• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Saolasın tatlım, Günseli hanım yaptı. geçti şükür adeti beklicem şimdi. Olunca histereskopi rabbimin izniyle sonra bakıcaz. Yarın işe başlıyorum tekrar yoğun olur ama olsun iyi gelir. Sonra 2 yurtdışı 2 yurtiçi seyehatim var. Bir de taşınma kararı aldım bence herşey güzel olacak kendimi ona inandırdım :) ocağa kadar hepsini halletmiş olurum inşşallah çok yorulmamaya da dikkat ederek . Ocak’ta da transferimi yaparız rabbim yüzüme baksın da bu kez . Ama seviniyorum bi sürü hamiş arkadaşım olacak sizlerin duası ile olur:)
Memorialda histereskopiyi Semra hoca yapıyormuş. Başka yerde yaptırma konusunda emin değilim piyasası kaç acaba bunun
Tekrar geçmiş olsun canım. Adetten sonra film en iyisi diyorlar. Histeroskopi ben Mayıs'ta 3500 liraya olmıştum Semra Hoca yapmıştı. Mümkünse oraya yaptır bence canım. Biraz tempo iyidir ama çok yorma, güzel beslen, spor yap hazırlan birsz havaya gir kasmadan tatlı tatlı. Hakkında hayırlısı inşallah

Ben 7. haftaya gireceğim yarın cnm allah nasip ederse. Geçen akşam eve gittim batmalardan yürüyemedim yani hemen yattım korktum biraz normal mi bilemedim batma normaldirde o kadar sık olması düşünüdürdü beni.
Canım sancı, o bölgelerdr bi yorgunluk ağrı oluyor. Çok farklı birşey tedirgin ederse bi görün olmazsa doktora. Zamanla hangisinin normal olup olmadığını anlarsın zaten

Devlette işte gidince dr olmayabiliyor her zaman denk gelmiyor ben ismine yine aldım randevu 15 gün sonraya kadar

Bi mutfağa kalkıp gidebilsem yapcam bişeyler eşime deseydim yapardı akşam tansiyonum yerlerde az önce yine çıkardım dayanamadım sonu gelmiyor bi türlü zofer içtim yarım inşâAllah bebeğime zarar vermez şifa olur
Sanki ilacı içince rahatlıyor muyum hayır ama hiç olmazsa çıkarma azalıyor bir müddet Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç
Sabır sabır canım. Geçecek inşallah hayırlısıyla benim geçmeye başladı bak umut olsun sana..

Değilim canım ama senin için araştırırım bulursam içeriğini ilk fırsatta ne demek:)
Yaaa bir tanesin allah razı olsun cnm bnm. bir yazıda okudum bu diş macununu merak ettim bende. şampuan araştırması yapıyorum şimdide. Sence içeriğinde neler olmamalı şampuanın

Canım sancı, o bölgelerdr bi yorgunluk ağrı oluyor. Çok farklı birşey tedirgin ederse bi görün olmazsa doktora. Zamanla hangisinin normal olup olmadığını anlarsın zaten
Pazartesi randevum var cnm gidince ilk fırsatta soracağım doktoruma. Daha sonra olmadı çok şükür öyle

Yaaa bir tanesin allah razı olsun cnm bnm. bir yazıda okudum bu diş macununu merak ettim bende. şampuan araştırması yapıyorum şimdide. Sence içeriğinde neler olmamalı şampuanın
Şampuanda da en kabaca paraben, silikon, sls veya sds ( sodium lauril sulphate), PEG, EDTA, sodyum benzoat, mineral yağ olmayanı bul o bile yeter :)

Kızlar dün bir kaç eksik testimi yaptırmak için devlette kadın doğuma gitmiştim, şaşırtıcı derecede çok ilgili iyi bir doktora denk geldim. Neyse tahlillerimi vs de yazdı hep. Bugün sabah aç karnıma kan vermeye gittim. Hep sol kolumum büküldüğü yerden alırlar kadın gitti sol bileğimin yanından aldı kanı üstte damar bulamayınca. Neyse kalktım tuvalete gittim idrar da istemişlerdi. Birden bileğim şişmeye ve acımaya başladı. An be an şişti yana doğru yumru şeklinde. Korktum hemen kadın doğumcu hemşireye gittin sordum, kadın bi gün önce çok ilgilenmişti benimle. O yüzden ona gittim. Neyse birşey olmaz sıkı ve uzun süre bastırmadığın için olmuştur dedi. Kan alan hemşireye de gittim gösterdim derken bi de o arada başım döndü yatırdılar bayılmış gibi oldum. Neyse kendime geldim bu arada hafif indi şiş, alkollü pamuk koydular vs gönderdiler. Eşim de panik oldu, diyor ki bulantın var mı minnoşa bişi olmuş mudur? Çok saçma ama benim de aklıma gelmedi değil zaten. Bi dedim gideyim bi ultrason yaptırayım ama daha dün gittim. Ayıp artık. Bi de biraz sürekli tedirgin olma konusunu kontrol altına almalıyım diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bi de kan aldırıp böyle birşey yaşayan oldu mu? Hafif bi şişlik ve sertlik kaldı, ağrı da var

