- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Bulantı illa olacak diye bir şey yok ki. İştahsızlık oldu ben de ilk aylar çok yemek yemek istemedim ama hiç kusmadım. Bulantı sandıklarım da arkadaşları okuyunca bulantı değilmiş diyorum şimdi ve şükrediyorum. Çok zor her gün her dakika o hisle yaşamak..Allah yardımcın olsun cnm onlar iyi olsunda yapacak birşey yok katlanacağız buna da şükür diyeceğiz napalım. Bende iyiyim çok saol bende de bulantı sabahları oluyor ama o kadar rahatsız etmiyor şükür.Belim ve kasıklarım akşam tap noktada agrıyor. Başka bir bir problemim yok allaha şükür. Çalıştığım için hep beni etkilemesin diye dua ediyorum. Ama bulantılarım çok şiddetli değil falan bzen düşünüyorum yolunda gitmeyen bişey mi var diye?
Canım yogun çalışmaya alışık olduğun için belki bi süredir evdesin ya o da sana ekstra yorgunluk veriyordur. Bulantıların olmasa da bu his olurdu emin ol. Şimdi inşallah ptesi salı biraz zorlansa da sonrasında eski tempona alışırsın. Yani başaracağım bir sıkıntı olmayacak diye şartla kendini motive et. Umarım kusmalar tskrar başlamaz da engel olmaz sana. Allah güç kuvvet versin..
Ben 13 ve 21 de gittim, daha on gün önxe görüştük yani. İlgili güleryüzlü biri, detaylı da inceliyor baya. Memnun kalmıştım, hangi konuda kararıaz kaldı?Haklısın canım tempom yüksek iş olunca. Evde mayıştım da mayıştım kedi gibi bartaniyemin altında yaşıyorum:)
Gerçi evden de çalışıyorum ama kalkıp işe gitmek gibi hareket olmuyordu. Kusmalar başlamaz diye umuyorum artık, azalıyor şükür.
Murat Yayla'ya sen de gitmiştin değil mi? Ben dün ona gittim. İnsani olarak sevdim, tatlı bir yaklaşımı var. Çook uzun ilgilendi sağolsun. Bazı konularda sadece biraz net değildi, çok emin olamadı sanki vs. Yine de gitmeye devam edeceğim. 3 haftada bir kontrole çağırdı. Genetik olayıma taktı kafayı, hikayem de çok uzun çetrefilli geldi muhtemelen ilgisini çekti.
Hayırlısı artık hakkımızda.
Sen be zaman gitmiştin tam hatırlayamadım
Ben 13 ve 21 de gittim, daha on gün önxe görüştük yani. İlgili güleryüzlü biri, detaylı da inceliyor baya. Memnun kalmıştım, hangi konuda kararıaz kaldı?
1 saate yakın sürdü sanırım, her baktığı şeyi gösterip anlatıyor, o kısmı seviyorum ben espri de yapıyor arada rahatlıyorsun. Sorulara da uzun uzun cevap veriyordu, muayene sonrası baya iş güç normal hayattan da konuştuk muhabbet ettik, fazlaca samimi o yönden.Evet çok güleryüzlü gerçekten, egolu da değil. Samimi oldukça. O açıdan çok sevdim ben. Babacan bi tavrı var. Amniyosentez yapalım yapmayalım da biraz kararsız kaldı sanki, sonra neyse birşey görürsek yapalım, yoksa yapmayalım dedi. Belki de diğer daha net olduğunu düşündüklerim kendine fazla güvenden net gelmiştir bana. Yani egolu doktorlar çok emin olmasa da bazen tak tak söylemeleri ben herşeyi biliyorum havasında olduklarındandır. Murat Bey nispeten çok daha samimiydi. Neyse sonuçta ben 3-4 haftada bir gideceğim kendisine şu an güven verdi rutinde gidecek kadar.
21 de detaylı ne kadar sürdü ultrasonda? Çok uzun mu oluyor?
Çok şükür teyzesi hamdolsun hem gördüm hemde dinletti asistan doktor bayandı uzman olan erkek normalde hiç bakmaz uzmanlar biliyorsun asistanlar öğrensin diye ama hikayemi anlatınca insani bi şekilde kalktı yerinden geldi ultrasonun başına baktı anlattı baya bilgilisin çok okuyorsun galiba internetten dedi aferin der bi şekilde :) yaşlı bi doktordu ismi eflatun Faruk Özdemir. Ben çok memnun kaldım yani ama işte devlette bi gittiğin doktoru bi daha bulamıyorsun nasip artıkAy kalp atışı mı?
Yaşasın! Gözün aydın çok ama çoook sevindim, şükür canım senin adına.
