Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun çok canım. O ilaçtan Yücel Bey bana da vermişti 7. Haftamda idrar tahlilinde bi bakteri çıkmıştı. İçebilirsin bence de.Tesekkurler canım dün gece 3e kadar hastanedeydim ilaclar serumlar 4 serum ancak sakinleştirdi midemi. Doktorum da yazdı şükür kullanabilirsin diye, baya rahatladım yatmadan icicem inşallah. O kadar da dikkat ettim nasıl oldu anlamadım
Tesekkur ederim cok. İnşallah cabucak gecerGeçmiş olsun çok canım. O ilaçtan Yücel Bey bana da vermişti 7. Haftamda idrar tahlilinde bi bakteri çıkmıştı. İçebilirsin bence de.
Ya ben bu kanama alanı nasıl bir şey cok anlamıyorum dün benim de kese etrafında siyahlıklar var gibi geldi ama doktor bu konuda bi yorum getirmedi. Kanama geldi mi dedi yok dedim. Tamam sıkıntı yok dedi bebek iyi dedi acildeki kadın doğumcu. Neden hala gecmemis bu kanama alanı sende :/ pgtli miydi embriyon? Ben yine de icim rahat etsin diye yaptırırdım sonucta amniyosentez değil ultrason yani bi zararı olmaz ki bebişeKızlar bugün kontrolümüz vardı yüne eski kanama alanı gözüktü pıhtı var dedi. Cumartesi gecesi sol kasığım öyle ağrıdı ki sabaha kadar uyuyamadım dr normal dedi. Ben kabızlığa da bağladım biraz kas katı kesilmiş bağırsaklarım osmolak içtim 4-5 günde anca etki oda afedersiniz yine zorla buna da hamdolsun. Artık transfere göre hesap yapıyorum doktorumda öyle yapıyor :) bugün cinsiyetine bakıcam dedi büyük ihtimalle erkeğe benziyor dedi benim hiç aklıma bile gelmiyor sormak gider gitmez ilk işim kalp atışı var mı diye bakıyorum.
Bu arada ikili testi söyledi yaptırma boşver dedi ense ölçümünü yapmadı normal gözüküyor dedi. Orada yaptırmadım kararsız kaldım çok sıkıntı çektin dedi her anıma şahit oldu boşuna strese girme dedi. Bilmiyorum nasıl yapsam
Canım korkma kanama vs bebek iyi demiş için rahat etsin. Bence doktorun senin pinpirikli olduğunu bildiği için ikili yapma demiş. Çünkü gerçekten de ikili çok muallak birşey. Ense ölçümü doktora göre değişiyor çok, çıkan sonuç sadece olasılık veriyor net sonuç vermiyor vs. Yine de stres yapmayacaksan ben yaptırmanı öneririm. Yani Allah korusun bi sıkıntı varsa bunu görmezden gelmek daha iyi birşey değil ki. Duygusal değil mantıksal yaklaşmaya çalışıyorum. Doktorunu da anlıyorum ama bunu yapmanın bebeğe bir zararı yok, olasılık vs iyi çıkmazsa sana stres olmadın diya yapmak istememiş bence. Ama çok iyi sonuç çıkmasa da illa ki kötü demek değil, ona o zaman bakılır.Kızlar bugün kontrolümüz vardı yüne eski kanama alanı gözüktü pıhtı var dedi. Cumartesi gecesi sol kasığım öyle ağrıdı ki sabaha kadar uyuyamadım dr normal dedi. Ben kabızlığa da bağladım biraz kas katı kesilmiş bağırsaklarım osmolak içtim 4-5 günde anca etki oda afedersiniz yine zorla buna da hamdolsun. Artık transfere göre hesap yapıyorum doktorumda öyle yapıyor :) bugün cinsiyetine bakıcam dedi büyük ihtimalle erkeğe benziyor dedi benim hiç aklıma bile gelmiyor sormak gider gitmez ilk işim kalp atışı var mı diye bakıyorum.
