- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Böyle her gidişe doğru vesveseler basıyor ya insanı:)) 20 gün yine iyi benimki 30 gün sonra cagırdı ayrıntılı ultrason bakıcam dedi. Ama bugün de ayrıntılı yapmış öyle dedi. Baya işte bebeği besleyen damarlar, kalp odacıkları kapakcıkları, böbrekleri, midesi, apandisti,omurgası herseyini tek tek gösterdi inceledi bi 20dk baktı bebeğime hersey yolunda dedi cok sükürEvet canım korka korka giriyoruz sonra rahatlıyoruz yaaaaa,bide 20 gün sonra çağırdı dr.um şeker yüklümesi yapalım dedi Allah'ım nasıl geçecek bu 20 gün yAaaa,
Yok çok hareketli değil canım ,yüzünü kapatmıyor, hata güldü bize maşallaaaahhhhOh oh maşallah kuzuya hareketli miydi gördüğünde? Ben ilk defa cikolata yiyip gittim bacakları oynatıyordu ama elleriyle yüzünü kapatmıstı yine göremedim yüzünü :) sen de bendensin hissetmeyenler kulübü:))
AaaInanırmısın kilo ve boyumuz aynı yaaa,benimde 165 boyum ve 66 kilo oldum ,hamile kaldığımda 59 kiloydum
Bana öyle birşey demedi ayrıntılı ultrason için yaaa ,neden acaba ,biraz çıktı göbüşüm yani dışırdan belli artıkBöyle her gidişe doğru vesveseler basıyor ya insanı:)) 20 gün yine iyi benimki 30 gün sonra cagırdı ayrıntılı ultrason bakıcam dedi. Ama bugün de ayrıntılı yapmış öyle dedi. Baya işte bebeği besleyen damarlar, kalp odacıkları kapakcıkları, böbrekleri, midesi, apandisti,omurgası herseyini tek tek gösterdi inceledi bi 20dk baktı bebeğime hersey yolunda dedi cok sükürsenin göbeğin cok belli mi? Benimki cok cok az şişman göbeği gibi
Görünmeye başladı çok şükür,seninki nasıl görünmüyor dahaa yaaaAaakarnın nasıl görünüyor pekii
12-13 lerde henüz kilo almamıştım aöa karnım belli olmaya başlamıştı. 18de daha da belliydi şimdi yine büyük bi karnım var bence aldığım kiloya göre, kişiden kişiye değişiyor bu sanırım :) belli olmaması daha iyi daha rahat kıyafet açısından , öyle diyenler kendileri çok kilo aldı diye söyleniyor olabilir :)Aaakarnın nasıl görünüyor pekii
Amin canım İnşâAllahBununla gecmis gitmis olsun. Acaba kan sulandırıcılar mı yapıyor
İyi bari ikimizün de doktoru normal dediyse normaldir. Benim gerçekten ayakta kalınca, dik merdiven çıkınca daha çok hissediliyor. Bu akşam iyiyim mesela dün akşam kasıklarım falan çok ağrıyordu. Değişiyor bazen.İyi akşamlar canım ,bende bu gün doktora gittim dayanamadım yani çok şükür bebek iyi,sertleşme dedim normal dedi, sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım çok geçmiş olsun. Bebek iyiyse sakin ol, inşallah birşey yoktur. Geçer Allah'ın izniyle. Stres yapma lütfen. Allahım onları korusun, bize hayırla sağlıkla bağışlasın inşallahYok kızlar bu açık kırmızı kan kese yanında bu Sefer ufak bi yer ama çok korkuttu bizi iğne yapıp eve gönderdiler. İlkin devlete gittik yakın diye onlar direk progestan hap verdi sonra özele gittik kendi doktorum izinli başka doktor vardı oda iğne daha iyi dedi iğne yaptılar
Aynen bende de valla ayakta kalınca,merdiven inip çıkanda oluyor akşamları daha çok ,Allah yardımcımız olsun inşallah yaaaİyi bari ikimizün de doktoru normal dediyse normaldir. Benim gerçekten ayakta kalınca, dik merdiven çıkınca daha çok hissediliyor. Bu akşam iyiyim mesela dün akşam kasıklarım falan çok ağrıyordu. Değişiyor bazen.