Kızlar dün bir kaç eksik testimi yaptırmak için devlette kadın doğuma gitmiştim, şaşırtıcı derecede çok ilgili iyi bir doktora denk geldim. Neyse tahlillerimi vs de yazdı hep. Bugün sabah aç karnıma kan vermeye gittim. Hep sol kolumum büküldüğü yerden alırlar kadın gitti sol bileğimin yanından aldı kanı üstte damar bulamayınca. Neyse kalktım tuvalete gittim idrar da istemişlerdi. Birden bileğim şişmeye ve acımaya başladı. An be an şişti yana doğru yumru şeklinde. Korktum hemen kadın doğumcu hemşireye gittin sordum, kadın bi gün önce çok ilgilenmişti benimle. O yüzden ona gittim. Neyse birşey olmaz sıkı ve uzun süre bastırmadığın için olmuştur dedi. Kan alan hemşireye de gittim gösterdim derken bi de o arada başım döndü yatırdılar bayılmış gibi oldum. Neyse kendime geldim bu arada hafif indi şiş, alkollü pamuk koydular vs gönderdiler. Eşim de panik oldu, diyor ki bulantın var mı minnoşa bişi olmuş mudur? Çok saçma ama benim de aklıma gelmedi değil zaten. Bi dedim gideyim bi ultrason yaptırayım ama daha dün gittim. Ayıp artık. Bi de biraz sürekli tedirgin olma konusunu kontrol altına almalıyım diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bi de kan aldırıp böyle birşey yaşayan oldu mu? Hafif bi şişlik ve sertlik kaldı, ağrı da var
Canım benim devlet hastanesinde çokça başıma gelen birşey. Eşim o yüzden çok tedirgin oluyor bana gitme diyip tutturuyor. Damarını zorlamış muhtemelen öyle oldugunda çok morarıyor bnm kolum bir süre agrısı devam ediyor ama sonra iniyor. İyice batırmak gerekiyor kan alırken muhtemelen senin o süren kısa geldi. damarın şişiyor binevi. Ben bebege bir sorun yaratacağını düşümüyorum ama için rahat degilse görün tabi.

Canım benim devlet hastanesinde çokça başıma gelen birşey. Eşim o yüzden çok tedirgin oluyor bana gitme diyip tutturuyor. Damarını zorlamış muhtemelen öyle oldugunda çok morarıyor bnm kolum bir süre agrısı devam ediyor ama sonra iniyor. İyice batırmak gerekiyor kan alırken muhtemelen senin o süren kısa geldi. damarın şişiyor binevi. Ben bebege bir sorun yaratacağını düşümüyorum ama için rahat degilse görün tabi.
Gerçekten mi? Benim daha önce bir kere kalçamda sertlik olmuştu iğneden. Kan alınırken hiç olmamıştı :(
Biraz acele etti herhalde. Şişlik çok az kaldı, morluk hiç yok ama bayağı ağrı kaldı. Eşim de bana kızdı gitme şuraya diye de doktor falan iyiydi me bileyim ilk defa başıma geldi tedirgin oldum. Bebişle alakası olacağını sanmıyorum ben de ama işte hep tedirginiz ya aklıma paranoyakça şeyler geliyor.
Ssğol için rahatladı biraz.

Canım kızlar selam , benim de bugün kontrolüm var dı kalp atışları için . Yücel hoca bebeği göremedi . Boş gebelik dedi. %1-2 olan birşeymiş. Pek sebebi de yokmuş, kese gelişiyor büyüyor ama bebek gelişmiyor. Pazartesi salı kürtaj olacakmışım . İlk defa Böyle birşey yaşıyorum , yaşayan varsa (kimse yaşamasın inşşalah) bi anlatabilir mi zararlı mı sonraki süreç için, zor bi işlem mi? Kendiliğinden düşmesini bekleyip parça kalma riskini almayalım dedi. Şoku atlarım rabbim hayırlısını versin hep dedim . Kolay atlatabilmem için dua ederseniz minnetle anarım :dua: rabbim hepinizi ve bebeklerini korusun
canım nekadar üzüldüm bilemezsin Rabbim sabrını versin, işallah enkısa zamanda evladına kavuşursun, benimde kanama yine başladı Rabbim korusun işallah :(

Minnoskafa Minnoskafa canım sanada çok geçmiş olsun pek giremiyorum siteye yeni gördüm, ama maşallah şükrüne sabrına Rabbim mükafatını versin inşallah, ve beni dualarınızda unutmayın nolur sürekli kanama tekrarlıyor daha öncede vardı bi kaybım bu da gitmez işallah :(

Canım çok geçmiş olsun damarı tam bulamamıştır bastırmayla alakası yok el üstü bilek yanı biraz riskli oluyor çok şükür benim damarlarım belirgin. Bu yüzden bebeğe bişey olacağını sanmıyorum dün bir ayet karşıma çıktı "Allah dilemedikçe hiç bir şey olmaz "
Benim kuzenim hamileyken beyin ameliyatı olmuştu acil olarak Rabbim muhafaza etti bebeğini hepimizinkini korusun Rabbim

Minnoskafa Minnoskafa canım sanada çok geçmiş olsun pek giremiyorum siteye yeni gördüm, ama maşallah şükrüne sabrına Rabbim mükafatını versin inşallah, ve beni dualarınızda unutmayın nolur sürekli kanama tekrarlıyor daha öncede vardı bi kaybım bu da gitmez işallah :KK43:
Bişey olmaz Allah'ın izniyle canım bazı hamilelerde oluyor böyle ara kanamalar

Canım çok geçmiş olsun damarı tam bulamamıştır bastırmayla alakası yok el üstü bilek yanı biraz riskli oluyor çok şükür benim damarlarım belirgin. Bu yüzden bebeğe bişey olacağını sanmıyorum dün bir ayet karşıma çıktı "Allah dilemedikçe hiç bir şey olmaz "
Benim kuzenim hamileyken beyin ameliyatı olmuştu acil olarak Rabbim muhafaza etti bebeğini hepimizinkini korusun Rabbim
Doğrudur canım vesvesenin dibi benimki eşim de sağolsun normalde çok daha rahat ve sakin sabırlıdur ama o da kayışı kopardı galiba, yani ailem ben hepimiz topluca paranoyaklaştık yaşadıklarımızdan sonra :)

Back