Bu arada ikili testi söyledi yaptırma boşver dedi ense ölçümünü yapmadı normal gözüküyor dedi. Orada yaptırmadım kararsız kaldım çok sıkıntı çektin dedi her anıma şahit oldu boşuna strese girme dedi. Bilmiyorum nasıl yapsam
Evet canım ultrasonda siyah bi şekilde gözüküyor kanama alanı İnşâAllah geçer hayırlısı ile. Bende yaptırırım diye düşünüyordum doktorum öyle söyledi zaten çok yoğundu o yüzden ısrar etmedim belki devlette yaptırırımYa ben bu kanama alanı nasıl bir şey cok anlamıyorum dün benim de kese etrafında siyahlıklar var gibi geldi ama doktor bu konuda bi yorum getirmedi. Kanama geldi mi dedi yok dedim. Tamam sıkıntı yok dedi bebek iyi dedi acildeki kadın doğumcu. Neden hala gecmemis bu kanama alanı sende :/ pgtli miydi embriyon? Ben yine de icim rahat etsin diye yaptırırdım sonucta amniyosentez değil ultrason yani bi zararı olmaz ki bebişe
Ya aslında kadının anlatmaya çalıştığı şey testin ne amaçla yapıldığı karar senin dedi kendisi de yaptırmamış. benim pgtli değil dediğin gibi bu testte garanti değil iyice kafa karışıklığı çıkıyor Avrupa yakasında nerede yapılıyor acaba bu test devlette?Canım korkma kanama vs bebek iyi demiş için rahat etsin. Bence doktorun senin pinpirikli olduğunu bildiği için ikili yapma demiş. Çünkü gerçekten de ikili çok muallak birşey. Ense ölçümü doktora göre değişiyor çok, çıkan sonuç sadece olasılık veriyor net sonuç vermiyor vs. Yine de stres yapmayacaksan ben yaptırmanı öneririm. Yani Allah korusun bi sıkıntı varsa bunu görmezden gelmek daha iyi birşey değil ki. Duygusal değil mantıksal yaklaşmaya çalışıyorum. Doktorunu da anlıyorum ama bunu yapmanın bebeğe bir zararı yok, olasılık vs iyi çıkmazsa sana stres olmadın diya yapmak istememiş bence. Ama çok iyi sonuç çıkmasa da illa ki kötü demek değil, ona o zaman bakılır.
Ben de şu an doktor iyi dedi bebeğe çok şükür, o yüzden mesela hiç detaylıya girmek istemiyorum, kötü birşey çıkacak diye ödüm kopuyor ama napalım çıkacaksa da çıkar Allah'ın takdiri derim napayım. Korkunun ecele faydası yok, elbette detaylıya gideceğim hem de iki yere iki kere stres.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Allah allah sanki ben de gördüm siyahlık hatta kendi doktoruma detaylıya girdiğimin videosuna baktım onda da aynı bölge siyah ama bana kanama alanı var demediler canım sıkılmasın diye gizlemiş olamazlar dmiEvet canım ultrasonda siyah bi şekilde gözüküyor kanama alanı İnşâAllah geçer hayırlısı ile. Bende yaptırırım diye düşünüyordum doktorum öyle söyledi zaten çok yoğundu o yüzden ısrar etmedim belki devlette yaptırırım
Canım devlette bilmiyorum ama ikiliyi kadın doğumcular yapabiliyor genelde. Detaylı gibi illa perinatolog lazım değilYa aslında kadının anlatmaya çalıştığı şey testin ne amaçla yapıldığı karar senin dedi kendisi de yaptırmamış. benim pgtli değil dediğin gibi bu testte garanti değil iyice kafa karışıklığı çıkıyor Avrupa yakasında nerede yapılıyor acaba bu test devlette?
Hakkından hayırlısı olsun canım İnşâAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Canım evham yapma. Öyle birşey olsa söyler doktorlar dikkatli olman için kesin. Önemli birşey yok demek ki birşey dememişler..Allah allah sanki ben de gördüm siyahlık hatta kendi doktoruma detaylıya girdiğimin videosuna baktım onda da aynı bölge siyah ama bana kanama alanı var demediler canım sıkılmasın diye gizlemiş olamazlar dmi
Haklısın evhamdır dmi doktor mutlaka söylerdiCanım evham yapma. Öyle birşey olsa söyler doktorlar dikkatli olman için kesin. Önemli birşey yok demek ki birşey dememişler..
