2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Zaten pozitif çıkması gerekiyor canım endişe etme yani kızamıkçık bağışıklığın var benimde pozitif çıkmıştı
Canım birtanesi de negatif Çıkmış diğer arkadaşları da okuyunca ağlamaktan helak oldum birşey olmasından korkuyorum rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın bir farklı biri farklı ne olacak şimdi

Canım birtanesi de negatif Çıkmış diğer arkadaşları da okuyunca ağlamaktan helak oldum birşey olmasından korkuyorum rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın bir farklı biri farklı ne olacak şimdi
O baktıgın muhtemelen bagısıklık. Tam olarak adlarını yazarsan daha rahat anlarız

Toksoplazma mı negatif çıkmış bende o negatifti. Doktor bişey demedi kedilerle daha doğrusu kedi pisliğinden geçen bir hastalık dikkat etmemiz lazım. Amin İnşâAllah Rabbime emanet

Toksoplazma mı negatif çıkmış bende o negatifti. Doktor bişey demedi kedilerle daha doğrusu kedi pisliğinden geçen bir hastalık dikkat etmemiz lazım. Amin İnşâAllah Rabbime emanet
Canım suan yazdı doktorum sonuçlarda sıkıntı yokmuş ama dedğin gibi dikkat etmemiz lazımmış ya kendimi tutamadım hormonlardan galiba birde arkadaşlara üzüldüm başladım ağlamaya eşimde şaşırdı ne oluyor diye rabbim sabır versin arkadaşlara da dualarım sizlerle kızlar

Teşekkür ederim hepinize kızlar. Benim kan testlerim normal çıktı. Doktor kan sulandırıcı kullandığım için pıhtılaşma sorunu da olamaz dedi. Büyük ihtimalle bebekte kromozom bozukluğu olabilir dedi. İnceleme için patalojiye gidecek ama içeride üç hafta ölü bir şekilde kaldığı için bebek çürümüş. Doktor çok zor çıkarmış. Neyse ki rahme bir zarar vermemiş. Yeniden tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi. Rabbim bu acıları hiçbirinize yaşatmasın. Gerçekten sebep aramaya gerek yok. Bu dünyadan yiyecek ekmeği varsa doğuyor. Yoksa olmuyor. Hiçbir zaman isyan etmedim. Ne kadar istediğimizi bilen, bunca emeği uğraşı gören Rabbim neden vermek istemesin ki? Doğduktan sonra ölseydi çok daha dayanılmaz bir acı olabilirdi.
Eşimin dondurulmuş spermleri vardı. Onlarla bir daha deneriz diyorum. O da olmazsa evlat ediniriz. Her şeyde vardır bir hayır. Şu an bu satırları soğukkanlılıkla nasıl yazdığıma ben de inanamıyorum. Ama Rabbim dayanma gücünü veriyor gerçekten.
İnşallah siz sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz Yavrularınıza.

Sen cok güclüsün Allah mükafatını verecektir ben inanıyorum. Sana tavsiyem daha öncekinde yaptırmadıysan buseferki tüp bebekte mutlaka pgt de yaptırman. Bizim kromozom testlerimiz normaldi ama 6 embriyodan 3ü bozuk geldi genetikten ve bana bunun beklenen bişey oldugunu, sonucta ilaclarla uyarılan yumurtanın bozulabilecegi söylendi.

Teşekkür ederim tavsiyen için canım. Biz de öyle düşünüyoruz. Eşimin dondurulmuş spermleri ile yazın tekrar deneyip nasibimizi aramayı düşünüyoruz. Ama tabi şu an için buna hiç hazır değiliz. Eşim tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum bu defteri kapatalım diyor. Ben zamana bıraktım. Normal yoldan çocuk sahibi olabilseydim inanın bu kadar üzülmezdim.

