2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

peki ne zaman takılıyor nerde takılıyor bende taktırsam ama kayıp hamile kalan çok olmuş canm bu forumda ben okudum araştırdım cesaret edemiyorum.. ya normal zamanda da kayarsa ?
onun kararını sen vereceksin.
ben en güvenli yöntemin bu olduğuna karar verdim . daha önce de kullandım . hamile kalmadım .
hormon almak istemem . benim için önemli bi konu.
bağlattırmak için sezaryen olmak istedim
2 normal doğum yaptığım için doktorlar sezaryen yapmadı. özel hastanede doğum yaptım . ama kendime sezaryen yaptıramadım .devlet hastanesine de gittim . sezaryen yapmam . ters giden bi şey olmazsa dedi .bağlatmak en güvenli yntemdi benim açımdan .

öyle işte. bunun kararını sen veremlisin .

bizim burda sağlık ocağı takıyor . hastaneler takmıyormuş . beni o sağlık ocağına yönlendirdiler .
ücretsiz takılıyor .
adetli iken , adetin 2. günü gidiyorsun .
yoğun adet görüyorsan 3. günü gidiyorsun vs .
bence taktırmak istiyorsan önce bi ara sor . kaçıncı günü geleceğini söylerler.
benim 10 yıllık takıldı.

ilk kontrol 6 ay sonra mesela 6 ay içinde kayarda habermiz olmaz ise ?
İlk zamanlar sana söylüyorlar şu kadar gün yakınlaşma yerleşecek. Sonra şöyle şöyle olursa gel diye. Yani dikkatli kullanıldığında gayet güzel koruyucu. Eskiden annemler falan hep kullanırmış. Annem hemşire ve ısrarla bana taktır diyor :-)

takıyorlar ama özelde taktırmıştım.
özelde kadın doğumcu yoktu bizim burda. muayenehanesine gitmem gerekiyordu. aradım kadını. 600 tl dedi geçen yıl . vazgeçtim . sağlık ocağına gittim.
her sağlık ocağı da takmıyor malesef burda.
kaç yer gezdim bilemezsin

onun kararını sen vereceksin.
ben en güvenli yöntemin bu olduğuna karar verdim . daha önce de kullandım . hamile kalmadım .
hormon almak istemem . benim için önemli bi konu.
bağlattırmak için sezaryen olmak istedim
2 normal doğum yaptığım için doktorlar sezaryen yapmadı. özel hastanede doğum yaptım . ama kendime sezaryen yaptıramadım .devlet hastanesine de gittim . sezaryen yapmam . ters giden bi şey olmazsa dedi .bağlatmak en güvenli yntemdi benim açımdan .

öyle işte. bunun kararını sen veremlisin .

bizim burda sağlık ocağı takıyor . hastaneler takmıyormuş . beni o sağlık ocağına yönlendirdiler .
ücretsiz takılıyor .
adetli iken , adetin 2. günü gidiyorsun .
yoğun adet görüyorsan 3. günü gidiyorsun vs .
bence taktırmak istiyorsan önce bi ara sor . kaçıncı günü geleceğini söylerler.
benim 10 yıllık takıldı.
anladm canm bir görüşüyüm bakalım .. burda sprail ile hamile kalan çok olunca gözüm korktu

anladm canm bir görüşüyüm bakalım .. burda sprail ile hamile kalan çok olunca gözüm korktu
Bak kendin diyorsun prezervatif ile de hamile kalan çok. Biraz kullanıma ve dikkat etmeye bağlı. En azından sprail taktırsan bile geri çekersiniz, daha için rahat eder.

özelde kadın doğumcu yoktu bizim burda. muayenehanesine gitmem gerekiyordu. aradım kadını. 600 tl dedi geçen yıl . vazgeçtim . sağlık ocağına gittim.
her sağlık ocağı da takmıyor malesef burda.
kaç yer gezdim bilemezsin

ben 150 TL ye taktrmıştım bana da uçuk rakamlar söylendi tabi

Benim kuzeninde spiral yaktırdı bir ay bike korumadan hamile kaldı :KK70:
Ama bir arkadas var o da beş yıldır kullanıyor sorun yok :-)
Bnce tamamen sans :)

Benim kuzeninde spiral yaktırdı bir ay bike korumadan hamile kaldı :KK70:
Ama bir arkadas var o da beş yıldır kullanıyor sorun yok :-)
Bnce tamamen sans :)
ilk ay riskli . takıldıktan sonra ilk ay korunması söylenir . söylenmemiş olabilir .
xenforo-smilies-kk32.gif

iki kez taktırdım . farklı illerde oldu işlem. iki yerde de ilk ay korunamm söylendi. ve 1 ay sonra yerleşip yerleşmediğini kontrol için çağırdılar . sonra artık korunmana gerek yok . tamamdır dendi

ilk ay riskli . takıldıktan sonra ilk ay korunması söylenir . söylenmemiş olabilir .
xenforo-smilies-kk32.gif

iki kez taktırdım . farklı illerde oldu işlem. iki yerde de ilk ay korunamm söylendi. ve 1 ay sonra yerleşip yerleşmediğini kontrol için çağırdılar . sonra artık korunmana gerek yok . tamamdır dendi

bana da aynısı söylendi 6 ayda birde gidip kontrol ettiriyorum.

X