- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Kuzucum beni doktor çağırmadığı halde kaç kere gitmek zoeunda kaldım. Öyle düşünme. Tedbir alınması gereken durumlar tespit edilirse tedbir alınır en azından. Her hamilelik bir değil ki. Sen doktorunun dediğini yap. Stres yapma nolur. Ben de kalbi duydum ona rağmen bi hafta sonra tekrar çağırdı. Hatta ptesi işr başlıcam istersen ptesi de gel bakalım olmadı rapor yazarım da dedi. Yani sen düşün ne sıklıkta gittiğimi. Bunlar da bir süreç. Şu bir iki ay biraz sabredicez sonraları rutine girecek inşallah her şey. O zaman da ah gelse de gitsem sıpayı görsem dicezCumartesi ankaradaki doktorun çağırdı. Tüp bebek olduğu için biraz daha kontrollü gidiyor herşey. Gerçi kurcaladıkça bişey çıkıyor. Keşke hiç kontrole filan gitmeyip 15 gün sonra kalp atışını duymaya gitsem bende.
Seni çok iyi anliyrm cnku bende iki kere tüp bebek yaptrdm ikinci tuttu ama sevincim kısa surdu 8+5 de kalbi durdu kürtaj oldum şimdi kendiliğinden geldi mucizem hala korkyrm 7 haftalık şuanda Rabbim hepimiz için hayırlısını versin sağlıkla kucagmza alırız insallahCumartesi ankaradaki doktorun çağırdı. Tüp bebek olduğu için biraz daha kontrollü gidiyor herşey. Gerçi kurcaladıkça bişey çıkıyor. Keşke hiç kontrole filan gitmeyip 15 gün sonra kalp atışını duymaya gitsem bende.
Nazlı bebek bunlar bekletiyolar kendilerini :)Çok sevindim canım bizde ilkini 6 sene bekledik çok nazlandı :)
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)
Evet öyle olacak canım hem kardeş hem arkadaş:)
Daha önceden var mıydı mide rahatsızlığın canım. Önceden olmasa bile şuan olabilir gerçi belli olmaz belirtiler..
Pazartesi kontrolüm var söyleyeceğim gidinceNormal canım mide hassaslaşıyor ama doktora söyle muhakkak.. bi ilaç verir muhtemelen.
Bu arada marka vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşlar benim gibi bulantı sorunu olanlar için yazmak istedim. Benim çok bulantım oluyor diyince doktor folik asitimi değiştirme ihtiyacı hissetti. Normalde ben imom kullanıyordum. Dedi ki o bir kenarda dursun. Üç aya kadar bu yazdığımı kullan. Bulantılarını da dengeler dedi. Sonra üç aydan sonra tekrar döneriz imom a dedi. Verdiği ilaç premesis plus . Akşm eşim alacak bakalım. Bulantısız günler diliyorum hepinize :)
Bu arada marka vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşlar benim gibi bulantı sorunu olanlar için yazmak istedim. Benim çok bulantım oluyor diyince doktor folik asitimi değiştirme ihtiyacı hissetti. Normalde ben imom kullanıyordum. Dedi ki o bir kenarda dursun. Üç aya kadar bu yazdığımı kullan. Bulantılarını da dengeler dedi. Sonra üç aydan sonra tekrar döneriz imom a dedi. Verdiği ilaç premesis plus . Akşm eşim alacak bakalım. Bulantısız günler diliyorum hepinize :)
Bir ara yürürken bile sızıyı hissediyordum şimdi elim değerse ya da yan yatarsam falan bazen hissediyorum ben debende hamişlikten mi çözemedim arada çıkıyordu ama 4-5 tane birden çıkarmışım şu 2 günde.Göğüs ağrımda benim bayağı azaldı ama geçmedi.
Canim korunuyordu bi kere korunmadan oldu. Nasıl olsa hemen hamile kalmıyorum en az 3 ya da 4 ay olmuyor diye düşünmüştüm . olacak ya hamile kaldım. Korktum tabi daha yeni kaybim varken hamile kaldim nasip diyorum. İstedigim zamanda olmadi. Simdi de nasip eyledi yaradan.Insallah bunun devamı sağlıklı olur.Aynen duygularımı dile getirdin. Üzülme diyorum kendime ama boğazımdaki düğüm gitmiyor bir türlü. Allah razı olsun bir kızım var çok şükür tesellim o benim.
Sen düşüğünden sonra hiç korunmadın mı arkadaşım? Doğrusu tekrar cesaret edebilirmiyiz bilmiyorum ama
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda rabbim şifa versin, yaralarını sarsin Insallah. Rabbim hayırlı zamanda hayirli sağlıklı eksiksiz evlatlar nasip eylesin. Her ne kadar kalbi atmasa da yine varlığını bildiğin için vedalaşmak biraz zor oluyor. Rabbim kalbini ferahlatsin.Lusi beni de listeden çıkarabilirsin canım. Dün son kez gittim kontrole bebeğin kalp atışları yok 9+0 olmam gerekirken sata göre, ultrasona göre 6+1 dim. Bundan 11 gün önce de aynıydı ultrasonda çıkan hafta bilgisi. Kürtaja çağırdı bu sabah için ancak ben coraspin kullandığım için yapmadı. Üniversiteye tıp fakültesine git dedi. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum
Heh benimkide aynı şekilde gibi şuan allahtan geçti rüzgar esse acıyordu. Meme diyip geçmemek lazım sıkıntılı durumBir ara yürürken bile sızıyı hissediyordum şimdi elim değerse ya da yan yatarsam falan bazen hissediyorum ben de
Aynen bana da o şekilde önerdi canım. 12 saat arayla içebilirsin hiç çekinme dedi. Bakalım ben de deneyeceğim yarınBenim doktorumda onu verdi sabah akşam olmak üzere 2 defa içiliyor bugün sabah içtim. Biraz daha iyi hissediyorum. Benimde halsizlik ve bulantım oluyor kusmam yok. İlk hamileliğim berbattı. Zofran vermişti doktorum doğuma kadar kullandım. Bu doktorum kesinlikle zofran veremem. Sakıncalı olduğunu söyledi. İçenler varsa arastırsınlar.
Heh benimkide aynı şekilde gibi şuan allahtan geçti rüzgar esse acıyordu. Meme diyip geçmemek lazım sıkıntılı durum
Hep kabuğuyla atıyorum ağzıma uğraşmamak içinAy kızlar aklıma geldikçe yazıyorum ama doktor bir de kabuklu şeyleri meyveleri ve sebzeleri muhakkak soyup yiyin dedi. İlaçlanıyor ne kadar yıkansa da kalabiliyor dedi. Aklınızda olsun ben soymadan yerdim hep. Sirkeli suya koyup öyle yiyorum ama dedim siz yine de soyun dedi.
Haha canım ben normalde kabuklarını ekstra severim.. hele salatalık falan mesela misafir gelince kabuklarını soyarım ama yerim atmam yaniHep kabuğuyla atıyorum ağzıma uğraşmamak içinsoyup yemek lazım demekki artık
O kadar seviyorsun yaniHaha canım ben normalde kabuklarını ekstra severim.. hele salatalık falan mesela misafir gelince kabuklarını soyarım ama yerim atmam yaniama o kdr üst üste soyun dedi ki :) şimdi soydum da aklıma geldi sizle de paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?