2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Evet canım korka korka giriyoruz sonra rahatlıyoruz yaaaaa,bide 20 gün sonra çağırdı dr.um şeker yüklümesi yapalım dedi Allah'ım nasıl geçecek bu 20 gün yAaaa,
Böyle her gidişe doğru vesveseler basıyor ya insanı:)) 20 gün yine iyi benimki 30 gün sonra cagırdı ayrıntılı ultrason bakıcam dedi. Ama bugün de ayrıntılı yapmış öyle dedi. Baya işte bebeği besleyen damarlar, kalp odacıkları kapakcıkları, böbrekleri, midesi, apandisti,omurgası herseyini tek tek gösterdi inceledi bi 20dk baktı bebeğime hersey yolunda dedi cok sükürsenin göbeğin cok belli mi? Benimki cok cok az şişman göbeği gibi

Yok çok hareketli değil canım ,yüzünü kapatmıyor, hata güldü bize maşallaaaahhhh eşimle şoktaydık

Bana öyle birşey demedi ayrıntılı ultrason için yaaa ,neden acaba ,biraz çıktı göbüşüm yani dışırdan belli artık

Aaa karnın nasıl görünüyor pekii
12-13 lerde henüz kilo almamıştım aöa karnım belli olmaya başlamıştı. 18de daha da belliydi şimdi yine büyük bi karnım var bence aldığım kiloya göre, kişiden kişiye değişiyor bu sanırım :) belli olmaması daha iyi daha rahat kıyafet açısından , öyle diyenler kendileri çok kilo aldı diye söyleniyor olabilir :)
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum 26 olduk hala karından yapıyorum. Ama onunla alakalı değildir hissetmemen. Ben ilk hareket değil de ufak bi vuru hissettim, yok artık değildir heraldr dedim inanmadım, sonra her gün olunca anlam kazandı. Zaten bir süre sonra 23ten sonra baya baya hissedeceksiniz inşallah, açıp göbeği izleyeceksiniz, onunla konuşun elinizi koyun sevin, sessiz gece vakitleri, çok geçmeden tanıklık edersiniz.

Bununla gecmis gitmis olsun. Acaba kan sulandırıcılar mı yapıyor
Amin canım İnşâAllah
Yok sordum bende öyle olsa burun kanamadı ve diş eti kanaması da olur dediler.ama Aptt süresi 39 sn'den 22 sn'ye düşmüş pruloton depot iğneler yüzünden yani kan pıhtılaşma sürem azalmış sınır 20-30arası galiba tam hatırlamıyorum 3 günde bir yaptırıyorum iğne İnşâAllah böyle atlatırız yavrumu Rabbim bizebağışlar

İyi akşamlar canım ,bende bu gün doktora gittim dayanamadım yani çok şükür bebek iyi,sertleşme dedim normal dedi, sen nasılsın nasıl gidiyor
İyi bari ikimizün de doktoru normal dediyse normaldir. Benim gerçekten ayakta kalınca, dik merdiven çıkınca daha çok hissediliyor. Bu akşam iyiyim mesela dün akşam kasıklarım falan çok ağrıyordu. Değişiyor bazen.

Canım çok geçmiş olsun. Bebek iyiyse sakin ol, inşallah birşey yoktur. Geçer Allah'ın izniyle. Stres yapma lütfen. Allahım onları korusun, bize hayırla sağlıkla bağışlasın inşallah

Aynen bende de valla ayakta kalınca,merdiven inip çıkanda oluyor akşamları daha çok ,Allah yardımcımız olsun inşallah yaaa

Gözünnaydın Cnm allah tamamını da erdirir kısa zamanda sağlıkla hissedersin inşallah

kızlar histereskopi sonrası transfer için 1 adet geçmesini bekliyorlar mı? ya da daha fazla. yoksa hiç adet olmadan yapıyorlar mı? aklıma takıldı da bilgisi olan var mı?

