Canim merhaba. Bende hamileyim ve calisiyorum. Daha 16. Haftamdayim ama ikiz gebelik oldugundam okadar cok yoruluyorumki anlatamam. Gebelik nedeniyle isyerinden erken cikma gibi bir hakkimiz varmi yoksa sizin sirkete ozel birseymi?Kızlar ben de uzun süredir raporluydum. Yarın başlıyorum işe. Depresyonun dibindeyim. Ne güzeldi yavrucumla evde yatmak. Kadınlar olarak neden bu kadar zor hayat bize? Çok şükür işimiz var tabii ama ben çok yoruluyorum hemen bir kaç saatte. İşe sabahın 06.00 da kalkıp nasıl gideceğim bilmiyorum
Tek tesellim işten 1.5 saat erken çıkacağım gebelik nedeniyle ona seviniyorum şükür.
Yaa ne kadar güzel bende konusup böyle bir talepte bulunacağım benim eve gitmem 2 saat sürüyor çünkü. Tam iş saati de çok kalabalık oluyor. Oturarak çalışıyorum ama bel ağrısından ölüyorum resmen.Kızlar ben de uzun süredir raporluydum. Yarın başlıyorum işe. Depresyonun dibindeyim. Ne güzeldi yavrucumla evde yatmak. Kadınlar olarak neden bu kadar zor hayat bize? Çok şükür işimiz var tabii ama ben çok yoruluyorum hemen bir kaç saatte. İşe sabahın 06.00 da kalkıp nasıl gideceğim bilmiyorum
Tek tesellim işten 1.5 saat erken çıkacağım gebelik nedeniyle ona seviniyorum şükür.
Amin canım çok sağolCanım geçmiş bitmiş olsun. Allah bebişini korusun sana bağışlasın. Allah'ın izniyle birşey olmaz. Dua edelim mübarek Mevlid Kandili'nde. Peygamberimize bizim üzüntümüz çok ağır gelirmiş, O'nun dünyaya geldiği bu mübarek günde Allah üzüntünü kaldırsın inşallah.
Rabbim kolaylık versin canım inşâAllah güzel sonuçlarla gelirsinBu arada iyiyim ben de canım. Yarın işe başlayacağım canım sıkkın biraz ama napalım Allah sağlık versin hepimize.
Bıgün kontrolüm var, yine bir tedirginlik bende. İnşallah herşey yolundadır bakalım birazdan gideceğim.
Canım hiç yorma kendini ne kadar yatman gerekiyorsa yat yeterki iyi bir şekilde çık oradan. Bu akşam senin için dua edecceğim. inş yarın güzel haberler ile buraya gelirsin. hepimiz seviniriz. ama ben önemli birşey oldugunu düşünmüyorum kesede yerindeymiş çok şükür sen güzel düşün güzel olsun inş.Kızlar kanama devam ediyor doktor tekrar baktı kanama alanı göremedi kese yerinde düzenli çok şükür sebebini bilemiyorum dedi ne zaman kesilir bilinmez yarın kahverengi olursa çıkış yaparız dedi tekrar iğne sabah progestan fitil şimdide jelimi yaptım ama kalkıp yürüyemedim yine serum takıldı midemde çok bulanıyor yatıyorum öylece
Kızlar kanama devam ediyor doktor tekrar baktı kanama alanı göremedi kese yerinde düzenli çok şükür sebebini bilemiyorum dedi ne zaman kesilir bilinmez yarın kahverengi olursa çıkış yaparız dedi tekrar iğne sabah progestan fitil şimdide jelimi yaptım ama kalkıp yürüyemedim yine serum takıldı midemde çok bulanıyor yatıyorum öylece
Dinlen canım kalkma kal orada. Ben de dua edeceğim bu güzel mübarek gecede sana ve hepimize. Korkma bol dua et, bugün çok ama çok kıymetli bir gün biliyorsun, Dua ile değerlendir yattığın yerden.Kızlar kanama devam ediyor doktor tekrar baktı kanama alanı göremedi kese yerinde düzenli çok şükür sebebini bilemiyorum dedi ne zaman kesilir bilinmez yarın kahverengi olursa çıkış yaparız dedi tekrar iğne sabah progestan fitil şimdide jelimi yaptım ama kalkıp yürüyemedim yine serum takıldı midemde çok bulanıyor yatıyorum öylece
