- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
hadi bakalım gelsin cevaplarBiliyorum tabiki
Atayım hemeen...
Dünki konudaki tum mesajları bayıla bayıla okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım gelsin cevaplarBiliyorum tabiki
Atayım hemeen...
Dünki konudaki tum mesajları bayıla bayıla okudum
kalp koyun da ilaç ismi falan sanmasınlarBen de mesaj attim kizlar bekliyorum
Ben de mesaj attim kizlar bekliyorum
Ben hep aşkım diye kayıt ederdım D:Bekarken ben pinokyoyu çok sevdiğim için pinokyo diye kaydetmiştim bunu buluşunca düzeltiyordum unutmuşum bakarken pinokyo kim dedi baktı kendisi ben yalancı mıyım şu bu gel de anlat
Benımki şuan yanımda Ama yarın il dışına çıkıcam yoldayken bi pompilicik yaparım
Hatta isminin değiştirem pompilatam diye kayıt edıp ekran resmını ona atayım kalpten gitsin
Eski Yunanda Eros a aşk güçlerini veren asıl Tanrı.Afedersiniz ama bu pompili ne demek?
Hahah ay insallah sogumaz adam benden bi koca bulmusum 23 yil sonra onu da kaybetmeyekkalp koyun da ilaç ismi falan sanmasınlar
panik yoğğğğğ çok eğlenücük..kocalar için üretilmiş bir nevi sev gi sözcüğüAfedersiniz ama bu pompili ne demek?
Hahahaha koptummmEski Yunanda Eros a aşk güçlerini veren asıl Tanrı.
Bilakis, bu sözcük duruni umumiyede aşk bacası tüttüren nadir kelimelerimizden.Hahah ay insallah sogumaz adam benden bi koca bulmusum 23 yil sonra onu da kaybetmeyek
Afedersiniz ama bu pompili ne demek?
ohaaaa bian noluyo dedim queben bile inanıyordumEski Yunanda Eros a aşk güçlerini veren asıl Tanrı.
Dur yazayımdirek dümdüz pompilim diye giriş yap bakalım
devam yardır gitsin bir ponçik daha geldi kutsal suyu getirinBen napiyon ponpilim yazdim calisiyorum yazmis garipsememis
Bi tane daha hahahahhahajhBen napiyon ponpilim yazdim calisiyorum yazmis garipsememis
cok iy ya
Keske benimki de oyle cevaplar verse
Barut ederim akşama
HAHAHHAHAAHSüpersiniz yaa
Ne yazmış koptum
Öyle sessizce naapiyor kızlar bi okuyum dedim, koptum .Eniste p ile ilgili kelimeleri pompaya bağlamis hahaha süper ya
Benzin mi lazim diyo bi de yaaWuuuhuuu tutkulu bi aşk örneği :)