- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.821
- 398
Bu ultrasonda her hafta görme huyu bende de oluştu ne yazık ki ne kadar çok evhamlıyız. Bişey yoktur canım bence ama için rahat edecekse git bakalım.Kızlar ben 18. Haftadayım şu an. Bazen hareketlerini hissediyorum yavrunun. Ama bugün hep sağ tarafıma sıkışmış gibi duruyor, sağ tarafta hissediyorum bebişi hafif bi sertlik oluyor olduğu yerde çünkü. Biraz hareket var gibi ama emin olamıyorum. Böyle bi yere sıkışıp kalıyor mu sizde de ileri haftada olanlar? Bu akşam bu his devam ederse yarın doktorda soluğu alırım gibi geliyor. Bu halime sinir oluyorum. Bi bahaneyle her hafta doktora görünüyorum, illa ultrasonda bi görmeden içim rahat etmiyor
Canım hareketlerini hissetmeye başladıysan biraz daha rahatlamalısın. Evet bazen bi kenarda sıkışmış gibi oluyor, sertleştiriyor gittiği yeri..Kızlar ben 18. Haftadayım şu an. Bazen hareketlerini hissediyorum yavrunun. Ama bugün hep sağ tarafıma sıkışmış gibi duruyor, sağ tarafta hissediyorum bebişi hafif bi sertlik oluyor olduğu yerde çünkü. Biraz hareket var gibi ama emin olamıyorum. Böyle bi yere sıkışıp kalıyor mu sizde de ileri haftada olanlar? Bu akşam bu his devam ederse yarın doktorda soluğu alırım gibi geliyor. Bu halime sinir oluyorum. Bi bahaneyle her hafta doktora görünüyorum, illa ultrasonda bi görmeden içim rahat etmiyor
Evet pis bi huy biraz ama elimde değil, tam tamam sakinin diyorum birden aklıma birşey düşüyor. Allahım yardımcımız olsun, huzur versin hepimize.Bu ultrasonda her hafta görme huyu bende de oluştu ne yazık ki ne kadar çok evhamlıyız. Bişey yoktur canım bence ama için rahat edecekse git bakalım.
Bende Çapa'dan Prof dr'a özel muayene randevusu alayım dedim haftaya ikili test için tabi eşimi ikna edersem bakalım oralara gitmekte sıkıntı hiç sevmiyorum Çapa'yı aslında ama direk Profesör ile muayene olacağı için olsun dedim 122₺ muayene ücreti testleri de ücretsiz yaptırsak tam olur :) o kadar maddi açıdan zorladı ki bizi bu minnak her şeyi hesaplıyorum yine de çok şükür bu günümüze
Evet canım sertleştiriyor bazen,i. Hareketleri ne sıklıkta tam olarak nasıl birşey anlayamıyorum. Mesela saatte bir mü hissedilir hareket oluyor, yoksa günde bir iki kez mi bilmiyorum. 26 haftalık gebeliğim olmuştu ama çok hatırlamıyorum nasıl birşeydi. Sadece böyle gaz gibi bazen titreşim gibi olduğunda anlıyorum. Ben yorgun olunca akşam daha mı çok oluyor yoksa akşam daha sakin oturduğum için mi hissediyorum bilmiyorumCanım hareketlerini hissetmeye başladıysan biraz daha rahatlamalısın. Evet bazen bi kenarda sıkışmış gibi oluyor, sertleştiriyor gittiği yeri..
Genelde akşamları daha çok hissediyorum ben de. Ama senin haftalarında günde birkaç kere anca hissediyordum. Hatta 21 gibiyken iki gün hiç hissetmedim normal demişti perinatalogum. 23 sonrası ekstra hisseder oldum.Evet canım sertleştiriyor bazen,i. Hareketleri ne sıklıkta tam olarak nasıl birşey anlayamıyorum. Mesela saatte bir mü hissedilir hareket oluyor, yoksa günde bir iki kez mi bilmiyorum. 26 haftalık gebeliğim olmuştu ama çok hatırlamıyorum nasıl birşeydi. Sadece böyle gaz gibi bazen titreşim gibi olduğunda anlıyorum. Ben yorgun olunca akşam daha mı çok oluyor yoksa akşam daha sakin oturduğum için mi hissediyorum bilmiyorum
Amin canım aminEvet pis bi huy biraz ama elimde değil, tam tamam sakinin diyorum birden aklıma birşey düşüyor. Allahım yardımcımız olsun, huzur versin hepimize.
Çapa'da hangi bölüme hangi prof a alıyorsun? Özrl muayene nasıl oluyor orada? Hiç duymamıştım. Çapa gerçekten çok zor bir yer ama özel muayene nasıl birşey bilmiyorum belki o zaman çok zor olmaz
Hımm günde bir kaç kez ve akşam hatta gece artık yattığımda net hissediyorum zaten. Senin dediğine göre normal demekki. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sonuçta Allah korusun tabii ama birşey olacaksa da olacak Allah'ın takdiri elbette.Genelde akşamları daha çok hissediyorum ben de. Ama senin haftalarında günde birkaç kere anca hissediyordum. Hatta 21 gibiyken iki gün hiç hissetmedim normal demişti perinatalogum. 23 sonrası ekstra hisseder oldum.
Evet canım, oydu.Hımm günde bir kaç kez ve akşam hatta gece artık yattığımda net hissediyorum zaten. Senin dediğine göre normal demekki. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sonuçta Allah korusun tabii ama birşey olacaksa da olacak Allah'ın takdiri elbette.
Normal diyen perinatolog Murat Yayla mıydı?
Evet canım, oydu.
