• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Hatta bana 3lü 4lü gerek yok hatta kan da vermene gerek yok dedi ama ben icim rahat etmez kan vereyim dedim, 22.haftada tekrar gel ayrıntılı ultrason yapalım dedi. 26 aralıkta gidicem 22. Haftanın son günü oluyor. İkili teste 750 aldı, ayrıntılı da o civardır sanırım
Aa senden bi gün sonra da ben ordayım canım :)
Detaylıya da 750 alıyor biliyorum umarım daha fazla değildir. Benim 21+4 oluyor. Doktorum 21 dolunca git dedi. Benim artık en önemli muayenem bu olacak. Allahım hayırlı haberLer duymayı nasip etsin inşallah. İlk büyük gebelikte detaylıda kötü günlerimin başlangıcı olmuştu. Ne ağlamıştım doktorun muayenehanesinin merdivenlerinde.. detaylı muayene ben de anksiyete yapıyor o yüzden şimdi. Şu an yazarken bile kalbim atmaya başladı. Allahım boynumuzu bükük bırakmaksın hüç birimizin inşallah.

Yok canım ben hep dinleniyorum uzanıyorum,hiç kendimi yormuyorum .çok şükür çalışmıyorum ev hanımıyım
Canım o zaman evde azcık iş yapıp hemen dinlenme molası verebilirsin. Ayakları da yastıkla yükseltince çok iyi geliyor bana.
Ben de şimdi bi lavabo, wc temizledim. Bulaşık mak doldurdum pert oldum hemen. Hsonu dinleneyim diyorum ama ufak tefek de iş yapmak istiyorum hemen belim kasıklarım başlıyor ağrımaya. Şimdi ara verdim uzandım, az az devam edeceğim. İş yüzünden Allah korusun sonra pişman olmak istemiyorum. Nu gebelikler daha da değerli normale göre kıymetini bilmek lazım.

Canım toz saşe probiyotikler bar hamilelikte kabızlık için. Laxa fiber diye birşey içiyordum ben öncekinde. Normalde de kabızlık sıkıntısı çekerim ben zaten. Bu sefer de ishale yakın be sürekli bağırsak hareketi çekiyorum. İlk mikrop mı kaptım diye endişe ettim, araştırdım kabızlık gibi tam tersi ishal de olabiliyormuş. Enterasan.
Bakayım canım olmadı onlardan deneyeyim bende de kabızlık olurdu normalde ama bu derece olmazdı midem boşboş ama sanki dopdolu bide bağırsaklar taş gibi iyice bulantım çoğalıyor
Aa senden bi gün sonra da ben ordayım canım :)
Detaylıya da 750 alıyor biliyorum umarım daha fazla değildir. Benim 21+4 oluyor. Doktorum 21 dolunca git dedi. Benim artık en önemli muayenem bu olacak. Allahım hayırlı haberLer duymayı nasip etsin inşallah. İlk büyük gebelikte detaylıda kötü günlerimin başlangıcı olmuştu. Ne ağlamıştım doktorun muayenehanesinin merdivenlerinde.. detaylı muayene ben de anksiyete yapıyor o yüzden şimdi. Şu an yazarken bile kalbim atmaya başladı. Allahım boynumuzu bükük bırakmaksın hüç birimizin inşallah.
İnşâAllah güzel haberler alacaksın canım inanıyorum Allah'ın izniyle stres yapma❤️

