor muayeneler biliyorsun Çapa'da uzman doktor yok yani var tabi ki de ama arka planda artık hep asistan var gitmeyi düşündüğüm dr Prof dr. Halil saygılı güzel yorumlar okudum İnşâAllah hayırlısı olur

Genelde akşamları daha çok hissediyorum ben de. Ama senin haftalarında günde birkaç kere anca hissediyordum. Hatta 21 gibiyken iki gün hiç hissetmedim normal demişti perinatalogum. 23 sonrası ekstra hisseder oldum.
Hımm günde bir kaç kez ve akşam hatta gece artık yattığımda net hissediyorum zaten. Senin dediğine göre normal demekki. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sonuçta Allah korusun tabii ama birşey olacaksa da olacak Allah'ın takdiri elbette.
Normal diyen perinatolog Murat Yayla mıydı?

Evet canım, oydu.
Bi de pozisyonuna göre çok fark ediyor. Mesela yüzi dışarı dönükken eli kolu illa ki çarpıyor yere. Ama yüzü sana bakıyorsa dışarı sadece hareket ettiğinde hissrdebiliyosun, tekme vs olmuyo o zaman. E küçükken de hareketi o kadar yakalanmıyo ve sanki bugün hiç oynamadı oluyo sonra, bunu da gün gün kıyaslayınca keşfettim:)

Benim haftamda henüz az olması normal o zaman. Dünden beri hareket hissetemedim. Zor duruyorum doktora gitmemek için. Bakalım hayırlısı

Canım bir de sen Murat Yayla'nın Nişantaşı'ndaki muayenesine mi gittin detaylıya. Fiyatı ne kadardı?

Tamam canım bakayım orayada sen nerede yaptıracaksın ayın 20sinde kontrolüm var o zamanı beklemeden bi gitsem diyorum

Eşimde boşver diyor ama işte adet yerini bulsun demi:)
Canım bnm kendi doktorum 2li testi yapacack ama detaylı için recep hasa gitmeyi düşünüyorum. Beni de ayın 19unda çağırdı 2li için

Ya ben öyle bariz hissedemiyorum cok cok nadir cok cok az

Ben de öyle canım zaten. 2 gündür hiç hissetmedim mesela. Bizim haftamızda normalmiş, doktorum öyle söyledi. Sen benden bir kaç gün öndeydin.
Oh iyi bari, ya bi de doktora gittim gelişimi güzel dedi 18+4 iken 19+2 cıktı ölcümleri. Coraspin kullanmıyorum recep hoca da kullanmayabilirsin demişti. Ama kime sorsam iğne ilac birlikte kullanıyor. Bişey olmaz dmi

Ben de öyle canım zaten. 2 gündür hiç hissetmedim mesela. Bizim haftamızda normalmiş, doktorum öyle söyledi. Sen benden bir kaç gün öndeydin.
Canım bende bu 2 gün hiç hissetmedim ve hala birşey yok içime kurt düştü sakin olmaya da çalışyorum ,ama pazartasesi tetanoz vuruldum ve hemşire kalp atışını dinleti çok şükür,sen 2 gün hissetmedikten sonra hissetinmi

Oh iyi bari, ya bi de doktora gittim gelişimi güzel dedi 18+4 iken 19+2 cıktı ölcümleri. Coraspin kullanmıyorum recep hoca da kullanmayabilirsin demişti. Ama kime sorsam iğne ilac birlikte kullanıyor. Bişey olmaz dmi
Benimki de önden gidiyormuş biraz. Genelde 3-4 gün öndeydi bugün 1 hafta önde çıktı. Ama tüp bebekte biraz karışıyor gibi.
Coraspin işini bilemiyorum ben canım hiç ya. Ama benim normal takip doktorum Recep Has diyor başka şey demiyor, çok güveniyor. Ben ikilide çok iyi bilgi alamamıştım ama detaylıya yine de oraya gideceğim.

İşte bazen bir iki gün hiç hareket olmuyormuş. Benim 18. Hafta şu anda bugün doktora gittim hareket tek tük hissediyorum bazen dedim. Plasentan üst duvarda o yüzden de çok çok hissedemezsün dedi. 23-24 lerde artık sık hissedersin dedi.
Tetanozu tam kaçıncı günde oldun 20. Haftada? Bir de tek doz mu vurulacakmışsın tetanoz? Bazıları hamilelikte 2 doz, Doğum sonrası 3 dız daha diyorlar

Evet canım 20 haftada vurdurdum ilk doz ,ikinci doz 1 ay sonra,üçüncü doz doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…