Evet canım ben de genelde wasuptan yazıyordum, bi keresinde negatif aldığımda yazmıştım cvp yazmamıştı, aramıştım vs. Mesaja genelde cvp veriyordu hızlıca sağolsun.Haklısın cnm, whatsapptan cevap yazdı. Çok yoğunlar gerçekten ben de ısrar etmedim acil bir durum değil nasılsa die.
Merhaba,Kızlar iyi akşamlar ,ben size birşey sormak istiyorum,biz 19 haftalık olmuşuk çok şükür ve sorum şu bugün bügün karnımın alt tarafta sertleşme var ,bunu yaşayan var mı acaba ..
İyi akşamlar canım ,bende bu gün doktora gittim dayanamadım yani çok şükür bebek iyi,sertleşme dedim normal dedi, sen nasılsın nasıl gidiyorMerhaba,
Bende de bazen oluyor, aşağıya bi baskı bi sertlik ama doktora baskıyı sordum normal mi diye yorulunca oluyordur genelde. Uzun süre ayakta kalmamaya dikkat edin dedi.
Bilmiyorum canım sanki biraz faydasını gördüm tabi günüm günümü tutmuyor bazen baygın gibiyim bazen iyim azda olsa yiyorum dün gittim kontrolüm vardı pıhtılar artık rahim ağzına gelmiş onlarda gider yavaşça dedi ve transferle uyumlu çıktı hatta bi gün önde MâşâAllah 10+1 10. Haftadan sonra azalır ilk günkü gibi olmaz diyorlar bebişim iyi olsun artık alıştım bulantı olmayınca deliriyorum :) olsa başka deliriyorum :)) bide artık düzenimi kurdum sabah uyanır uyanmaz zofer içiyorum kusmuyırym işte bi gün öyle bi gün böyle zaman geçiyor sizde baya büyümüşsünüz cinsiyeti belli oldu mu? Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize İnşâAllahCanım doktorun haklı zofer barken premesis hiç işe yaramaz. Premesis sadece b vitaminlerini içeriyor. B vitamin eksikliği de bulantı yapıyor, o açıdan engellemek için. Premesis plus var bir de ekstra içinde zencefil var. Zencefil olduğu için biraz daha bulantı açısından farklı. Ama ben hiç onlardan kullanmadım. Çünkü senin benim gibi aşırı bulantı çıkarması olanlara hiperemezis diyorlar tıp dilinde bizi ancak zofer kesiyor. Çünlü zofer ya da zofran aynı maddeyi içeriyor, kanser hastalarının kemoterapi sonrası bulantıları için üretilmiş bir ilaç.
Kaç haftalık oldun? 10u geçmişindir herhalde.12 ye doğru azalmaya başlar merak etme. Benim 15de çıkarmalar kesildi, bulantı hala yemeklerden sonra veya çok aç kalırsam oluyor ama zofersiz baş edebiliyorum. Azcık mandalina, hafif ekşi tatlı elma ve ceviz ile atlatıyorum şu an çok şükür. 18. Haftadayım bu arada.
Doktor rahim ağzına gelmiş diyordu ya inşallah odur şu an attığın, içiniferah tut canımKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan sonucunu bekliyoruz bebek iyi ama çok korkuyorum
Sakın korkma canım ,bebeğine zarar etme korkuyla lütfen ,bebeğin iyi işte bebeğini düşün sen ,çoğu biz hep kanama geçerdik canım o üzden korkma lütfen bebeğini üzmeKızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan sonucunu bekliyoruz bebek iyi ama çok korkuyorum
allah allah ya minik mucizen seni korkutmayı çok sevior anlaşılan . bende bir şey olmayacağını düşünüyorum, rahim ağzına gelen kan temizlenmiştir . inşallah öyle olur tatlım amin.Kızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan sonucunu bekliyoruz bebek iyi ama çok korkuyorum
Hay allah ya canım..Kızlar benim yine kanamam başladıhastanedeyiz kan sonucunu bekliyoruz bebek iyi ama çok korkuyorum
Doktor rahim ağzına gelmiş diyordu ya inşallah odur şu an attığın, içiniferah tut canım
Sakın korkma canım ,bebeğine zarar etme korkuyla lütfen ,bebeğin iyi işte bebeğini düşün sen ,çoğu biz hep kanama geçerdik canım o üzden korkma lütfen bebeğini üzme
allah allah ya minik mucizen seni korkutmayı çok sevior anlaşılan . bende bir şey olmayacağını düşünüyorum, rahim ağzına gelen kan temizlenmiştir . inşallah öyle olur tatlım amin.
