Hay Allah ya nasıl olacak bilmiyorum ben de. Yakınlarında yardımcı olacak biri var mı bari? Şöyle olacak o kadar demiyorlar mı sinir oluyorum. Tabii ki biz zaten herşeye razıyız bebişler iyi olsun yeter ki. Ama kendimiz ve bebişler için de bu duruma çare bulmaya çalışıyoruz. Olacak o kadar diyenler sana bunu yaşamamıştır, ah dememiştir. Zaten gebelik yaşayıp bulantı çekmeyen sağlıkçılar vs erkeklerden daha anlayışsız. Neyse boşverrlim biz onları.
Sen de sürekli seruma gidersin artık napalım. Gerekirse her gün alan bile var. Allah yardımcın olsun canım.
Benim bı hafta artık çıkarmalar azaldı, 5 gündür çıkarmıyorum bu çok iyi. Sabah ve akşam bulantıları kaldı, gün içinde fena değilim. Haftaya işe başlarım herhalde ama yatmaya da çok güzel alışmışım hiç gidesim yok ya
Ben de dün yeni doktora gittim, perinatolog. Rutin gibi takip olacağım. İyi falan dedi ama çok sıkı takip edeceğiz pgt'li olsa da sizin genetik olayınızdan dolayı dedi. Her geldiğinizde detaylı ultrason yapacağız 1 saat dedi. İyi tatlı bir adam. Bakalım 20. Haftalara kadar biraz stresliyim inşallah birşey çıkmaz. Sonra memorial genetik murat bey ile tekrar görüşmeye gittik konuştuk etraflıca. Yücel Bey e de selam için uğradık vs. Her zaman gelin bir ihtiyacınız olduğunda, ileriki haftalarda da gelin, doğumdan sonra da gelin dedi. Sağolsunlar sizle işimiz bitti demiyorlar ne güzel bir güven. Allah hepsinden razı olsun inşallah