Canım o zaman evde azcık iş yapıp hemen dinlenme molası verebilirsin. Ayakları da yastıkla yükseltince çok iyi geliyor bana.
Ben de şimdi bi lavabo, wc temizledim. Bulaşık mak doldurdum pert oldum hemen. Hsonu dinleneyim diyorum ama ufak tefek de iş yapmak istiyorum hemen belim kasıklarım başlıyor ağrımaya. Şimdi ara verdim uzandım, az az devam edeceğim. İş yüzünden Allah korusun sonra pişman olmak istemiyorum. Nu gebelikler daha da değerli normale göre kıymetini bilmek lazım.
Zaten öyle yapıyorum canım,wc temizledim dinlendim ,bulaşık makineden düzdüm dinlendim sonra makineye düzdüm dinlendim ,yani yavaş yavaş herşeyimi yapıyorum çok şükür binlerce şükür ,ve şuan çok mutluyum bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlaaaadimmmm çok şükürrrrr ,darısı tüm isteyenlere inşallaaahhhh çok güzel bir guyguuuu

Bakayım canım olmadı onlardan deneyeyim bende de kabızlık olurdu normalde ama bu derece olmazdı midem boşboş ama sanki dopdolu bide bağırsaklar taş gibi iyice bulantım çoğalıyor

İnşâAllah güzel haberler alacaksın canım inanıyorum Allah'ın izniyle stres yapma❤️
Canım su içmey çalış, ben hala ılık su içemiyorum o haftalarda hiç içemiyordum soğuk su azar azar içmeye çalışıyordum. Susuzluk hem bulantıyı artırıyor hem de kabızlık yapıyor biliyorsun.

Duaların için teşekkürler Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin özellikle önemli aşamalarımızda. İkiliye nereye gideceksin? Gerçi normal kadın doğumcun da yapabilir. Benimkini ilk gebelikte normal doktorum yapmıştı. Şimdi pimpiriklendik diye Recep Has'a gittim bakma. Normalde bi tek detaylıya adam akıllı bi perinatoloğa gitsen yeterli oluyor o haftata kadar normal ise herşey.

Zaten öyle yapıyorum canım,wc temizledim dinlendim ,bulaşık makineden düzdüm dinlendim sonra makineye düzdüm dinlendim ,yani yavaş yavaş herşeyimi yapıyorum çok şükür binlerce şükür ,ve şuan çok mutluyum bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlaaaadimmmm çok şükürrrrr ,darısı tüm isteyenlere inşallaaahhhh çok güzel bir guyguuuu
Oh çok güzel maşallah sistemini en güzelinden oturtmuşsun. Ben de size yazdım sonra kalktım biraz daha iş yaptım. Akşama çaya arkadaşlarımız gelecek biraz daha işim var ama dinlene dinlene yapıyorum, eşim de yardım ediyor. Normalde misafir yoksa ki bu ara çok da bulaşmıyoruz hsonu genelde dinleniyorum en kabaca işlerimi yapıyorum ki hafta içi işyerinde kaybettiğim enerjiyi toplayayım diye. Bugünleri yaşıyoruz ya işmiş evmiş ıvır zıvır yetr ki Allahım bizi, bebişleri korusun. Gerisi kolay. Bugünümüze bün şükür. Allah herkese hayırlı pozitifler, gebelikler, sağlıkla bebeklere kavuşmalar nasip etsin inşallah.
Ben çok inceden pıt pıt titreşim hissediyorum sadece. Bazen de gidip ni yere sıkışıp sertleşiyor. Onları hissediyorum. Maşallah hepsine..

Canım su içmey çalış, ben hala ılık su içemiyorum o haftalarda hiç içemiyordum soğuk su azar azar içmeye çalışıyordum. Susuzluk hem bulantıyı artırıyor hem de kabızlık yapıyor biliyorsun.

Duaların için teşekkürler Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin özellikle önemli aşamalarımızda. İkiliye nereye gideceksin? Gerçi normal kadın doğumcun da yapabilir. Benimkini ilk gebelikte normal doktorum yapmıştı. Şimdi pimpiriklendik diye Recep Has'a gittim bakma. Normalde bi tek detaylıya adam akıllı bi perinatoloğa gitsen yeterli oluyor o haftata kadar normal ise herşey.
Soğuk su iyi fikirmiş canım deneyeyim sıcak limonlu su içiyordum onuda bıraktım hoş gelmiyor hiç bişey