Doktorlar söylemezlik yapmazlar tabi ki. Bir de bizim anlayabileceğimiz şeyler değil ki ultrason görüntüleri. Yani her siyah alan kanama demek değildir muhakkak. Zaten bugünlere gelene kadar bir sürü sıkıntı yaşadık, her şey yolundayken de yine sıkıntımız varmış gibi davranmayalım. Ultrasonda sadece bebeğinize odaklanın hareketlerini yakalamaya çalışın:) bir problem varsa doktor zaten söyler söylemediği sürece panik olmak yok..Haklısın evhamdır dmi doktor mutlaka söylerdi
Yok kuzum niye stres yapıyorsun boş yere biz anlayamayız dr gösteriyor banada az kaldı falan diye zaten öyle bişey olsa leke gelir Allah korusunAllah allah sanki ben de gördüm siyahlık hatta kendi doktoruma detaylıya girdiğimin videosuna baktım onda da aynı bölge siyah ama bana kanama alanı var demediler canım sıkılmasın diye gizlemiş olamazlar dmi
Devlettede her hastane yapmıyor canım yakınımda gittim ikili değil 3lü4lü yapıyoruz biz dedi haseki Okmeydanı'nda falan bahsetti oluyor diye Benim doktorum ne hikmetse yapmadı inatlaşmak istemedim bende Gece rüyamda hep bunu düşündüm napayım diyeCanım devlette bilmiyorum ama ikiliyi kadın doğumcular yapabiliyor genelde. Detaylı gibi illa perinatolog lazım değil
Canım merhaba bence yaptır bak şimdiden stres apmışsın kendine herşey allahtan kötüde çıksa napalım şükredeceğiz. bnmde 19unda ikili testim. Bu arada şişli etfal yapıyor bu testi diye biliyorum bir arkadaşım orada yaptırdı.Hatta taksimde bir ek binası var oraya geldi çok boş hemen baktılar diyordu. bir araştır istersen sende orayı.Yok kuzum niye stres yapıyorsun boş yere biz anlayamayız dr gösteriyor banada az kaldı falan diye zaten öyle bişey olsa leke gelir Allah korusun
Devlettede her hastane yapmıyor canım yakınımda gittim ikili değil 3lü4lü yapıyoruz biz dedi haseki Okmeydanı'nda falan bahsetti oluyor diye Benim doktorum ne hikmetse yapmadı inatlaşmak istemedim bende Gece rüyamda hep bunu düşündüm napayım diye
Çok geçmiş olsun cnm iyisindir uumarım şimdi dikkat etmek lazım bazen hiç dokunmaz dediğimiz şeyler bile rahatsız edebiliyor.Sağol canım, dün acillik oldum hicbisi yiyemeyip mide krampları yasayınca idrar yolu enfeksiyonu geciriyomusum bi ilac verdi. İcsem mi bilmiyorum
Doktorlar söylemezlik yapmazlar tabi ki. Bir de bizim anlayabileceğimiz şeyler değil ki ultrason görüntüleri. Yani her siyah alan kanama demek değildir muhakkak. Zaten bugünlere gelene kadar bir sürü sıkıntı yaşadık, her şey yolundayken de yine sıkıntımız varmış gibi davranmayalım. Ultrasonda sadece bebeğinize odaklanın hareketlerini yakalamaya çalışın:) bir problem varsa doktor zaten söyler söylemediği sürece panik olmak yok..
Cook haklısınız üst üste biseyler yasayınca biraz karamsarlaştım sanırım. Bugün daha sakinim yarın işe başlıyorum toparlayacgım insallah.Yok kuzum niye stres yapıyorsun boş yere biz anlayamayız dr gösteriyor banada az kaldı falan diye zaten öyle bişey olsa leke gelir Allah korusun
Devlettede her hastane yapmıyor canım yakınımda gittim ikili değil 3lü4lü yapıyoruz biz dedi haseki Okmeydanı'nda falan bahsetti oluyor diye Benim doktorum ne hikmetse yapmadı inatlaşmak istemedim bende Gece rüyamda hep bunu düşündüm napayım diye
Tamam canım bakayım orayada sen nerede yaptıracaksın ayın 20sinde kontrolüm var o zamanı beklemeden bi gitsem diyorumCanım merhaba bence yaptır bak şimdiden stres apmışsın kendine herşey allahtan kötüde çıksa napalım şükredeceğiz. bnmde 19unda ikili testim. Bu arada şişli etfal yapıyor bu testi diye biliyorum bir arkadaşım orada yaptırdı.Hatta taksimde bir ek binası var oraya geldi çok boş hemen baktılar diyordu. bir araştır istersen sende orayı.
Eşimde boşver diyor ama işte adet yerini bulsun demi:)Cook haklısınız üst üste biseyler yasayınca biraz karamsarlaştım sanırım. Bugün daha sakinim yarın işe başlıyorum toparlayacgım insallah.
Bence Strongmom_ doktoruna söyle icim böyle rahat edecek yapın siz ikili tarama de
Söylerdi canım. Böyle birşeyi gizlemez senden bence.Haklısın evhamdır dmi doktor mutlaka söylerdi