2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Maşallah sıpaya :)
Kaç gr olmuş? Kaçıncı gündesin? Bben de dün doktora gittim 16+1 idi, 150 gr dedi. Boyunu sormamışım merak ettim onu da kağıttan pek anlayamadım.
Oyy kocaman olmus senin de maşallah Ben her hafta gidiyorum ya sormaya utandım artık :) ama haftasıyla uyumlu dedi 16+5im ben de şuan :) ayın 29unda asıl kendi doktorumdan randevum var ona detaylıca sorarım

Maşallah maşallah :) kağıtlarda FL ölçüldüyse *7 yaklaşık boyu oluyor canım.
Sağolasın canım. Gr gr sağlıkla büyüsünler inşallah. Fl var. Fl değeri x7 mi yapılıyor yani? Ay daha neler öğreneceğiz :) sonu yok öğrenmenin sağol canım. 7 ile çarpınca 15 gibi birşey çıkıyor, hafta ile uyumlu yani bu durUmda.

Oyy kocaman olmus senin de maşallah Ben her hafta gidiyorum ya sormaya utandım artık :) ama haftasıyla uyumlu dedi 16+5im ben de şuan :) ayın 29unda asıl kendi doktorumdan randevum var ona detaylıca sorarım
Ben de her hafta gittim şu ana kadar ama hep serum veya rapor yüzündendi. Şimdi toparladım nispeten işe başladım, doktora dedim ne zaman geleyim siz söyleyin artık:) 2 hafta sonra gel dedi, ama haftaya da perinatoloğa gideceğim zaten yine her hafta gitmiş olacağım böylece :) ultrasonun zararı yoksa her gün gitsem doymam, anca içim rahat eder:)
Senin de minnoşs maşallah, sağlıkla büyüsün içeride inşallah

Evet canım o şekilde yapılıyor, murat hoca ile devam ediyorsun değil mi?

Evet canım o şekilde yapılıyor, murat hoca ile devam ediyorsun değil mi?
Pzt normal kadın doğumcuma gittim rutin kontrol için, ama Murat Bey ile de 3 haftada bir detaylı için görüşeceğiz. Haftaya gideceğim O'na. İnşallah herşey yolundadır bakalım hayırlısı.
Sen ne alemdesin? Nasıl gidiyor?

O ozlemygt canım nasılsın yeni tedaviye başladınmı hep aklımda ve dualarımdasın ama bulantılardan kanama stresinden pek giremiyorum foruma
ya çok tatlısın, hiç tanımadığım birilerinin duasında olmak ne kadar güzel. hele benim için bir bilsen, çok duygulanıyorum bu anlarda. Annemi erken kaybettim öyle olunca insanın dua edeni kalmıyor gibi geliyor insana . en azından bana
Henüz başlamadım, şuan kürtaj sonrası adeti bekliyorum. sonra histereskopi olucam arkasından geçen tedaviden 5bb kalan transferi. rabbim sonumu hayra çıkarsın inşallah. beklemek zor ama her şeyin daha güzel olacağına inandırıyorum kendimi. Sabrın sonu selamet elbet..
Bulantıların inşallah tez zamanda sağlıkla geçer. kanamayı da çok stres yapma dicem ama oluyor biliyorum. Fakat burada o kadar kanama ile ilgili şeyler duyuyoruz ki sağlıcakla bebeklerine kavuşan sen de sakin ol tadını çıkar vala :)

İyiyim çok şükür, iyi gidiyor bir sıkıntım yok ayaklarımda şişlik oluyor erken mi bilmiyorum ama doktor normal dedi, çalışınca böyle şeyler daha erken ortaya çıkıyor sanırım

Kızlar peki bebeklerinizin kalp atış hızı kaç çıkıyor cinsiyet tahminleri yapıyorlar böyle acaba doğru çıkıyor mu bizimki 176 civarıydı en son

Kızlar peki bebeklerinizin kalp atış hızı kaç çıkıyor cinsiyet tahminleri yapıyorlar böyle acaba doğru çıkıyor mu bizimki 176 civarıydı en son
Hic sormadım ben ama 9+1de yücel hoca erkek demişti imkansız gibi geldi o kadar kücükken bilmesi ama sonra her doktor erkek dedi

Hic sormadım ben ama 9+1de yücel hoca erkek demişti imkansız gibi geldi o kadar kücükken bilmesi ama sonra her doktor erkek dedi
Ultrason kağıdında yazar canım bizim doktorda söylemedi benimde dün 9+1 di ama çabucak baktı çok bakmadı yüz üstü duruyordu normal mi acaba

Benimde bel ve kasık ağrısıyla 12haftada başladı hemen koştuk hastaneye iğne serum doktor jeli bıraktırdı progestan başladı şimdi evde sürekli yatıyorum sadece tuvalete gitmeye kalkıyorum kahverengiye döndü ama tam bitemedi bi

Benim sol kasığım ağrıyordu son zamanlarda gecede belime ağrı girdi gece 4te wc için kalktım hiç ağrı yoktu bulantımda Yok oldu kanı görünce tabi heyecandan sonra yine geldi çok şükür olsun ben razıyım benimde kahverengi geliyor pıhtı şeklinde böyle böyle temizlenecek dedi doktorum inşâAllah böylece atlatırız canım

İyiyim çok şükür, iyi gidiyor bir sıkıntım yok ayaklarımda şişlik oluyor erken mi bilmiyorum ama doktor normal dedi, çalışınca böyle şeyler daha erken ortaya çıkıyor sanırım
Kaç haftalık oldun?
Şişlik falan da olabilir. Oturunca çok ödem oluyor insan. Ben iki gün önce giydiğim normal pantolonu işe başlayınca giydim valla patlayacaktım bugün gaz şişlinlik oluyor galiba karnım davul gibi, belim bacaklarım kopuyor eve geldiğimde

Çok teşekkür ederim canım amin, Rabbim annene rahmetiyle merhametiyle muamele etsin inşallah sende annenle yapamadığın içinde kalan bütün heveslerini kızınla yapmak nasip olsun allahın izniyle, peygamber efendimiz yetimdi ve o bütün boynu büküklerin sahibi ve duacısıdır bunu sakın aklından çıkarma gönlünü ferah tut

24 bitti. Çok şükür idare ediyorum şişlik dışında bir sorun yok. Her gün işe gidince de normale dönmüyor pek anca haftasonu normal haline ulaşıyor, ptesi tekrar şiş. Tek derdimiz bu olsun bugünümüze binlerce şükür

Maşallah canım bayağı ilerlemişin sen de. Allah hayırlısıyla mutlu sona eriştirsin inşallah.
Dediğin gibi işe gitmek, bazı fiziksel şeyler vs tuzu biberi diyelim. Allah'a hamdolsun.

Canım annecine Allah rahmet eylesin. O sana oradan da duasını gönderiyordur belki. Ben de sana dua ediyorum üzülme sakın. Herşey güzel olacak inşallah.
Allah'a emanet ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…