2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
İlk günü atlattın mı kolaylaşır cnm inşşalah. Haklısın bize biraz daha sorumluluklu hayat. Olsun ama çok şükür. Kazandığımızla geçiniyoruz. Belki bu kadar masrafın altından kalkabiliyoruz. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın. Biraz tolere edip anlayışlı olurlar iş yerindekiler belki sana. Allah’a emanet ol

Bebişin senşnle olsun da hep yat ne olacak arkadaşım. Oluyor öyle kanamalar duyuyoruz. Emin ellerdesin çok şükür. Kese de yerinde stres yapma. :)

Canım nasılsın hala hastanede misin?

Bebişin senşnle olsun da hep yat ne olacak arkadaşım. Oluyor öyle kanamalar duyuyoruz. Emin ellerdesin çok şükür. Kese de yerinde stres yapma. :)
Evet canım o iyi olsun daha ne isteriz ki :) stres olaylarını aştık şu an başka evrelere giriyoruz :)

Ohh çok şükür cnm git evine mis gibi yat kalkma sakın dinlen su süreçte bol bol

Burda okumuştum 34 haftalık ama hep 3 günde bir bu iğneden vurulmus 7. Haftadan beri. Bak sakın kötü düsünme o yüzden

Allah sana bağışlasın evladını yat dinlen. Doktor bulamadı mı kanama sebebini?

Burda okumuştum 34 haftalık ama hep 3 günde bir bu iğneden vurulmus 7. Haftadan beri. Bak sakın kötü düsünme o yüzden
Kanama sebebini bilemeyiz oluyor böyle şeyler dedi kanama alanı dün gözükmüyordu bugün pıhtı şeklinde gözüktü kesenin üst tarafındaymış dikkat et dedi yat dinlen o pıhtılarıda atacaksın kahverengi bi şekilde şimdilik bu durumdayız kahve akıntım devam ediyor inşâAllah bebeğime zarar vermeden geçer bu süreç

İnşallah inşallah. Kan sulandırıcıyı bıraktın mı bu sürecte

Canım geçmiş olsun iyimisin şimdi benimde üç haftadır bi kanama oluyo bi duruyo stresten ölcem artık Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlar işallah

Evet canım ilk gün geçti bugün, biraz depresyonum azaldı. Çok şükür. Allah hayırlı işler, kazançlar versin, sağlık olsun.
İşyerindekiler tolere etmeye çalışsa da bizde işler aşırı yoğun olduğu için mecburen herkrs yoğun, yapacak birşey yok. 1.5 saat erken çıkmak en büyük tesellim. Eve geldim 2 saattir uyuyorum yorulmuşum.
Allah hepimize yardım etsin inşallah

İnşallah inşallah. Kan sulandırıcıyı bıraktın mı bu sürecte
Yok canım bırakmadım kullanıyorum eşimde buna takıldı biri pıhtılaşma yapıyor biri sulandırıyor diye :)
Canım geçmiş olsun iyimisin şimdi benimde üç haftadır bi kanama oluyo bi duruyo stresten ölcem artık Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlar işallah
Kanama geçti şükür kahverengi geliyor hala inşâAllah hayırlısı ile atlatırız
Sana da çok geçmiş olsun senin nasıl başladı kanama çok korktum böyle bişey görünce hastaneye gidene kadar mahvoldum

Kızlar nasılsınız? Bugğn bebişimi görmeye gittim hersey yolunda elleriyle yüzünü kapatmıstı sıpa :)
Maşallah sıpaya :)
Kaç gr olmuş? Kaçıncı gündesin? Bben de dün doktora gittim 16+1 idi, 150 gr dedi. Boyunu sormamışım merak ettim onu da kağıttan pek anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…