Ah canım benim cok gecmis olsun ama bak en azından kanama alanı yok krse düzenli belki polip filan vardır bir de bazılarının hamileliği kanamalı gecermis kayınvalidem de hep kanama gecirmis hicbisi olmamıs kesede bebekte bişi yoksa önemli değildir benceKızlar kanama devam ediyor doktor tekrar baktı kanama alanı göremedi kese yerinde düzenli çok şükür sebebini bilemiyorum dedi ne zaman kesilir bilinmez yarın kahverengi olursa çıkış yaparız dedi tekrar iğne sabah progestan fitil şimdide jelimi yaptım ama kalkıp yürüyemedim yine serum takıldı midemde çok bulanıyor yatıyorum öylece
Ben de cuma temizlik yaptım buzdolabı icini filan sildimeğildim yerdeki dolapları filan sildim hala daha bel ağrısı cekiyorum. Bebek kücükken yapabildiğim seyleri yapayım dedim ama yokYaa ne kadar güzel bende konusup böyle bir talepte bulunacağım benim eve gitmem 2 saat sürüyor çünkü. Tam iş saati de çok kalabalık oluyor. Oturarak çalışıyorum ama bel ağrısından ölüyorum resmen.
Offf bugün varya öyle bir gün gecirdim ki bir bardak su icemedim sabah ise giderken bi börek yedim onunla şu saate geldim. Su aldırıp haplarımı icecektim ona bile vaktim olmadı ve bana işte gün yetmedi cıkısta da kalıp evrak düzenledim eşim alacak diye şemsiye almamıştım o da toplantım var dedi zeytinburnundan kadıköye toplu taşımada sürünerek gidiyorumKızlar ben de uzun süredir raporluydum. Yarın başlıyorum işe. Depresyonun dibindeyim. Ne güzeldi yavrucumla evde yatmak. Kadınlar olarak neden bu kadar zor hayat bize? Çok şükür işimiz var tabii ama ben çok yoruluyorum hemen bir kaç saatte. İşe sabahın 06.00 da kalkıp nasıl gideceğim bilmiyorum
İnşallah gercekten ağlayasım geliyor suan semsiye yok yağmuru tamamen yedim ıslağım yer veren yok itip kakıyorlar metrobüste havada gidiyorum suanŞu an servisten bildiriyorum, çok zor evet ama dayanmak zorundayız. Güneş işe gidince doğuyor resmen. Saatleri geri alsalardı rahat edecektik biraz ama o da olmadı.
Geçici bir dönem olarak düşün, bu kışın sonu hepimize güzel bi bahar:) bu motivasyonla git işine bugün..
Allah yardımcın olsun canım. Eve gidince bi güzel dinlenirsin inşallah.İnşallah gercekten ağlayasım geliyor suan semsiye yok yağmuru tamamen yedim ıslağım yer veren yok itip kakıyorlar metrobüste havada gidiyorum suanüstüne acım yorgunum belim ağrıyor
O metrobüs off tam çile hergün çekiyorum ben allah yardımcımız olsun cnm sende eve gidince dinlen mutlaka ılık duş al üşüdüysen iyi gelir.İnşallah gercekten ağlayasım geliyor suan semsiye yok yağmuru tamamen yedim ıslağım yer veren yok itip kakıyorlar metrobüste havada gidiyorum suanüstüne acım yorgunum belim ağrıyor
Hep yatıyordum biliyorsun bulantı yüzünden hâlâ burada da bulanıyor kalkamıyorum şu saat oldu anca bişeyler yedim Rabbim dualarınızı kabul eylesin canım hepimizin yavrularını bağışlasınCanım hiç yorma kendini ne kadar yatman gerekiyorsa yat yeterki iyi bir şekilde çık oradan. Bu akşam senin için dua edecceğim. inş yarın güzel haberler ile buraya gelirsin. hepimiz seviniriz. ama ben önemli birşey oldugunu düşünmüyorum kesede yerindeymiş çok şükür sen güzel düşün güzel olsun inş.