Gözünnaydın Cnm allah tamamını da erdirir kısa zamanda sağlıkla hissedersin inşallahKızlar nasılsınız? Bugün aylık rutin kontrolüme gittim kendi doktoruma, hareketlerini hissetmeye başlamışsındır dedi ama başlamadım. Sordum sıkıntı olmaz hissedersin dedi, gelişimine baktı 18+5 gözüküyor dedi. Şuan 18+0ım yani 5 gün ilerde cıktı gelişimi. 18 cm 236gr olmuş :) hissetmeyi cok istiyorum karnım da cok büyümedi cok korkarak gittim ama icim rahat cıktım cok sükür
Bebek iyi teyzesi çok şükür. Ama bizi ok korkuttu şimdi bende biraz iyim bulantılarım biraz azaldı eskiye göre ama yinede zofer içmeden geçmiyor gün içersem bişeyler yiyebiliyorum premesisin etkisi mi bilmiyorum ailem geldi şehir dışından bir haftadır yanımdalar belki onlarda da iyi gelmiş olabilir evde yemek pişiyor az az yemeye çalışıyorum işte Pazartesi kontrolüm var hep korkarak gidiyorum acaba nasıl diye İnşâAllah hep güzel haberler alalım hepimiz şu cuma günü hürmetineCanım çok geçmiş olsun. Bebek iyiyse sakin ol, inşallah birşey yoktur. Geçer Allah'ın izniyle. Stres yapma lütfen. Allahım onları korusun, bize hayırla sağlıkla bağışlasın inşallah
Hayır bi sonraki ay başlayabilirsin benim doktorum adetle alakası yok demişti ama ben yine de adet sonrasına denk getirmiştim histeroskopiyi adet sonrası yaptırırsan bi sonraki aya yetişir gibi. Nerede yaptırmayı düşünüyorsun?kızlar histereskopi sonrası transfer için 1 adet geçmesini bekliyorlar mı? ya da daha fazla. yoksa hiç adet olmadan yapıyorlar mı? aklıma takıldı da bilgisi olan var mı?
Memorialda yaptırmayı düşünüyorum Cnm başka yere bakmadım, güvenemem sanırım. Bilemedim. Yani histereskopi yaptıktan sonra yine adet olmayı beklicem sonra transfere başlıcam senin dediğine göre dimi , doğru anladım:)Hayır bi sonraki ay başlayabilirsin benim doktorum adetle alakası yok demişti ama ben yine de adet sonrasına denk getirmiştim histeroskopiyi adet sonrası yaptırırsan bi sonraki aya yetişir gibi. Nerede yaptırmayı düşünüyorsun?
En iyisi memorial canım imkanın varsa iyi düşünmüşsün. Histeroskopi sonrası bazen adet gecikiyor zor bir işlem değil inan ki bi kaç güne toparlanıyorsun o yüzden bi sonraki adetle hemen başlanır diye düşünüyorum. İnşâAllah hakkından hayırlısı olsun canımMemorialda yaptırmayı düşünüyorum Cnm başka yere bakmadım, güvenemem sanırım. Bilemedim. Yani histereskopi yaptıktan sonra yine adet olmayı beklicem sonra transfere başlıcam senin dediğine göre dimi , doğru anladım:)
Sen iyisin dimi kanamanın durduğunu söylemiştin en son kırmızılıktan sonra . İnşşallah bir daha yaşatmaz annesine bu korkuyu sıpa, bu kadar çok özlemesin dünyayı :) hep dünya ile iletişime geçmek istiyor
Bende gitmeyi düşünüyorum recep has'a ama detaylı da düşünüyorum ben cnm.Kızlar bugün sata göre 10+0 olduk transfere göre 10+4 Prof. Dr. Recep Has'a giden arkadaşlar kaçıncı haftada gittiniz neler söylüyor o haftada ? İkili test zamanı gidiliyor değil mi?
İnşâAllah canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?Bende gitmeyi düşünüyorum recep has'a ama detaylı da düşünüyorum ben cnm.
Ben ikili test icin 11+5 te gittim recep hocaya aslında cok konusmuyor ama isini cok iyi biliyor ve soracagın tüm sorulara cevabı var. Bana coraspin ve clexane cok olur bebeğe kan akımı zaten hızlı gerek yok coraspine dediği icin bıraktım meselaKızlar bugün sata göre 10+0 olduk transfere göre 10+4 Prof. Dr. Recep Has'a giden arkadaşlar kaçıncı haftada gittiniz neler söylüyor o haftada ? İkili test zamanı gidiliyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?