2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Hakkında hayırlısı olsun canım. Kilo vermek senin için bir amaç olsun o zaman, buna yoğunlaş, bir amaç için yapınca hem motive eder seni. Ben de kilolu başladığım için kendimi suçluyorum hep, kısmet böyleymiş napalım.

Çok üzüldüm cnm ya şimdi okudum. Ben olur düşünme üzülme de yiyecek ekmeği yokmuş. Sonra artık daha dikkatli önlem alırsın. Rabbim sabır versin

Pıhtılaşma testi yapılmadıysa peki neden coraspin önerdiler. Şuanki tabloda yeterli olmamış gibi görünüyor o zaman. Bana hiç bahsetmemişlerdi coraspinden mesela. Bence pıhtılaşma testlerini yaptırki sonraki tedavinde aklında soru işareti kalmasın arkadaşım. Neylerse mevlam eyler neylerse güzel eyler.

İşin kötüsü tüp bebek doktorum aynı sonuca bakıp burda bir şey görünmüyor, pıhtılaşmaya bağlayamayız dedi. İyice kafam karıştı. Sonucu size göndersem kendi doktorlarınıza sorma imkanınız olur mu? Farklı doktorlardan fikir almak istiyorum

Bende de pıhtılaşma var istersen yolla sorayım. Ama pıhtılaşmada herkes cokkk kararsız. 4 ayrı prof gezdim biri coraspin ve clexane kullan dedi. Diğerleri memorial ve recep has hoca da dahil, coraspine gerek yok clexane yeter dedi. Ben de artık bıraktım coraspini

Canım sana mesaj olarak göndericem sonucumu.

Canım sana mesaj olarak göndericem sonucumu.
Tatlım patoloji sonucunu değil de pıhtılaşmayı sorayım ben diğer konuda yorum getirir mi emin değilim ama pıhtılaşmayı ayak üstü de olsa sorabilirim genler böyle böyleymiş acaba beneği kaybetmesine etki eder mi diye

Tabi gösterebilirim ancak şuan yurtdışındayım. Bu patoloji sonuçları biraz da yorumlanmış oluyor. Yani pıhtılaşma testini trombofili panelini yapmadan sen De pıhtılaşma bozukluğu var diyemeyiz. homozigot değilsindir belki Bu gebeliğinde olmuş olabilir. O yüzden kendinde olup olmadığını test yaptırarak anlarsın tekrarlar mı bilirsin

Kızlar selam, nasılsınız? Ben randevu günümü bekliyorum salı bi ugradım semt polikliniğine gördüm bebeğimi sabredemedim :) doktorum bana ayrıntılı ultrasonu ben yaparım ücret de amam extra perinatologa gitmene gerek yok dedi. Aslında cengizhan kolata ya gidiyorum güvenilir bir doktor ama istiyorum ki detaylıda yine recep has baksın. Smdi kendi doktoruma bunu söyleyip kırmak istemiyorum. Acaba 2 kere detaylıya girsem bebeğe bir zararı olur mu?

Selam canım. Ben de detaylıya iki yere gideceğim. 4 boyutlu ultrason normal ultrason kadar masum değil diyorlar ama çok emin değilim. Ben mecburen gireceğim. İnşallah çok zararı yoktur bilemiyorum.

Selam canım. Ben de detaylıya iki yere gideceğim. 4 boyutlu ultrason normal ultrason kadar masum değil diyorlar ama çok emin değilim. Ben mecburen gireceğim. İnşallah çok zararı yoktur bilemiyorum.
Dmi inşallah Allaha emanet. Valla coraspini de bıraktım clexane kullanıyorum sadece, icim rahat etmicek görmeden recep hoca

Benim bugün çok bulantım oldu, sıkılıyorum böyle olunca dün bambaşkaydım, alışverişe gittim, neşeliydim..
Benim hergünüm bulantılı daha bi kere sokağa çıkamadım yatak odasından sabah salona zor geçiyorum ağlıyorum artık :/ geçecek inşâAllah bu günlerde yeter ki yavrularımız iyi olsun

Benim hergünüm bulantılı daha bi kere sokağa çıkamadım yatak odasından sabah salona zor geçiyorum ağlıyorum artık :/ geçecek inşâAllah bu günlerde yeter ki yavrularımız iyi olsun

Seni biliyorum, benim halime göre çok çok daha zor. 10. Haftadan sonra azalıyor ama geldi mi de tam geliyor. Sabır hepimize canım.. kaçıncı haftadasın?

Seni biliyorum, benim halime göre çok çok daha zor. 10. Haftadan sonra azalıyor ama geldi mi de tam geliyor. Sabır hepimize canım.. kaçıncı haftadasın?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Biz şuan sata göre 8+0 olduk ultrasonda da transfer tarihiyle uyumlu çıktı dün gittik gördük 8+4 çıktı ultrasonda 9. Haftamıza girdik çok şükür İnşâAllah sağlıkla devam eder

Eder eder merak etme. Umarım 10. Haftadan sonra bulantıların da hafifler Ben de 11+4 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…