Valla kanamam çok yoğun ve aktif kanama hep taze kan yani Dr elimizden geleni yapıyoruz dedi şuan için beklemekten başka şansımız yok jeli yaptım evet bende yürüyemedimHem iğne, hem fitil hem de jel çok olmuyor mu? Ben iğneye başladığımda jeli bıraktırdılar. İğneden sonra da fitile geçtim çünkü jelde yürümek gerekiyor ve benim dinlenmem lazımdı.
Çok sağol canım Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşâAllah sağ Salim evimize döneriz. Amin inşâAllah hepimize nasip etsinDinlen canım kalkma kal orada. Ben de dua edeceğim bu güzel mübarek gecede sana ve hepimize. Korkma bol dua et, bugün çok ama çok kıymetli bir gün biliyorsun, Dua ile değerlendir yattığın yerden.
Mevlam hepimizin yavrularını korusun, sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşâAllah canım bişey olmaz Rabbime emanet olsunAh canım benim cok gecmis olsun ama bak en azından kanama alanı yok krse düzenli belki polip filan vardır bir de bazılarının hamileliği kanamalı gecermis kayınvalidem de hep kanama gecirmis hicbisi olmamıs kesede bebekte bişi yoksa önemli değildir bence
Canım iş kanununa göre hamileler günde 7.5 saatten fazla çalışması yasak. Benim günlük mesaim 9 saat haftada 5 gün. 7.5 saat olması için 1.5 saat erken çıkıyoruz. Bu uzun süredir olan bir kanun maddesi ama benim firmam büyük bir firma olmasına rağmen daha 2 senedir kural işlemeye başladı maalesef. İşyerinizden bunu talep edebişrisiniz. günde 7.5 saatten fazla çalıştıramazlar.Canim merhaba. Bende hamileyim ve calisiyorum. Daha 16. Haftamdayim ama ikiz gebelik oldugundam okadar cok yoruluyorumki anlatamam. Gebelik nedeniyle isyerinden erken cikma gibi bir hakkimiz varmi yoksa sizin sirkete ozel birseymi?
bulun canım. kanunen günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz hamileler.Yaa ne kadar güzel bende konusup böyle bir talepte bulunacağım benim eve gitmem 2 saat sürüyor çünkü. Tam iş saati de çok kalabalık oluyor. Oturarak çalışıyorum ama bel ağrısından ölüyorum resmen.
canım geçmiş olsun, üzülme geçecek bu günler. bebişinle evinde mis kokusunu içine çektiğini hayal et, motive ol. gerçekten çalışan insanlar için hiç kolay değil. ben de yolum uzun değil, rahat gidiyorum ama çalışmak istemiyorum, uzun oturunca bile belim kasıklarım ağrıyor, az dolaşınca ayakta kalınca da öyle oluyor. Allah bebişlere sağlık, bize güç kuvvet versin.İnşallah gercekten ağlayasım geliyor suan semsiye yok yağmuru tamamen yedim ıslağım yer veren yok itip kakıyorlar metrobüste havada gidiyorum suanüstüne acım yorgunum belim ağrıyor
Saol canim. Konusup talep edicem bende.Canım iş kanununa göre hamileler günde 7.5 saatten fazla çalışması yasak. Benim günlük mesaim 9 saat haftada 5 gün. 7.5 saat olması için 1.5 saat erken çıkıyoruz. Bu uzun süredir olan bir kanun maddesi ama benim firmam büyük bir firma olmasına rağmen daha 2 senedir kural işlemeye başladı maalesef. İşyerinizden bunu talep edebişrisiniz. günde 7.5 saatten fazla çalıştıramazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?