2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Günaydın annişler kardeşim askere gidiyor dün öğrendik hemen memlekete geldik gece :skandal:
Bu dönem gitmiyorsunuz demişlerdi dün arayıp gidiyorsunuz demişler yarın yolcu elimiz ayağımız dolaştı bu nasıl iş anlamadık :KK57:

Kızlar ben aldıklarımı yıkayıp ütüleyip paketledim bile son hallerini poşete koydum, hastanede istenildiğinde hemen vereyim diye. akşam eve gidince o hallerini çekerim. bunlar aldıklarımın internetteki hali daha çok aldım da bunları bulabildim :anne:

Eklentiler

• Müslin kumaş.jpg
    Müslin kumaş.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 8681594010181frontcivil1200.jpg
    8681594010181frontcivil1200.jpg
    609,6 KB · Görüntüleme: 56
  • p252569frontcivil1200.jpg
    p252569frontcivil1200.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 55
Güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inşallah:) bedenini kaç aylık aldın canım maşallah bayağı cicisi olmuş
Çok sağol canım cümlemize sağlıkla güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah ❤
Kuzum karışık aldım 4 takım falan 0-3aylık
2 tane 3-6 aldım zıbınlarıda aynı şekilde aldım :)
Bunlar benim aldıklarım teyzemiz benden fazla almış :KK48:
melike222 melike222 masallah canim baya kiyafeti olmus cokta şirinler gule gule giydir
Hepsi müthiş güzel canım. Güle güle kullansın prensesin ❤️❤️
Çok sağolun kızlar cümlemiz güzel günlerde giydirelim inşallah ❤
Daha almayı düşünüyodum bugün :eek:
Kızlar ben aldıklarımı yıkayıp ütüleyip paketledim bile son hallerini poşete koydum, hastanede istenildiğinde hemen vereyim diye. akşam eve gidince o hallerini çekerim. bunlar aldıklarımın internetteki hali daha çok aldım da bunları bulabildim :anne:
Güle güle giysin kuzum oğluşun ❤
Eki Görüntüle 2230722
Tembihlemiştim siz birşeyler almayın diye ama annem almış yine bunuda
Battaniye ve çıngıraklı ayıcık :KK45:
Çıngıraklı ayıcıklarımız aynı kuzum :KK200:

Çok sağol canım cümlemize sağlıkla güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah ❤
Kuzum karışık aldım 4 takım falan 0-3aylık
2 tane 3-6 aldım zıbınlarıda aynı şekilde aldım :)
Bunlar benim aldıklarım teyzemiz benden fazla almış :KK48:

Çok sağolun kızlar cümlemiz güzel günlerde giydirelim inşallah ❤
Daha almayı düşünüyodum bugün :eek:

Güle güle giysin kuzum oğluşun ❤

Çıngıraklı ayıcıklarımız aynı kuzum :KK200:
Bana sorarsan yeter cabuk buyuyolarmis ve dogru duzgun giydirilmiyormus.alirsan 3 6 aylik al canim

Bana sorarsan yeter cabuk buyuyolarmis ve dogru duzgun giydirilmiyormus.alirsan 3 6 aylik al canim
Aslında doğru diyorsun canım benimkilerden daha fazlasını teyzesi almış.
Onlarda gelince bir dünya kıyafeti olmuş oluyor :)
Bundan sonra hoşuma giden olursa anca öyle alayım

Aslında doğru diyorsun canım benimkilerden daha fazlasını teyzesi almış.
Onlarda gelince bir dünya kıyafeti olmuş oluyor :)
Bundan sonra hoşuma giden olursa anca öyle alayım
Oo teyzeside aldiysa fazlasiyla yeter.hosuna gideni yazlik al canim o zaman.esim ogretmen iki ay evde olmayiz o yuzden yaza gore guzel ciciler alacam onu bekliyorum:emir_bebek:

Çok güzeller canım ❤️

Beşik olarak ahşap park yatak aldım bakalım, umarım pişman olmam. ben seçtim anneannesi aldı sağolsun. taşınacağımız için kuramadık daha

Güle güle yatsın canım ❤️

Eki Görüntüle 2230722
Tembihlemiştim siz birşeyler almayın diye ama annem almış yine bunuda
Battaniye ve çıngıraklı ayıcık :KK45:

Bayıldımm canım çok tatlı ❤️

X