Bi de pozisyonuna göre çok fark ediyor. Mesela yüzi dışarı dönükken eli kolu illa ki çarpıyor yere. Ama yüzü sana bakıyorsa dışarı sadece hareket ettiğinde hissrdebiliyosun, tekme vs olmuyo o zaman. E küçükken de hareketi o kadar yakalanmıyo ve sanki bugün hiç oynamadı oluyo sonra, bunu da gün gün kıyaslayınca keşfettim:)
Canım bir de sen Murat Yayla'nın Nişantaşı'ndaki muayenesine mi gittin detaylıya. Fiyatı ne kadardı?Evet canım, oydu.
Bi de pozisyonuna göre çok fark ediyor. Mesela yüzi dışarı dönükken eli kolu illa ki çarpıyor yere. Ama yüzü sana bakıyorsa dışarı sadece hareket ettiğinde hissrdebiliyosun, tekme vs olmuyo o zaman. E küçükken de hareketi o kadar yakalanmıyo ve sanki bugün hiç oynamadı oluyo sonra, bunu da gün gün kıyaslayınca keşfettim:)
Canım bnm kendi doktorum 2li testi yapacack ama detaylı için recep hasa gitmeyi düşünüyorum. Beni de ayın 19unda çağırdı 2li içinTamam canım bakayım orayada sen nerede yaptıracaksın ayın 20sinde kontrolüm var o zamanı beklemeden bi gitsem diyorum
Eşimde boşver diyor ama işte adet yerini bulsun demi:)
Ya ben öyle bariz hissedemiyorum cok cok nadir cok cok azKızlar ben 18. Haftadayım şu an. Bazen hareketlerini hissediyorum yavrunun. Ama bugün hep sağ tarafıma sıkışmış gibi duruyor, sağ tarafta hissediyorum bebişi hafif bi sertlik oluyor olduğu yerde çünkü. Biraz hareket var gibi ama emin olamıyorum. Böyle bi yere sıkışıp kalıyor mu sizde de ileri haftada olanlar? Bu akşam bu his devam ederse yarın doktorda soluğu alırım gibi geliyor. Bu halime sinir oluyorum. Bi bahaneyle her hafta doktora görünüyorum, illa ultrasonda bi görmeden içim rahat etmiyor
Evet canım orada gittim, 650 lira ödemiştik.Canım bir de sen Murat Yayla'nın Nişantaşı'ndaki muayenesine mi gittin detaylıya. Fiyatı ne kadardı?
Ben de öyle canım zaten. 2 gündür hiç hissetmedim mesela. Bizim haftamızda normalmiş, doktorum öyle söyledi. Sen benden bir kaç gün öndeydin.Ya ben öyle bariz hissedemiyorum cok cok nadir cok cok az
Oh iyi bari, ya bi de doktora gittim gelişimi güzel dedi 18+4 iken 19+2 cıktı ölcümleri. Coraspin kullanmıyorum recep hoca da kullanmayabilirsin demişti. Ama kime sorsam iğne ilac birlikte kullanıyor. Bişey olmaz dmiBen de öyle canım zaten. 2 gündür hiç hissetmedim mesela. Bizim haftamızda normalmiş, doktorum öyle söyledi. Sen benden bir kaç gün öndeydin.
Canım bende bu 2 gün hiç hissetmedim ve hala birşey yok içime kurt düştü sakin olmaya da çalışyorum ,ama pazartasesi tetanoz vuruldum ve hemşire kalp atışını dinleti çok şükür,sen 2 gün hissetmedikten sonra hissetinmiBen de öyle canım zaten. 2 gündür hiç hissetmedim mesela. Bizim haftamızda normalmiş, doktorum öyle söyledi. Sen benden bir kaç gün öndeydin.
Benimki de önden gidiyormuş biraz. Genelde 3-4 gün öndeydi bugün 1 hafta önde çıktı. Ama tüp bebekte biraz karışıyor gibi.Oh iyi bari, ya bi de doktora gittim gelişimi güzel dedi 18+4 iken 19+2 cıktı ölcümleri. Coraspin kullanmıyorum recep hoca da kullanmayabilirsin demişti. Ama kime sorsam iğne ilac birlikte kullanıyor. Bişey olmaz dmi
İşte bazen bir iki gün hiç hareket olmuyormuş. Benim 18. Hafta şu anda bugün doktora gittim hareket tek tük hissediyorum bazen dedim. Plasentan üst duvarda o yüzden de çok çok hissedemezsün dedi. 23-24 lerde artık sık hissedersin dedi.Canım bende bu 2 gün hiç hissetmedim ve hala birşey yok içime kurt düştü sakin olmaya da çalışyorum ,ama pazartasesi tetanoz vuruldum ve hemşire kalp atışını dinleti çok şükür,sen 2 gün hissetmedikten sonra hissetinmi
Evet canım 20 haftada vurdurdum ilk doz ,ikinci doz 1 ay sonra,üçüncü doz doğumdan sonraİşte bazen bir iki gün hiç hareket olmuyormuş. Benim 18. Hafta şu anda bugün doktora gittim hareket tek tük hissediyorum bazen dedim. Plasentan üst duvarda o yüzden de çok çok hissedemezsün dedi. 23-24 lerde artık sık hissedersin dedi.
Tetanozu tam kaçıncı günde oldun 20. Haftada? Bir de tek doz mu vurulacakmışsın tetanoz? Bazıları hamilelikte 2 doz, Doğum sonrası 3 dız daha diyorlar
Anladım canım. Teşekkürler. Bazıları gerek yok diyor, bazıları vurdur diyor. Ben de sağlık ocağında vurduracağım.Evet canım 20 haftada vurdurdum ilk doz ,ikinci doz 1 ay sonra,üçüncü doz doğumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?