- 4 Şubat 2017
- 412
- 414
- 33
Normal gelemez çünkü normalde bu şekilde konuşmayız bizBelki de normal gelmiştir :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal gelemez çünkü normalde bu şekilde konuşmayız bizBelki de normal gelmiştir :))
Ohh maşallah kokusunu çeksin içine bol bol mis gibi kokuyordur şimdi güzel bebek. Hoşgelmiş anne babasının evine sefalar getirmiş inşallah@QUEENofTURKEY müsait olduğunda katılmaya çalışacak kızlar.
Bebeği kucağında gayet iyiler, merakta kalmayın. ^_^
oww çok ormantik begendim tuttum sizieşim veteriner hekim.
genelde işleri uzar . geç gelir .
kız çok babacı . babam babam diye uyuturum . baba evdeyse mutlaka baba uyutur.
çocukları yatırırsak yapacağımız şey malum yani
yorgunsa ben ahtapot gibi sarılır uzanırım yanına tv izleriz .
geç geldiği için ben yemeğimi çoktan yemiş kahvemi içmiş olurum .
vakitli gelirse kahveyi birlikte içeriz
eşim malesef sigara içiyor .
balkona çıkar yemek sonrası . ben peşine . muhabbet ederiz . naptın ne ettin . günün muhakemesi.
kız abilerle odada.
neyse kız hemen gelir balkona çıkmak ister . muhabbette turp sıkar . balkona gelmesin diye ben içeri geçmek zorunda kalırım .
çocuklu olunca eş ile baş başa kalmak zor .
tv izlerken de ben mutlaka eşime gider sarılırım . ya da kucağına otururum . hep çocuklar mı oturcak be . ben de oturcam diye.
kış geldi işte daha ne gelsin sabah hava ayazdıdur bi hele kış gelsin ozaman düşünürüzü konuşuruz.beynim yandıya benim
evet artık sabahları soğukkış geldi işte daha ne gelsin sabah hava ayazdı
bende tarzan rıfkı gibi çıktım
dondum ya yeminle
ben bu pompilim şeysini kızıma söylüyorum. ona söyleyince hoşuma gitti.gunaydın pompirellalar
bida beyaz pantolon ve sandaletle çıkmıycm gerçekten buz kestimevet artık sabahları soğuk
ormantiğiz . ama bu günlerde pek değil . cumartesi pazar suratim sirke sattı vallahi.oww çok ormantik begendim tuttum sizi
o ne kız öyle snderella gibigunaydın pompirellalar
bizde beyaz pantolon yasak . daha doğrusu eş yasağına takılıyorum .bida beyaz pantolon ve sandaletle çıkmıycm gerçekten buz kestim
ne oldu bakyım neden ilgisiz nasıl geçti hafta sonun evde mi geçirdiniz yoksaormantiğiz . ama bu günlerde pek değil . cumartesi pazar suratim sirke sattı vallahi.
kocam pek ilgisiz geldi bana bu günlerde.
o yüzden de ben de uzak durdum kendisinden .
gıcık.
yoo demiyo neden desinbizde beyaz pantolon yasak . daha doğrusu eş yasağına takılıyorum .
niye yasak dediğijmde bütün kocalar karısına beyaz pantolon giydirmiyor ki demişti. ama sen giyiyorsun . demiyor mu bi şey .
beğenmedinmio ne kız öyle snderella gibi
yok cumartesi saat 1 de evden çıktım çocuklarla.ne oldu bakyım neden ilgisiz nasıl geçti hafta sonun evde mi geçirdiniz yoksa
en nefret etttiğim
hiç bir pazar daha evde durmamışımdır
kafasına ıslak kürekle vuralım
yoğun geçmiş senin...ben pek bişey yapmadım.evden çıkmadım.günaydın k ızlar .
hafta sonu çoook yoğunduk.
çocuklarla eğlenceli bi şeyler yapmaya çalıştık .
servis ile Bolu Dağındaki high wayy e gittik.
gezdik yedik oynadık . geldik .
akşam olmuştu eve geldiğimizde
pazar günü de kahvaltı
küçük kızımızın kreş listesi vardı onu tamamlamaya çalıştık. oğlanların da listelerinden biraz tamamladık .
böyle geçti bizim .
siz neler yaptınız