2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Anladım canım peki sen transfere göre mi hesapladın?

Hatta bana 3lü 4lü gerek yok hatta kan da vermene gerek yok dedi ama ben icim rahat etmez kan vereyim dedim, 22.haftada tekrar gel ayrıntılı ultrason yapalım dedi. 26 aralıkta gidicem 22. Haftanın son günü oluyor. İkili teste 750 aldı, ayrıntılı da o civardır sanırım

Anladım canım peki sen transfere göre mi hesapladın?
Ben yücel hocanın ölcümlerde verdiği gün üzerinden hesapladım, hatta internette blastokist transfer tarihine göre hesaplamayla birebir yücel hocanın ölcümleri ama recep hocada bikac gün önde cıkmıstı herhalde 12+2 filan demisti. Transfere göre yapınca bebek cok büyük cıkıyor dedi. Blastokist transferi yaz o tam oluyor

Benimde aynen transfere göre çıkıyor takip doktorum önemli olan sat diyor ama arada soruyor sizin hesap neydi diye:) dediğin gibi ölçümler transfer tarihimizle uyumlu çıkıyor

Hadi ya o kadar pahalı yani hemde senin pgtli neden bu kadar stres yaptın ben aslında hiç ikili testte yaptırmak istemiyorum ama 12. Haftada damarlara falan bakılıyormuş o yüzden istiyorum gittiğim hastanede var detaylı olmadı orada yaptırırım

Huyum kurusun pimpirikliyim :) normalde kendi doktorum ben ayrıntılı yapıyorum gerek yok baska merkeze dedi ama ben ondan gizli recep hocaya da ayrıntılı icin gün aldım sen düsün

Benimde aynen transfere göre çıkıyor takip doktorum önemli olan sat diyor ama arada soruyor sizin hesap neydi diye:) dediğin gibi ölçümler transfer tarihimizle uyumlu çıkıyor
Sata göre baya büyük cıkıyor bebek, bir de bizim regl süresi kısa ya o da şaşırtıyor hesapta doktorları :)

Aynen bende de valla ayakta kalınca,merdiven inip çıkanda oluyor akşamları daha çok ,Allah yardımcımız olsun inşallah yaaa
Amin canım. Ben bugün biraz revirde uzandım öğle tatilinde. Biraz iyi geldi. Akşam gelince de direkt yattım. Fırsat bulduğun yerde uzanmaya çalış. Çok kolay değil tabii gün içinde çalışıyorsan sen de ama ben artık bunalınca gidip revirde yatmaya çalışacağım biraz olursa.

Huyum kurusun pimpirikliyim :) normalde kendi doktorum ben ayrıntılı yapıyorum gerek yok baska merkeze dedi ama ben ondan gizli recep hocaya da ayrıntılı icin gün aldım sen düsün
Ya süpersin ne diyim işini garantiye alıyorsun:)
Sata göre baya büyük cıkıyor bebek, bir de bizim regl süresi kısa ya o da şaşırtıyor hesapta doktorları :)
evet aynı seninle döngü günlerimiz hesaplar 28-30 güne göre yapılıyor o yüzden bizim 4 gün fazla çıkıyor

Yok canım ben hep dinleniyorum uzanıyorum,hiç kendimi yormuyorum .çok şükür çalışmıyorum ev hanımıyım

İnşâAllah canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyi sayılırım cnm Allah’a şükür iş konusunda o kadar yoğunum ki maf oluyorum diyebilirim bu aralarda inanılmaz acıkıyorum bir anda açlık vuruyor tansiyonum düşüyor normal mi acaba seni de takip ediyorum buradan toparladın çok şükür

Sık sık az ye canım ben yine aynıyım aslında nispeten azaldı derken dün yine çok kötüydüm. Artı bide kabızlık var çok fena. şurup verdi doktor onu içince iyice kötü oldum. Bilmiyorum nolcak Rabbim yardımcımız olsun kahrında hoş lütfunda hoş derler ya gerçekten öyleymiş

kızlar histereskopi sonrası transfer için 1 adet geçmesini bekliyorlar mı? ya da daha fazla. yoksa hiç adet olmadan yapıyorlar mı? aklıma takıldı da bilgisi olan var mı?
CANım Histeroskopi sonrasındaki adette transfer oldum ben, beklenmedi.
Ne zaman hayırlısıyla senin?

Kızlar bugün sata göre 10+0 olduk transfere göre 10+4 Prof. Dr. Recep Has'a giden arkadaşlar kaçıncı haftada gittiniz neler söylüyor o haftada ? İkili test zamanı gidiliyor değil mi?
12+1'de gitmiştim ben canım. En önemlisi ense kalınlığı, burun kemiğine bi bakıyorlar ama çok gelişmemiş oluyor o. Bir de kandan iki parametre bakılıyor. Benim pgt'li diye kana gerek yok dediler ama ben olsun alın dedim gelmişken aldılar :)

Nasılsın nasıl gidiyor Ayrıntılı ne zaman gidiceksin

Kabızlık bende de var cnm kayısı iyi geliyor bana bide doktorum toz birşey verdi yoğurda karıştırıp yiyorum oda iyi geliyor inş düzelir seninde

anladım canım benim Pazartesi 11+0 olacak İnşâAllah bu telaşeler yüzünden hiç bişey sormak gelmedi aklıma bakalım kendisi yönlendirir galiba başka bi yere gidecek güçte de değilim maddi manevi artık nasip bakalım zaman ne gösterir Hayırlısı ile

Canım toz saşe probiyotikler bar hamilelikte kabızlık için. Laxa fiber diye birşey içiyordum ben öncekinde. Normalde de kabızlık sıkıntısı çekerim ben zaten. Bu sefer de ishale yakın be sürekli bağırsak hareketi çekiyorum. İlk mikrop mı kaptım diye endişe ettim, araştırdım kabızlık gibi tam tersi ishal de olabiliyormuş. Enterasan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…