Bakalım ne diyecek doktorum İnşâAllah kendisi yapar İnan hiç gücüm yok başka bi yere gitmeye detaylıyı radyoloji uzmanı yapıyor bildiğim kadarıyla devlette perinatoloji gerekirse giderim o ileri haftaları hayırlısı ile nasip etsin Rabbim ben her gittiğimde ilk sorduğum kalp atışı var mı :( başka bişey gelmiyor aklıma

Soğuk su iyi fikirmiş canım deneyeyim sıcak limonlu su içiyordum onuda bıraktım hoş gelmiyor hiç bişey

Bakalım ne diyecek doktorum İnşâAllah kendisi yapar İnan hiç gücüm yok başka bi yere gitmeye detaylıyı radyoloji uzmanı yapıyor bildiğim kadarıyla devlette perinatoloji gerekirse giderim o ileri haftaları hayırlısı ile nasip etsin Rabbim ben her gittiğimde ilk sorduğum kalp atışı var mı :KK43: başka bişey gelmiyor aklıma
Soğuk suya limon sıkıp da dene belki iyi gelir. Ama her durumda bana soğuk daha iyi geliyor,daha çok içebiliyorum. Ilık şeyler midemi kaldırıyor hala. Diş fırçalamak bile hala zor, buz gibi suyla diş fırçalıyorum ona rağmen bi öğürme geliyor hemen.

Radyoloji de yapıyor perinatolojide. Ben hep perinatoloğa denk geldim. Devlette de 20 lerde perinatolog bakıyordur belki. Ona da gidebiliriz aslında. Sormak lazım.
Ben de kalp atışı hep soruyorum çünkü iki defa da kalp atışı duyamadığım düşüğüm olmuştu. Allah korusun yavruları ne diyelim.

Soğuk suya limon sıkıp da dene belki iyi gelir. Ama her durumda bana soğuk daha iyi geliyor,daha çok içebiliyorum. Ilık şeyler midemi kaldırıyor hala. Diş fırçalamak bile hala zor, buz gibi suyla diş fırçalıyorum ona rağmen bi öğürme geliyor hemen.

Radyoloji de yapıyor perinatolojide. Ben hep perinatoloğa denk geldim. Devlette de 20 lerde perinatolog bakıyordur belki. Ona da gidebiliriz aslında. Sormak lazım.
Ben de kalp atışı hep soruyorum çünkü iki defa da kalp atışı duyamadığım düşüğüm olmuştu. Allah korusun yavruları ne diyelim.
Sağol canım bilgilerin için. ❤️Tek duam önce bebeğimin iyiliği sonra ben dün iki kez zofer içtim 4 mgdan bugün direndim İnşâAllah çıkarmam

Radyolojiyi hiç duymamıştım öbüründe kalp atışı alamadığımızda girmiştim emin olmak için radyoloji doktoru bakmıştı Rabbim İnşâAllah sağ Salim girebilmemizi nasip etsin İnşâAllah hep güzel haberler alalım hepimiz:dua:

Kızlar sanırım midemi üsüttüm ne yesem cıkarıyorum midem boşken bile sürekli kusmak istiyorum kusmaya zorlamaktan kasıklarım ağrıdı bebeğe bişey olur mu bukadar kendimi zorlamaktan

Kızlar sanırım midemi üsüttüm ne yesem cıkarıyorum midem boşken bile sürekli kusmak istiyorum kusmaya zorlamaktan kasıklarım ağrıdı bebeğe bişey olur mu bukadar kendimi zorlamaktan
Bebeğe bir şey olmaz canım o konuda kendini rahatlat. Miden için de süt falan iyi gelir belki, ya da haşlanmış tuzlu patates...
Sen kendini iyileştirmeye bak bebiş iyidir annesi

