- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
MâşâAllah size de canım İkili test için çağırdı mı doktorun ne zaman gideceksin?
İkiz olduğu için ikili test yapılmayacak, fetal dna yani prenatest yapılacakmış ama daha sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MâşâAllah size de canım İkili test için çağırdı mı doktorun ne zaman gideceksin?
Oyyy yaaa yerim ben onları MâşâAllah aslında hiç birine gerek yokta işte ne bileyim :)
İkiz olduğu için ikili test yapılmayacak, fetal dna yani prenatest yapılacakmış ama daha sonra.
Oyyy yaaa yerim ben onları MâşâAllah aslında hiç birine gerek yokta işte ne bileyim :)
Rabbim yardımcın olsun kuzum zordur elbet.Kızlar işe gitmek cok zor geliyor yaa karanlıkta uyanmak
Amin hepimizin yardımcısı olsun. İyi fena gitmiyor şu pıhtılaşma ile ilgili homosistein vs baktırmak gerekiyor mu sence ben bi kanda bi de gende baktırdım kan normal, gen bozuk gelince iğneye başladım işte. Ama sanki homositein de önemliymiş ay cok kafam bulandıRabbim yardımcın olsun kuzum zordur elbet.
Nasılsın nasıl gidiyor
Ben baktırmıştım canım normal çıkmıştı sende baktır için rahat etsin şuan zaten iğne kullandığın için normal çıkar benceAmin hepimizin yardımcısı olsun. İyi fena gitmiyor şu pıhtılaşma ile ilgili homosistein vs baktırmak gerekiyor mu sence ben bi kanda bi de gende baktırdım kan normal, gen bozuk gelince iğneye başladım işte. Ama sanki homositein de önemliymiş ay cok kafam bulandı
Allah yardımcın olsun bebeğini korusun canım. Bu haftalarda kanaması olup sağlıkla doğumunu yapan çok oldu. Allah ın izniyle bir şey olmayacak içini ferah tut dua et..Kızlar gece saat 4 WC'ye gitmek için uyandım baktım kanamam var hemen ağar topar geldik hastaneye çok şükür kalp atışı var iğne yapıldı serum takıldı yatıyorum şimdilik nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim şu mübarek gün hürmetine
Şu an servisten bildiriyorum, çok zor evet ama dayanmak zorundayız. Güneş işe gidince doğuyor resmen. Saatleri geri alsalardı rahat edecektik biraz ama o da olmadı.Kızlar işe gitmek cok zor geliyor yaa karanlıkta uyanmak
İnşâAllah canım çok sağolAllah yardımcın olsun bebeğini korusun canım. Bu haftalarda kanaması olup sağlıkla doğumunu yapan çok oldu. Allah ın izniyle bir şey olmayacak içini ferah tut dua et..
Canım sakin ol bak biz senle aynıyız hamilelik olarak bu zamanlarda olur muş kanama hatırla bnmde geçen haftalarda olmuştu. Doktor birşey dedi mi ? Çok şükür kalp atışı var iyi diyorsun. Dualarımdasın içini ferah tut rabbim korur onu.Kızlar gece saat 4 WC'ye gitmek için uyandım baktım kanamam var hemen ağar topar geldik hastaneye çok şükür kalp atışı var iğne yapıldı serum takıldı yatıyorum şimdilik nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim şu mübarek gün hürmetine
Off hemde ne zor ne zor ağlayarak uyanıyorum resmen sabah. Hergün 6,30 da kalk 8 de evde ol dinlenmeye bile zor vakit buluyorumKızlar işe gitmek cok zor geliyor yaa karanlıkta uyanmak
canım sadece sakin ol sükûnet içinde dua et başka da bir şey elden gelmez zaten, olumlu düşün stres yaşatma yavruna konuş onunla . rabbim hayırlısını versin.Kızlar gece saat 4 WC'ye gitmek için uyandım baktım kanamam var hemen ağar topar geldik hastaneye çok şükür kalp atışı var iğne yapıldı serum takıldı yatıyorum şimdilik nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim şu mübarek gün hürmetine
Çok sağol canım inşâAllah bişey olmaz çok korkuyorumCanım sakin ol bak biz senle aynıyız hamilelik olarak bu zamanlarda olur muş kanama hatırla bnmde geçen haftalarda olmuştu. Doktor birşey dedi mi ? Çok şükür kalp atışı var iyi diyorsun. Dualarımdasın içini ferah tut rabbim korur onu.
Çok sağol canım evet elden bişey gelmiyor duadan başka amin Rabbim korusuncanım sadece sakin ol sükûnet içinde dua et başka da bir şey elden gelmez zaten, olumlu düşün stres yaşatma yavruna konuş onunla . rabbim hayırlısını versin.
Canım geçmiş bitmiş olsun. Allah bebişini korusun sana bağışlasın. Allah'ın izniyle birşey olmaz. Dua edelim mübarek Mevlid Kandili'nde. Peygamberimize bizim üzüntümüz çok ağır gelirmiş, O'nun dünyaya geldiği bu mübarek günde Allah üzüntünü kaldırsın inşallah.Kızlar gece saat 4 WC'ye gitmek için uyandım baktım kanamam var hemen ağar topar geldik hastaneye çok şükür kalp atışı var iğne yapıldı serum takıldı yatıyorum şimdilik nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim şu mübarek gün hürmetine
Bu arada iyiyim ben de canım. Yarın işe başlayacağım canım sıkkın biraz ama napalım Allah sağlık versin hepimize.