Canım çok geçmiş olsun. Bebek iyiyse sakin ol, inşallah birşey yoktur. Geçer Allah'ın izniyle. Stres yapma lütfen. Allahım onları korusun, bize hayırla sağlıkla bağışlasın inşallah
Bebek iyi teyzesi çok şükür. Ama bizi ok korkuttu şimdi bende biraz iyim bulantılarım biraz azaldı eskiye göre ama yinede zofer içmeden geçmiyor gün içersem bişeyler yiyebiliyorum premesisin etkisi mi bilmiyorum ailem geldi şehir dışından bir haftadır yanımdalar belki onlarda da iyi gelmiş olabilir evde yemek pişiyor az az yemeye çalışıyorum işte Pazartesi kontrolüm var hep korkarak gidiyorum acaba nasıl diye İnşâAllah hep güzel haberler alalım hepimiz şu cuma günü hürmetine Bide bu ara çok girdim ultrasona diye kalp atışını çok az dinletiyorlar zararlıymış dinletmesenizde olur dedim aslında ama ritmi görmek istiyorlarmış

kızlar histereskopi sonrası transfer için 1 adet geçmesini bekliyorlar mı? ya da daha fazla. yoksa hiç adet olmadan yapıyorlar mı? aklıma takıldı da bilgisi olan var mı?
Hayır bi sonraki ay başlayabilirsin benim doktorum adetle alakası yok demişti ama ben yine de adet sonrasına denk getirmiştim histeroskopiyi adet sonrası yaptırırsan bi sonraki aya yetişir gibi. Nerede yaptırmayı düşünüyorsun?

Kızlar bugün sata göre 10+0 olduk transfere göre 10+4 Prof. Dr. Recep Has'a giden arkadaşlar kaçıncı haftada gittiniz neler söylüyor o haftada ? İkili test zamanı gidiliyor değil mi?

Memorialda yaptırmayı düşünüyorum Cnm başka yere bakmadım, güvenemem sanırım. Bilemedim. Yani histereskopi yaptıktan sonra yine adet olmayı beklicem sonra transfere başlıcam senin dediğine göre dimi , doğru anladım:)
Sen iyisin dimi kanamanın durduğunu söylemiştin en son kırmızılıktan sonra . İnşşallah bir daha yaşatmaz annesine bu korkuyu sıpa, bu kadar çok özlemesin dünyayı :) hep dünya ile iletişime geçmek istiyor

En iyisi memorial canım imkanın varsa iyi düşünmüşsün. Histeroskopi sonrası bazen adet gecikiyor zor bir işlem değil inan ki bi kaç güne toparlanıyorsun o yüzden bi sonraki adetle hemen başlanır diye düşünüyorum. İnşâAllah hakkından hayırlısı olsun canım

İyim hamdolsun kahverengi lekeye dönüştü az az geliyor doktorum kırmızı açık renkten kork kahverengi içerideki eski kan diyor kasık ağrılarım var ara ara. Evet bizim minnak sabırsız Rabbim korusun biliyorsun çok zorlu yollardan geçiyoruz o yüzden de yüreğimiz ağzımızda Allahım hepimizin yardımcısı olsun bize bağışlasın evlatlarımızı

Kızlar bugün sata göre 10+0 olduk transfere göre 10+4 Prof. Dr. Recep Has'a giden arkadaşlar kaçıncı haftada gittiniz neler söylüyor o haftada ? İkili test zamanı gidiliyor değil mi?
Bende gitmeyi düşünüyorum recep has'a ama detaylı da düşünüyorum ben cnm.

Ben ikili test icin 11+5 te gittim recep hocaya aslında cok konusmuyor ama isini cok iyi biliyor ve soracagın tüm sorulara cevabı var. Bana coraspin ve clexane cok olur bebeğe kan akımı zaten hızlı gerek yok coraspine dediği icin bıraktım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…