• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Rabbim yardımcın olsun kuzum zordur elbet.
Nasılsın nasıl gidiyor
Amin hepimizin yardımcısı olsun. İyi fena gitmiyor şu pıhtılaşma ile ilgili homosistein vs baktırmak gerekiyor mu sence ben bi kanda bi de gende baktırdım kan normal, gen bozuk gelince iğneye başladım işte. Ama sanki homositein de önemliymiş ay cok kafam bulandı :(

Amin hepimizin yardımcısı olsun. İyi fena gitmiyor şu pıhtılaşma ile ilgili homosistein vs baktırmak gerekiyor mu sence ben bi kanda bi de gende baktırdım kan normal, gen bozuk gelince iğneye başladım işte. Ama sanki homositein de önemliymiş ay cok kafam bulandı :KK43:
Ben baktırmıştım canım normal çıkmıştı sende baktır için rahat etsin şuan zaten iğne kullandığın için normal çıkar bence

Kızlar gece saat 4 WC'ye gitmek için uyandım baktım kanamam var :( hemen ağar topar geldik hastaneye çok şükür kalp atışı var iğne yapıldı serum takıldı yatıyorum şimdilik nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim şu mübarek gün hürmetine:dua:

Kızlar gece saat 4 WC'ye gitmek için uyandım baktım kanamam var :KK43: hemen ağar topar geldik hastaneye çok şükür kalp atışı var iğne yapıldı serum takıldı yatıyorum şimdilik nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim şu mübarek gün hürmetine:dua:
Allah yardımcın olsun bebeğini korusun canım. Bu haftalarda kanaması olup sağlıkla doğumunu yapan çok oldu. Allah ın izniyle bir şey olmayacak içini ferah tut dua et..

Kızlar işe gitmek cok zor geliyor yaa karanlıkta uyanmak :KK43:
Şu an servisten bildiriyorum, çok zor evet ama dayanmak zorundayız. Güneş işe gidince doğuyor resmen. Saatleri geri alsalardı rahat edecektik biraz ama o da olmadı.
Geçici bir dönem olarak düşün, bu kışın sonu hepimize güzel bi bahar:) bu motivasyonla git işine bugün..

Kızlar gece saat 4 WC'ye gitmek için uyandım baktım kanamam var :KK43: hemen ağar topar geldik hastaneye çok şükür kalp atışı var iğne yapıldı serum takıldı yatıyorum şimdilik nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim şu mübarek gün hürmetine:dua:
Canım sakin ol bak biz senle aynıyız hamilelik olarak bu zamanlarda olur muş kanama hatırla bnmde geçen haftalarda olmuştu. Doktor birşey dedi mi ? Çok şükür kalp atışı var iyi diyorsun. Dualarımdasın içini ferah tut rabbim korur onu.

canım sadece sakin ol sükûnet içinde dua et başka da bir şey elden gelmez zaten, olumlu düşün stres yaşatma yavruna konuş onunla . rabbim hayırlısını versin.

Canım sakin ol bak biz senle aynıyız hamilelik olarak bu zamanlarda olur muş kanama hatırla bnmde geçen haftalarda olmuştu. Doktor birşey dedi mi ? Çok şükür kalp atışı var iyi diyorsun. Dualarımdasın içini ferah tut rabbim korur onu.
Çok sağol canım inşâAllah bişey olmaz çok korkuyorum :(
Kanama rengi koyulaştı yavaşça azalacak dedi inşâAllah sorunsuz atlatır evimize döneriz yavrumuzla

Canım geçmiş bitmiş olsun. Allah bebişini korusun sana bağışlasın. Allah'ın izniyle birşey olmaz. Dua edelim mübarek Mevlid Kandili'nde. Peygamberimize bizim üzüntümüz çok ağır gelirmiş, O'nun dünyaya geldiği bu mübarek günde Allah üzüntünü kaldırsın inşallah.

Kızlar ben de uzun süredir raporluydum. Yarın başlıyorum işe. Depresyonun dibindeyim. Ne güzeldi yavrucumla evde yatmak. Kadınlar olarak neden bu kadar zor hayat bize? Çok şükür işimiz var tabii ama ben çok yoruluyorum hemen bir kaç saatte. İşe sabahın 06.00 da kalkıp nasıl gideceğim bilmiyorum :(
Tek tesellim işten 1.5 saat erken çıkacağım gebelik nedeniyle ona seviniyorum şükür.

Back