• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Allah razı olsun duaların için canım benim ❤️ Genetik teste gidecek durumda değilmiş. Çürümüş ve kurumuş. Rahim duvarına yapışmış. Doktor parçalayarak alabilmiş ancak. Hayırlısı her şeyin. Benden kaynaklanan bir sorun olmaması sevindirici. Benimle ilgili olsaydı, her gebelikte aynı şeyi yaşama riskim olurdu.
Canım daha yaşın genç üzülme. Biliyorum kolay değil. Ben de 4 kez kayıp yaşadım, biri 26 haftalık koca bebekti, ağlaya ağlaya gerçek bir doğum yaptım. Anlatamam o an etrafımda 10 kişi vardı belki doğumhanede ama ben yapayalnızdım, Allahım vardı yanımda sadece. Çoook zordu hepimizin çoook zor zamanları oldu, oluyor. Allah bundan acısını, kaldıramayacağımızı vermesin inşallah.
Toparlanıp tekrar deneyeceksiniz inşallah, pes etmek olmaz. Allah öyle büyük ki bir anda nasip edecek belki. Sen kadın olarak daha çok acı yaşıyorsun belki ama daha güçlüsün eşini de sen ayağa kaldıracaksın canım. Güçlü ol, sabır ve daha önemlisi Allah'ın sana verdiğine rıza göster ve Allah'a sığın canım benim.
Allahım yar ve yardımcınız olsun.

Kızlar size birşey danışacagım, ikili testte recep hoca coraspin ve iğnenin bana gereksiz oldugunu not olrak yazmıstı. Sonra cengizhan hoca da coraspini kes dedi kestim. Ama icimde korku var coraspini bıraktıgım icin. Diğer randevum da taa kasım sonunda. Cok korkuyorum ya bişey olursa diye.
Ya ben de randevuların daha sık olması gerektiğini düşünüyorum bilemiyorum. Ben bu ara neredeyse serum için her hafta göründüm ve içim rahattı ama bundan sonra da ayda bir dayanabileceğimi sanmıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Minnoskafa Minnoskafa O ozlemygt belki ilerisi için size umut verir diye yazıyorum; Ben 39 yaşındayım,
8 tüp bebek denemesinin hepsinde yıkıldım yıkıldım kalktım ve ister 1 ister 10 deneme yap üzüntüden kaçamıyorsun. Hiç biri diğerinden daha basit olmuyor, sadece sonlara doğru zaten olmayacak umursamazlığına geliyorsun biraz.. Kendimden vazgeçmeye çok yaklaştım ve gördüm ki insan her zorluğu isterse kaldırabiliyor. Zamana da bırakmak lazım, kapılar kapanmasın hemen. Buraya güzel haberlerinizi yazacağınız gün gelecek. Size tek tavsiyem pgt-ngs yaptırmanız. Sevgilerimle..
Canım sen de çok şey yaşamışsın, 8 kez sıfırdan tedavi mi gördün? Çok yıpratıcı olmuştur. Allah hasretini çektiğin güzel günleri bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım sen kaçıncı haftada kürtaj olmuştun? Sebebi belli miydi?

Allah razı olsun duaların için canım benim ❤️ Genetik teste gidecek durumda değilmiş. Çürümüş ve kurumuş. Rahim duvarına yapışmış. Doktor parçalayarak alabilmiş ancak. Hayırlısı her şeyin. Benden kaynaklanan bir sorun olmaması sevindirici. Benimle ilgili olsaydı, her gebelikte aynı şeyi yaşama riskim olurdu.
Canım benim 11 haftalıktı kalp atışı alamadık aynı gün kürtaj olmuştum ve genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıkmıştı benimde hiç kanama ve ağrı olmamıştı bulantım kesilmemişti genetik sonucu çıkınca içimdeki yara biraz hafifledi ve yeniden hemen tedaviye başladım dondurulmuşlarla sende sakın pes etme canım her seferinde dim dik durmamız lazım çünkü biz güçlü kadınlarız İnşâAllah bir daha bu durumu hiç birimiz yaşamayız. Rabbim yar ve yardımcın olsun hepimize hakkımızdan hayırlısı ne ise onu nasip etsin ❤️

