- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.821
- 398
Bu ultrasonda her hafta görme huyu bende de oluştu ne yazık ki ne kadar çok evhamlıyız. Bişey yoktur canım bence ama için rahat edecekse git bakalım.Kızlar ben 18. Haftadayım şu an. Bazen hareketlerini hissediyorum yavrunun. Ama bugün hep sağ tarafıma sıkışmış gibi duruyor, sağ tarafta hissediyorum bebişi hafif bi sertlik oluyor olduğu yerde çünkü. Biraz hareket var gibi ama emin olamıyorum. Böyle bi yere sıkışıp kalıyor mu sizde de ileri haftada olanlar? Bu akşam bu his devam ederse yarın doktorda soluğu alırım gibi geliyor. Bu halime sinir oluyorum. Bi bahaneyle her hafta doktora görünüyorum, illa ultrasonda bi görmeden içim rahat etmiyor
Bende Çapa'dan Prof dr'a özel muayene randevusu alayım dedim haftaya ikili test için tabi eşimi ikna edersem bakalım oralara gitmekte sıkıntı hiç sevmiyorum Çapa'yı aslında ama direk Profesör ile muayene olacağı için olsun dedim 122₺ muayene ücreti testleri de ücretsiz yaptırsak tam olur :) o kadar maddi açıdan zorladı ki bizi bu minnak her şeyi hesaplıyorum yine de çok şükür bu günümüze