- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
ahahahhahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahhahahahahaha
Denemekten ne zarar gelir sabah pompisim de aksam tontisim de belki alirKızlar çok istedigim bir koltuk takımı var eşim hiç yanaşmıyo degiştirmeye ama pompişim çok güzel desem alırmiki
Denemedim ama inşallah yarın bir deneme yapmayı düşünüyorumPompiliyi hala denemediniz mi
O yapraklarin yatak odasinda olmasj gerekmiyor muEki Görüntüle 2188600 Geceye bir romantizm tablosu bırakalım ;D
Çok pis bi espiri yApardım ama yapamıyorumO yapraklarin yatak odasinda olmasj gerekmiyor mu
İğrençç diyecektim ama demeyeceğim sonra lafımı yutuyorum...Eki Görüntüle 2188600 Geceye bir romantizm tablosu bırakalım ;D
Bu ne gıEki Görüntüle 2188600 Geceye bir romantizm tablosu bırakalım ;D
Ahahhaaaa bi dahaki şiir gününü böyle yapıyomuşsun :)İğrençç diyecektim ama demeyeceğim sonra lafımı yutuyorum...
Romantizm buram buram hem deBu ne gı
He anacım heRomantizm buram buram hem de
Ayy cok hos bunu bizde kullaniriz. Ama cocuklar yokken ne guzel egleniyorsaniz bizimkine pompili desem waowwww yapar gozleri doner soyle bir
Cok fesattirda kendisi guzel seyler olsunda gulelim aglamayalim hic. Pompili yazsam kizim salakmisin isteyim der
Benimkide yoldaydı eve geliyordu 'nerdesin pompilim' yazdım adam sanki hiç anormal bişe söylememişim gibi 'eve gelmek üzereyim aşkım benim' yazdı bende 'tamam tontirişli pompiriğim' dedim yazmışki 'one kız sanki popişim der gibi
Esime isteyken pompilim diye mesaj attım cevap yazmadım. Gelince sordum mesajıma niye geri dönmedin diye, çocuk yazdı sandım dedi Bir çocuğun ağzından çıkacak saçma bir kelime olarak görmüş yani
Pompiliştoşkoşum hoşgeldin dedim gelince de o ney kız diyo gülerek :))
Konu niye trend diye bakayim dedim
Bizim herifte denedim aninda
Icerdeki odadan pompiliii diye msj attim
Cvp : manyak gelsene
Benimki de mi pompili degil :)
İnsallah bakalim. Birazdan gelecek pompili sarkisi esligindr kapiyi accam insallah timarhaneye goturmez herif beniHahahahahaha Güle güle kullanın umarım pompili sizi de güzel etkiler
İnsallah bakalim. Birazdan gelecek pompili sarkisi esligindr kapiyi accam insallah timarhaneye goturmez herif beni
Malesef pompilim gec geliyomus isi uzamis:) ben yarin yazarim artik:)Bişey olmaz ben de bu akşamki pompililiklerimizi yazarım belki birazdan