Hayat kısmetlerle dolu arkadaşım karamsar olma dicem ama biliorum ara ara düşüyor insan . Yine çabuk toparlanan derim ama . Geçmişe takılıp düşünme kurma beyninde yaşasaydı şöyle olurdu devam etseydi böyle derken farklında olmadan kendini üzer ve yenilere yer acamazsın. En iyisini yapmışsın zamana bırakmakla . Buradaki bütün arkadaşların yaşadıkları roman olur gerçekten . Kaçıncı denemelerden geçip kaç tane düşük kürtaj atlatan ama en nihayet mutlu sona ulaşanlar var. Bu da bizim sınavımızmış geçmek nasip olsun allah rızasıyla. Ve şunu da demek isterimki gün doğmadan neler doğar , ben geçen sene kasımda tanışmıştım ilk amh testi ile sonrası hazırlıklar vs devam etti. 1 sene de neler yaşadım, deyip önümüzdeki 1 sene de daha güzel şeyler yaşayabileceğimize inanıyorum . Ayrıca ikisinde de üzülürdün Eminim. Kayıp hep aynı acıyı verir. Bugün eşime negatif almak mı böyle kayıp yaşamak mı dedim biz bunu tercih ettik en azından umut var hamile kalabildik kısmet herşey

Kuzumm çok üzüldüm gerçekten ama vardır Rabbimin bi bildiği hasta olarak doğsaydı daha çok üzülürdün Rabbim içinizi ferahlatsın İnşâAllah canım. Rabbim tekrardan nasip edecek İnşâAllah buna inanıyorum Patolojide belli olmaz neden olduğu bir parça keşke genetiğe gönderseydiniz

Son düzenleme:
Özlemmm Canım ben ilk kürtajımdan sonra çok dağıtmıştım kendimi evet pozitif almak büyük bir nimet hamdolsun Rabbime eğer yine böyle olacaksa lütfen pozitif almayayım diye dua etmiştim aynı şeyleri tekrar yaşamak çok zor şu an bile benim de henüz belli değil kürtaj derlerse naparım diye düşünüyorum maddi manevi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun selamete çıkarsın

Minnoskafa O ozlemygt belki ilerisi için size umut verir diye yazıyorum; Ben 39 yaşındayım,
8 tüp bebek denemesinin hepsinde yıkıldım yıkıldım kalktım ve ister 1 ister 10 deneme yap üzüntüden kaçamıyorsun. Hiç biri diğerinden daha basit olmuyor, sadece sonlara doğru zaten olmayacak umursamazlığına geliyorsun biraz.. Kendimden vazgeçmeye çok yaklaştım ve gördüm ki insan her zorluğu isterse kaldırabiliyor. Zamana da bırakmak lazım, kapılar kapanmasın hemen. Buraya güzel haberlerinizi yazacağınız gün gelecek. Size tek tavsiyem pgt-ngs yaptırmanız. Sevgilerimle..

Sağ olasın bitanem. Sana da çok geçmiş olsun, boş gebelik mi geçirmiştin canım? Dün hayal meyal okudum ama.

Canım sen kaçıncı haftada kürtaj olmuştun? Sebebi belli miydi?

Allah razı olsun duaların için canım benim Genetik teste gidecek durumda değilmiş. Çürümüş ve kurumuş. Rahim duvarına yapışmış. Doktor parçalayarak alabilmiş ancak. Hayırlısı her şeyin. Benden kaynaklanan bir sorun olmaması sevindirici. Benimle ilgili olsaydı, her gebelikte aynı şeyi yaşama riskim olurdu.

Zaten zor buluyoruz bir de kaybetme acısı tabiki cok daha fazla oluyor. Zamana bırakıp biraz uzaklaşın bisüre sonra kendinizi hazır hissettiğinizi göreceksiniz inşallah :)

Kızlar size birşey danışacagım, ikili testte recep hoca coraspin ve iğnenin bana gereksiz oldugunu not olrak yazmıstı. Sonra cengizhan hoca da coraspini kes dedi kestim. Ama icimde korku var coraspini bıraktıgım icin. Diğer randevum da taa kasım sonunda. Cok korkuyorum ya bişey olursa diye.

Bende de kestiler coraspini. 2 doktorun da kes dediyse sanmıyorum bişi olacağını, merak etme bence, onlar asla böyle bi riske girmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…