Bebeğe bir şey olmaz canım o konuda kendini rahatlat. Miden için de süt falan iyi gelir belki, ya da haşlanmış tuzlu patates...
Sen kendini iyileştirmeye bak bebiş iyidir annesi
Sağol canım, dün acillik oldum hicbisi yiyemeyip mide krampları yasayınca idrar yolu enfeksiyonu geciriyomusum bi ilac verdi. İcsem mi bilmiyorum :(

Sağol canım, dün acillik oldum hicbisi yiyemeyip mide krampları yasayınca idrar yolu enfeksiyonu geciriyomusum bi ilac verdi. İcsem mi bilmiyorum :KK43:
Ama içmesen daha kötü, kendi doktoruna da bi dnaış istersen ama idrar yolu enfeksiyonunun da geçmesi lazım sonuçta..
Geçmiş olsun

Ama içmesen daha kötü, kendi doktoruna da bi dnaış istersen ama idrar yolu enfeksiyonunun da geçmesi lazım sonuçta..
Geçmiş olsun
Tesekkur ederim doktoruma yazdım ama dönüs yapmadı henüz, monurol diye bir toz tek seferlik. Sanırım hamileyken kullanılabiliyor arastırdım da

Çok geçmiş olsun canım bişey olmaz Allah'ın izniyle bende çok kustum zarar vermez dedi doktjrum
Sağol canım, dün acillik oldum hicbisi yiyemeyip mide krampları yasayınca idrar yolu enfeksiyonu geciriyomusum bi ilac verdi. İcsem mi bilmiyorum :KK43:
İlacını iç canım Yücel bey bana transferden önce monurol vermişti ve hamilelikte de kullanılır demişti

Çok geçmiş olsun canım bişey olmaz Allah'ın izniyle bende çok kustum zarar vermez dedi doktjrum

İlacını iç canım Yücel bey bana transferden önce monurol vermişti ve hamilelikte de kullanılır demişti
Tesekkurler canım dün gece 3e kadar hastanedeydim ilaclar serumlar 4 serum ancak sakinleştirdi midemi. Doktorum da yazdı şükür kullanabilirsin diye, baya rahatladım yatmadan icicem inşallah. O kadar da dikkat ettim nasıl oldu anlamadım :(

Tesekkurler canım dün gece 3e kadar hastanedeydim ilaclar serumlar 4 serum ancak sakinleştirdi midemi. Doktorum da yazdı şükür kullanabilirsin diye, baya rahatladım yatmadan icicem inşallah. O kadar da dikkat ettim nasıl oldu anlamadım :KK43:
Tekrar geçmiş olsun canım gebelikte oluyor bu tür şeyler ne yaparsak yapalım bol su iç monurol tek seferlik doz zaten işe yarıyor. Okula gidebildin mi rapor alsaydın dinlenseydin

Tekrar geçmiş olsun canım gebelikte oluyor bu tür şeyler ne yaparsak yapalım bol su iç monurol tek seferlik doz zaten işe yarıyor. Okula gidebildin mi rapor alsaydın dinlenseydin
Yok gidemedim doktor 2 gün yat en az dedi rapor verdi zaten dün aksam 8de gittik gece 3te cıktık hastaneden, bir de enfeksiyon bölümüne randevu al git dedi sanırım yediğim bir yemekten de vücuduma enfeksiyon girmiş cumartesi gecesi yemeğe gitmiştik. Yarın sabah da enfeksiyon bölümüne gidecegim :(

Yok gidemedim doktor 2 gün yat en az dedi rapor verdi zaten dün aksam 8de gittik gece 3te cıktık hastaneden, bir de enfeksiyon bölümüne randevu al git dedi sanırım yediğim bir yemekten de vücuduma enfeksiyon girmiş cumartesi gecesi yemeğe gitmiştik. Yarın sabah da enfeksiyon bölümüne gidecegim :KK43:
Ah canım ya ne yediniz ki öyle :( benimde bulantılar ilk günler gibi değil ama yine hergün yarım zofer içiyorum

Back