Canım benim,benimde açık kırmızı kanamam geliyordu ve hep düşük yaşıyorum sanıyordum ve proluton depot iğneyi 3.5 aya kadar kullandım 3 günde bir vurdurdum ve çok şükür şimdi ıyiyiz ve sende ıyi olacaksın ben inanıyorum sana dua ediyorum ,sakin kafana takma bebeğini üzme ,sende biliyorsun stres bebek için zararlı lütfen yapma bunu, ıyi düşün güzel düşün ve Allaha sığın dua et ve Allah'ın izin ile hiç birşey olmazYok kızlar bu açık kırmızı kan kese yanında bu Sefer ufak bi yer ama çok korkuttu bizi iğne yapıp eve gönderdiler. İlkin devlete gittik yakın diye onlar direk progestan hap verdi sonra özele gittik kendi doktorum izinli başka doktor vardı oda iğne daha iyi dedi iğne yaptılar
Ya canım benim çok sağolCanım benim,benimde açık kırmızı kanamam geliyordu ve hep düşük yaşıyorum sanıyordum ve proluton depot iğneyi 3.5 aya kadar kullandım 3 günde bir vurdurdum ve çok şükür şimdi ıyiyiz ve sende ıyi olacaksın ben inanıyorum sana dua ediyorum ,sakin kafana takma bebeğini üzme ,sende biliyorsun stres bebek için zararlı lütfen yapma bunu, ıyi düşün güzel düşün ve Allaha sığın dua et ve Allah'ın izin ile hiç birşey olmaz
Bununla gecmis gitmis olsun. Acaba kan sulandırıcılar mı yapıyorYok kızlar bu açık kırmızı kan kese yanında bu Sefer ufak bi yer ama çok korkuttu bizi iğne yapıp eve gönderdiler. İlkin devlete gittik yakın diye onlar direk progestan hap verdi sonra özele gittik kendi doktorum izinli başka doktor vardı oda iğne daha iyi dedi iğne yaptılar
Hissetmeye başlarsın yavaş yavaş, ben 17-18 gibiyken hissettim ama 20-22 arasını da bulabilir..Kızlar nasılsınız? Bugün aylık rutin kontrolüme gittim kendi doktoruma, hareketlerini hissetmeye başlamışsındır dedi ama başlamadım. Sordum sıkıntı olmaz hissedersin dedi, gelişimine baktı 18+5 gözüküyor dedi. Şuan 18+0ım yani 5 gün ilerde cıktı gelişimi. 18 cm 236gr olmuş :) hissetmeyi cok istiyorum karnım da cok büyümedi cok korkarak gittim ama icim rahat cıktım cok sükür
İyiyiz çok şükür ,ben 19+4 im ve hala hareket hissetmiyorum ve doktorum 10 güna kadara hissetmeye başlarsın dedi inşallahhh yaaa,evet seninki biraz önde gelişiyor maşallaaaahhhhhKızlar nasılsınız? Bugün aylık rutin kontrolüme gittim kendi doktoruma, hareketlerini hissetmeye başlamışsındır dedi ama başlamadım. Sordum sıkıntı olmaz hissedersin dedi, gelişimine baktı 18+5 gözüküyor dedi. Şuan 18+0ım yani 5 gün ilerde cıktı gelişimi. 18 cm 236gr olmuş :) hissetmeyi cok istiyorum karnım da cok büyümedi cok korkarak gittim ama icim rahat cıktım cok sükür
Acaba diyorum karnıma kan sulandırıcı yapıyorum karnım hassas cok dokunamıyorum acıyor ondan mı hissedemiyorum ki :/ boyum 165 kilom 66 oldu. İnan hissedip bir de milletin sen nasıl hamilesin hala karnın yok lafı bitsin istiyorumHissetmeye başlarsın yavaş yavaş, ben 17-18 gibiyken hissettim ama 20-22 arasını da bulabilir..
Bir de annenin kilosuyla da alakalı sanki. Seni bilmiyorum tabi ama zayıflar daha erken hissediyor gibi. Hissettikten sonra insan baya bi rahatlıyor hepinize nasip etsin en erken olabilecek zamanda Allah.
Evet canım korka korka giriyoruz sonra rahatlıyoruz yaaaaa,bide 20 gün sonra çağırdı dr.um şeker yüklümesi yapalım dedi Allah'ım nasıl geçecek bu 20 gün yAaaa,Kızlar nasılsınız? Bugün aylık rutin kontrolüme gittim kendi doktoruma, hareketlerini hissetmeye başlamışsındır dedi ama başlamadım. Sordum sıkıntı olmaz hissedersin dedi, gelişimine baktı 18+5 gözüküyor dedi. Şuan 18+0ım yani 5 gün ilerde cıktı gelişimi. 18 cm 236gr olmuş :) hissetmeyi cok istiyorum karnım da cok büyümedi cok korkarak gittim ama icim rahat cıktım cok sükür
Oh oh maşallah kuzuya hareketli miydi gördüğünde? Ben ilk defa cikolata yiyip gittim bacakları oynatıyordu ama elleriyle yüzünü kapatmıstı yine göremedim yüzünü :) sen de bendensin hissetmeyenler kulübü:))İyiyiz çok şükür ,ben 19+4 im ve hala hareket hissetmiyorum ve doktorum 10 güna kadara hissetmeye başlarsın dedi inşallahhh yaaa,evet seninki biraz önde gelişiyor maşallaaaahhhhh,çünkü benim ki iki hafta önce 17 +2 idi 17 cm ve 200 gramdı ve iki gün önce gittiğimde 19+2 21 cm ve 300 gram olmuş maşallaaaaahhhh kızım
Inanırmısın kilo ve boyumuz aynı yaaa,benimde 165 boyum ve 66 kilo oldum ,hamile kaldığımda 59 kiloydumAcaba diyorum karnıma kan sulandırıcı yapıyorum karnım hassas cok dokunamıyorum acıyor ondan mı hissedemiyorum ki :/ boyum 165 kilom 66 oldu. İnan hissedip bir de milletin sen nasıl hamilesin hala karnın yok lafı bitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?