Canım daha yaşın genç üzülme. Biliyorum kolay değil. Ben de 4 kez kayıp yaşadım, biri 26 haftalık koca bebekti, ağlaya ağlaya gerçek bir doğum yaptım. Anlatamam o an etrafımda 10 kişi vardı belki doğumhanede ama ben yapayalnızdım, Allahım vardı yanımda sadece. Çoook zordu hepimizin çoook zor zamanları oldu, oluyor. Allah bundan acısını, kaldıramayacağımızı vermesin inşallah.
Toparlanıp tekrar deneyeceksiniz inşallah, pes etmek olmaz. Allah öyle büyük ki bir anda nasip edecek belki. Sen kadın olarak daha çok acı yaşıyorsun belki ama daha güçlüsün eşini de sen ayağa kaldıracaksın canım. Güçlü ol, sabır ve daha önemlisi Allah'ın sana verdiğine rıza göster ve Allah'a sığın canım benim.

Allah razı olsun canım benim. Bunu en iyi yaşayan bilir. 26 haftalık mı? :( Çok üzüldüm. Çok zor bir imtihandan geçmişsin canım. Sebebi neymiş peki?

Özlemmm ❤️Canım ben ilk kürtajımdan sonra çok dağıtmıştım kendimi evet pozitif almak büyük bir nimet hamdolsun Rabbime eğer yine böyle olacaksa lütfen pozitif almayayım diye dua etmiştim aynı şeyleri tekrar yaşamak çok zor şu an bile benim de henüz belli değil kürtaj derlerse naparım diye düşünüyorum maddi manevi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun selamete çıkarsın
Haklısın canım ne diyebilirim ki, açımız aynı. Aklıma gelmezdi bu. Biliorum hiç birimizin aklına gelmezdi. Allah yardımcımız olsun . Sizlerin daha önce yaşayıp yazdıkları bir parça umut ve destek oluyor. Bunların normal olabileceğine dair . Hakkımızda hayırlısı tatlım rabbim korusun seni

Haklısın canım ne diyebilirim ki, açımız aynı. Aklıma gelmezdi bu. Biliorum hiç birimizin aklına gelmezdi. Allah yardımcımız olsun . Sizlerin daha önce yaşayıp yazdıkları bir parça umut ve destek oluyor. Bunların normal olabileceğine dair . Hakkımızda hayırlısı tatlım rabbim korusun seni
canım Rabbim seni de korusun tekrardan nasip etsin en kısa zamanda dualarım seninle❤️

Saolasın tatlım Vala dün yücel hoca öyle söyledi. Yarın Semra hoca da görecekmiş sonra operasyon. Kısmet işte ne diyeyim önümüze bakacağız z
Allah senin de yardımcın olsun Canım benim. Kaçıncı haftadaydın? En çok korktuğum şeylerden biriydi boş gebelik. Diğeri de anne karnında bebeğin kalbinin durması. Hayırlısı canım benim. Her zaman daha kötü durumda olanları düşünmek lazım.

Canım sen de çok şey yaşamışsın, 8 kez sıfırdan tedavi mi gördün? Çok yıpratıcı olmuştur. Allah hasretini çektiğin güzel günleri bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah

Evet hepsi sıfırdan başladı canım çünkü sağlıklı embriyo bulunamadı bi türlü.. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Allah senin de yardımcın olsun Canım benim. Kaçıncı haftadaydın? En çok korktuğum şeylerden biriydi boş gebelik. Diğeri de anne karnında bebeğin kalbinin durması. Hayırlısı canım benim. Her zaman daha kötü durumda olanları düşünmek lazım.
Amin tatlım amin, Boş gebelik aklımın ucundan geçmedi bilmiyordum bile Nası birşey . Yüce mevlam daha neler öğretecek acaba :) . 20 eylül sat günüm. 4 ekim transfer 6+ 9 demişti hemşire dün .