Ben de ilk defa devlet hastanesinde denk gelmiştim kalp atışına Yücel Bey'den de önce. Ama bana dfnk gelen doktor öok suratsızdı. Sen tatlı kadına denk geldiysen yapış bence, adını öğren. Ben de yarın bazı tahliller için devlete gideceğim randevum var.
Kök Zencefili küçük küçük suyuna doğrayıp gün boyu içebilirsin, ben bi ara yapıyordum ama ondan da tiksinti geldi. Birşey keşfediyorum bir kaç zaman gidiyor sonra bi tiksinti geliyor.
Benim 6 bile olmadan başlamıştı bulantı ve istifra. Şu an 14+3 üm. 5 gündür çıkarmadım ama çok rahat değilim, bulantı oluyor. Bir de biraz temiz havada dışarı çıktığım günler yani bilinçli değil de zoraki doktora vs gittiğim gün sanki daha iyi oluyorum. Ama yine de dışarı öıkayım yürüyüş yapayım diyemiyorum ne bileyim. Çok da çabuk yoruluyorum, evde yatarken hamlaştın belki de hareket edince çok çabuk yoruluyorum. Off Pzt nasıl işe başlayacağım onun stresi sardı şimdiden. Bi de mesai başlangıcım sabah çok erken 07.30Allah güç verir inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunSelamm kızçelerim:) çok şükür ben iyiyim, lekenlenmelerim var o da normal sanırsam. Sizleri de okudum iyi haberlerinize maşallah her birinizeStrongmom_ gözün aydın canım bulantıların sebebi boş değilmiş :) bana tecrübelerinizle önderlik edeceksiniz inşşalah destekleriniz için de ayrıca teşekkürler bu arada histereskopi ne zaman çekiliyor adetle ilişkisi var mı
Selamm kızçelerim:) çok şükür ben iyiyim, lekenlenmelerim var o da normal sanırsam. Sizleri de okudum iyi haberlerinize maşallah her birinizeStrongmom_ gözün aydın canım bulantıların sebebi boş değilmiş :) bana tecrübelerinizle önderlik edeceksiniz inşşalah destekleriniz için de ayrıca teşekkürler bu arada histereskopi ne zaman çekiliyor adetle ilişkisi var mı
Saolasın tatlım, Günseli hanım yaptı. geçti şükür adeti beklicem şimdi. Olunca histereskopi rabbimin izniyle sonra bakıcaz. Yarın işe başlıyorum tekrar yoğun olur ama olsun iyi gelir. Sonra 2 yurtdışı 2 yurtiçi seyehatim var. Bir de taşınma kararı aldım bence herşey güzel olacak kendimi ona inandırdım :) ocağa kadar hepsini halletmiş olurum inşşallah çok yorulmamaya da dikkat ederek . Ocak’ta da transferimi yaparız rabbim yüzüme baksın da bu kez . Ama seviniyorum bi sürü hamiş arkadaşım olacak sizlerin duası ile olur:)Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunSorma bizim minnak beni hastanelik etti canı sağolsun napalım
Tekrar geçmiş olsun canım kim yaptı kürtajını? Benimde lekelenmem oldu bi 25 gün o gün adet oldum toplam 30 gün sürmüştü yani sonra çok şükür normale dönmüştüm ilk başlarda biraz sancı oluyor üşütme kendini havalar baya serinledi kendini çok yorma ağır kaldırma bol bol dinlen.
Ben histeroskopiyi adetten sonra yaptırdım rahim kalınlığı ince oluyormuş daha iyi sonuç alınıyormuş benim doktorum farketmez dese de ben biraz internetten araştırmıştım sende iyice toparlan öyle çekilirsin canım
Ya MâşâAllah kuzum sana Rabbim yüzünü hep güldürsün kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran kafaya çok takma zaten takacak kadar kendini dinleyecekte vaktin yok anladığım kadarıyla olsun çalışmak iyi birşey boş durdukça kendini dinliyor şekil a ben :) inşâAllah o son embriyo evlat olarak döner sana canımSaolasın tatlım, Günseli hanım yaptı. geçti şükür adeti beklicem şimdi. Olunca histereskopi rabbimin izniyle sonra bakıcaz. Yarın işe başlıyorum tekrar yoğun olur ama olsun iyi gelir. Sonra 2 yurtdışı 2 yurtiçi seyehatim var. Bir de taşınma kararı aldım bence herşey güzel olacak kendimi ona inandırdım :) ocağa kadar hepsini halletmiş olurum inşşallah çok yorulmamaya da dikkat ederek . Ocak’ta da transferimi yaparız rabbim yüzüme baksın da bu kez . Ama seviniyorum bi sürü hamiş arkadaşım olacak sizlerin duası ile olur:)
Memorialda histereskopiyi Semra hoca yapıyormuş. Başka yerde yaptırma konusunda emin değilim piyasası kaç acaba bunun
Evet katılıyorum o açıdan aynı düşünüyoruz gerçekten çok daha insani samimi. Ben hikayemi anlatınca, önüne bir sürü doküman koydum adam bayağı üzüldü bize. Bir de mesela daha önce gittiğim perinatologlar bebeği hareket ettirmek için pat küt bastırıyordu falan, bu bebekle konuşuyor hadi bakalım tatlı şey azcık bize yüzünü göster va diyor. O kısımda beni kazandı :)1 saate yakın sürdü sanırım, her baktığı şeyi gösterip anlatıyor, o kısmı seviyorum ben espri de yapıyor arada rahatlıyorsun. Sorulara da uzun uzun cevap veriyordu, muayene sonrası baya iş güç normal hayattan da konuştuk muhabbet ettik, fazlaca samimi o yönden.
