- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Valla hee bizimki isine gelirse askim bitqnem falan. Ben ismini demem ama bende alistim artik ismiyle hitap ediyorum: (
İşte kolaya kaçmamak gerekiyor Yaşayıp görmesem anlatan dalga geçiyor zannederdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla hee bizimki isine gelirse askim bitqnem falan. Ben ismini demem ama bende alistim artik ismiyle hitap ediyorum: (
Hahahsha oo teri hanım pompişkomu oldunuz sizAaa parte gelmis. Kocisine pompilim de bakim demeden almiyiz
Ya pompilişkodan mı konu buraya geldi hhhahahahahah alemsiniz
Hee olim didim bizimki pompisten anlamiy ben yine terelelli olim en iyisiHahahsha oo teri hanım pompişkomu oldunuz siz
Ben cocuklari da tontili diye seviyorumOyle degilmis ama benimkine desem oyle anlar
Eeeee konu aldı yürüdü bır pompişko kolay yetişmiyyooAma bi pompilişkoş nelere kadir bilmiyosun
Sen ne anlarsin pompili deseydin:)Kizlar benim adamdan pompili falan olmaz.
Mesaja cevap vermedi. Eve gelince "hoşgeldin pompilim." dedim. Bana "terbiyesiz terbiyesiz konuşma ." dedi
Agzımda kı cayı püskürttcektım ne yapıyosunuz hanımefendiKizlar benim adamdan pompili falan olmaz.
Mesaja cevap vermedi. Eve gelince "hoşgeldin pompilim." dedim. Bana "terbiyesiz terbiyesiz konuşma ." dedi
Hahahahahaahah yakısır terimeHee olim didim bizimki pompisten anlamiy ben yine terelelli olim en iyisi
Kizlar benim adamdan pompili falan olmaz.
Sen ne anlarsin pompili deseydin:)
Ayyy adam resmen anlamadı yahuAgzımda kı cayı püskürttcektım ne yapıyosunuz hanımefendi
Ahahaha sizinkinden pompilik etkili olmamısKizlar benim adamdan pompili falan olmaz.
Yakisir ama anlamiyo adan akli uckuruna kaciyoHahahahahaahah yakısır terime
Yazık ne bilsin bızım kk hatunları coştuuu adamların kafasını kurcalamayınAyyy adam resmen anlamadı yahu
Küfür zannetti herhaldeaaaa acaba ne sandı ki?
Valla ayıp bişi dememişem deseydinizKüfür zannetti herhalde
Kufur mu sandi acaba :)Kizlar benim adamdan pompili falan olmaz.
Aynen. Pompilik yarısından çekiliyorum artık mecburenAhahaha sizinkinden pompilik etkili olmamıs
Öyle olması daha iyi degıl mıYakisir ama anlamiyo adan akli uckuruna kaciyo