- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
Çok sağol kuzum teşekkür ederim :)hepsi cok guzel canm iyi günlerde kullanın
Daha güzelleri sizin olsun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol kuzum teşekkür ederim :)hepsi cok guzel canm iyi günlerde kullanın
Güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inşallah:) bedenini kaç aylık aldın canım maşallah bayağı cicisi olmuş
Çok sağol canım cümlemize sağlıkla güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah ❤Güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inşallah:) bedenini kaç aylık aldın canım maşallah bayağı cicisi olmuş
melike222 masallah canim baya kiyafeti olmus cokta şirinler gule gule giydir
Çok sağolun kızlar cümlemiz güzel günlerde giydirelim inşallah ❤Hepsi müthiş güzel canım. Güle güle kullansın prensesin
Güle güle giysin kuzum oğluşun ❤Kızlar ben aldıklarımı yıkayıp ütüleyip paketledim bile son hallerini poşete koydum, hastanede istenildiğinde hemen vereyim diye. akşam eve gidince o hallerini çekerim. bunlar aldıklarımın internetteki hali daha çok aldım da bunları bulabildim
Çıngıraklı ayıcıklarımız aynı kuzumEki Görüntüle 2230722
Tembihlemiştim siz birşeyler almayın diye ama annem almış yine bunuda
Battaniye ve çıngıraklı ayıcık
Bana sorarsan yeter cabuk buyuyolarmis ve dogru duzgun giydirilmiyormus.alirsan 3 6 aylik al canimÇok sağol canım cümlemize sağlıkla güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah ❤
Kuzum karışık aldım 4 takım falan 0-3aylık
2 tane 3-6 aldım zıbınlarıda aynı şekilde aldım :)
Bunlar benim aldıklarım teyzemiz benden fazla almış
Çok sağolun kızlar cümlemiz güzel günlerde giydirelim inşallah ❤
Daha almayı düşünüyodum bugün
Güle güle giysin kuzum oğluşun ❤
Çıngıraklı ayıcıklarımız aynı kuzum
Aslında doğru diyorsun canım benimkilerden daha fazlasını teyzesi almış.Bana sorarsan yeter cabuk buyuyolarmis ve dogru duzgun giydirilmiyormus.alirsan 3 6 aylik al canim
Oo teyzeside aldiysa fazlasiyla yeter.hosuna gideni yazlik al canim o zaman.esim ogretmen iki ay evde olmayiz o yuzden yaza gore guzel ciciler alacam onu bekliyorumAslında doğru diyorsun canım benimkilerden daha fazlasını teyzesi almış.
Onlarda gelince bir dünya kıyafeti olmuş oluyor :)
Bundan sonra hoşuma giden olursa anca öyle alayım
Kızlar ben aldıklarımı yıkayıp ütüleyip paketledim bile son hallerini poşete koydum, hastanede istenildiğinde hemen vereyim diye. akşam eve gidince o hallerini çekerim. bunlar aldıklarımın internetteki hali daha çok aldım da bunları bulabildim
Beşik olarak ahşap park yatak aldım bakalım, umarım pişman olmam. ben seçtim anneannesi aldı sağolsun. taşınacağımız için kuramadık daha
Eki Görüntüle 2230722
Bende öyle düşünüyorum kuzum bol bol şort elbise alırımOo teyzeside aldiysa fazlasiyla yeter.hosuna gideni yazlik al canim o zaman.esim ogretmen iki ay evde olmayiz o yuzden yaza gore guzel ciciler alacam onu bekliyorum
Bu grubun bildirimleri düşmüyorEki Görüntüle 2230722
Evet ya kuzum gelmiyor bildirim bende aklıma geldikçe kendim girip bakıyorum :)Bu grubun bildirimleri düşmüyor
Babaannemiz de bize almış bunun beyazını
Ahahaha haklısın kuzuEvet ya kuzum gelmiyor bildirim bende aklıma geldikçe kendim girip bakıyorum :)
Ehehe gelin damat tabisi aynı şeyi kullanacak