Ben 7. haftaya gireceğim yarın cnm allah nasip ederse. Geçen akşam eve gittim batmalardan yürüyemedim yani hemen yattım korktum biraz normal mi bilemedim batma normaldirde o kadar sık olması düşünüdürdü beni.Herkeste bulantı olacak, çok olacak diye birşey yok. Maşallah boşver bak ne güzel.
Benim de belim kasıklarım ilk haftalarda daha çok sızlıyordu şimdi daha az sanki. O zamanlarda eşime rica ediyorum azcık bastırmadan ovalasana diye çok rahatlatıyor. Sen kaçıncı haftadaydın?
Çok şükür teyzesi hamdolsun hem gördüm hemde dinletti asistan doktor bayandı uzman olan erkek normalde hiç bakmaz uzmanlar biliyorsun asistanlar öğrensin diye ama hikayemi anlatınca insani bi şekilde kalktı yerinden geldi ultrasonun başına baktı anlattı baya bilgilisin çok okuyorsun galiba internetten dedi aferin der bi şekilde :) yaşlı bi doktordu ismi eflatun Faruk Özdemir. Ben çok memnun kaldım yani ama işte devlette bi gittiğin doktoru bi daha bulamıyorsun nasip artık
Kök zencefil almıştım daha öncekinde duruyor dolapta kabuklarını soyup kaynatmak mı gerekiyor yoksa normal su içine mi doktor çayını yap iç demişti denemedim hiç.
MâşâAllah 15 haftalık olmuşsunuz Rabbim sağlıkla 40 haftaları göstersin inşâAllah canım benim. İşe başlamakta zor şu saatten sonra ama kendini iyi hissediyorsan ve de işini seviyorsan başlayabilirsin canım Rabbim kolaylık versin
Dinlenmeyle geçiyorsa korkma kuzum bişey olmaz Allah'ın izniyle çalışıyorsun yoruluyorsun çok normal ben hep yatıyorum istem dışı :/Ben 7. haftaya gireceğim yarın cnm allah nasip ederse. Geçen akşam eve gittim batmalardan yürüyemedim yani hemen yattım korktum biraz normal mi bilemedim batma normaldirde o kadar sık olması düşünüdürdü beni.
Devlette işte gidince dr olmayabiliyor her zaman denk gelmiyor ben ismine yine aldım randevu 15 gün sonraya kadarDevlette evet o doktora denk gelirsen iyi, belki randevu alabilirsin ismini bılursan.
Zencefilin kabuğunu soyup küçük küçük suya doğrayıp gün içinde içebilirsin. Çayını duydum ama hiç yapmadım ben canım. Kaynatıp içiyorlar galiba emin değilim. Çok koyma yine de çok keskin bir şey ya keskin şeylerden korkuyorum ben.
Olabiliyor normal, havayla temas edince değişiyor diyolar ben de uzun bi süre siyah hatırlıyorum benim geri dönen jelleriKızlar bu crinone jel dünden beri siyah kum gibi geri geliyor bazı yerleri normal jel bazı yerleri kum gibi simsiyah neden böyle oluyor acaba
Canım bende de oluyor doktora sormuştum normal demişti. Endişe etme bence.Kızlar bu crinone jel dünden beri siyah kum gibi geri geliyor bazı yerleri normal jel bazı yerleri kum gibi simsiyah neden böyle oluyor acaba
Olabiliyor normal, havayla temas edince değişiyor diyolar ben de uzun bi süre siyah hatırlıyorum benim geri dönen jelleri
Sağolun hanımlar böyle ilk defa gördüm dün zaten hatırlamıyorum yapıp yapmadığımı kafam bulantı ve kusmalardan fena bi haldeCanım bende de oluyor doktora sormuştum normal demişti. Endişe etme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?