sen bir sabrın örneğisin tatlım . Mükafatını sağlıkla kucağına almak nasip olsun nazarlardan korusun öperim çok :)

Minnoskafa Minnoskafa O ozlemygt belki ilerisi için size umut verir diye yazıyorum; Ben 39 yaşındayım,
8 tüp bebek denemesinin hepsinde yıkıldım yıkıldım kalktım ve ister 1 ister 10 deneme yap üzüntüden kaçamıyorsun. Hiç biri diğerinden daha basit olmuyor, sadece sonlara doğru zaten olmayacak umursamazlığına geliyorsun biraz.. Kendimden vazgeçmeye çok yaklaştım ve gördüm ki insan her zorluğu isterse kaldırabiliyor. Zamana da bırakmak lazım, kapılar kapanmasın hemen. Buraya güzel haberlerinizi yazacağınız gün gelecek. Size tek tavsiyem pgt-ngs yaptırmanız. Sevgilerimle..
Canım kızkardeşim az önce sana yazdım uzun uzun ama nereye gitti bilemiyorum o yüzden tekrarlıcam :) allah razı olsun öncelikle tabini pes etmek asla Yok mevlam çabalayanların yanındadır bilirim . Sizler ve yaşadıklarınız bizlere de unut ve destek oluyor demekki diorum bunlar normal hadi kalk toparlan. Herşey kısmet , ne güzel söylemişsin 1 e bir 10 u da. Son bi minnoşum kaldı o da 5bb ya da 5ab pgtsiz. Tekrar çöz dondur olmayabilir konuşmak gerek. Ben bunlara başta demiştim ama size gerek Yok, zaten elde edilenlerin hepsi bozuk olmaz dediler görelim bakalım bozuklar mı değiller mi. :) 3 embriyo elde etmiştik 5. Güne giden . İlki negatif 2. Tuttu ama boş gebelik ee ikisinin de sebebi bozuk olması dicrkler muhtemelen. Bakalım son sürpriz yumoş ne yapacak . Olmazsa tabi baştan o zaman pgtsiz asla :) öperim çok

Allah razı olsun canım benim. Bunu en iyi yaşayan bilir. 26 haftalık mı? :KK43: Çok üzüldüm. Çok zor bir imtihandan geçmişsin canım. Sebebi neymiş peki?
Canım bende genetik olarak kromozomlarımda translokasyon var. Genetik taşıyıcılık gibi. Bebeklerde çoklu ileri derece anomali oluyor. O yüzden genetik taramalı tüp bebek tedavisi olduk. Bi 26 haftalık bi 13 haftalık kayıp yaşadım. 2 defa da hiç kalp atışı olmayan 7-8 haftalık kayıp yaşadım.
Zor şeyler, Allah hiçbirimizin boynunu bükük gözünü yaşlı bırakmasın. Kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.
Tekrar çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda yine vücudun bi bebişle buluşsun inşallah

Saolasın tatlım Vala dün yücel hoca öyle söyledi. Yarın Semra hoca da görecekmiş sonra operasyon. Kısmet işte ne diyeyim önümüze bakacağız z
Memorial'de mi olacaksın canım? Yücel Beyler mi yapacak? Tez zamanda geçmiş bitmiş yeni sevinçlere yelken açmış ol inşallah hayırlısıyla

sen bir sabrın örneğisin tatlım . Mükafatını sağlıkla kucağına almak nasip olsun nazarlardan korusun öperim çok :)
Allah razı olsun olsun canımsın. Hepimiz sabırlıyız, olmalıyız. Allah'ın verdiğine razı olan kullarından olalım inşallah.
Bu dünyada ahirette Allah mükafatımızı verir inşallah. Bizden razı olur herşeyden önce inşallah.

Back