2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kızlar bu akşam eşim geldikten sonra güzelce karşıladım. Yemeklerimizi yedik. Dün çay yapmamıştım,kendisine bana pompili gibi bi sıfat bulmasını isteyince çay yapsan bulurdum dedi,sonrasını ilk sayfalarda söylemiştim,patates yediği için sevimli şekilde patateees dedi ama bozuntuya vermedim.

Bu gün çay hazırdı. Bak pompili sana çay da yaptım hadi bana güzel bir şeyler söyle dedim. Geçmişte biz pompili olmasak da zaten enteresan şeyler söylüyormuşuz birbirimize,yani enteresan derken herkesin kullandığı sevgi sözcüklerinden olmayan onları hatırlattı. Şımardım biraz. Biraz da beraber şımardık ve dizimizi izlemeye koyulduk.

Dizide esas kız esas oğlanın davranışlarını değiştirdiği için esas oğlan mutsuz oluyordu,bunu komik bir şekilde işliyorlardı. Aaa kime benziyor dedi. Ya pompiş ben öyle miyim ? Dedim. Öylesin dedi güldü. Ama pompiliiiiim hayır değilim dedim. Dizide adamın arkadaşları adamı yadırgamaya başladı eşimden o zaman inci geldi.

Bilmiyorlar ki suç pompilide değil mompilide dedi. Bi de mompili çıktı şimdi.

Hahahaha cok sekersiniz masallah:)

Silikon markasiymis kaynim calisirken silikonda bu kelimeyi gormus hosuna gitmis. Oyle kalmis

Valla kime neyin hoş geleceği belli olmuyor da eltimin yanında eşime pompili diyemezdim herhalde
Silikon markası filan farketmez minnoş bi kelime gibi gelmiş,eşine söyleyivermiş. Bak o işi biliyor,biz yeni uyanıyoruz

Valla hee bizimki isine gelirse askim bitqnem falan. Ben ismini demem ama bende alistim artik ismiyle hitap ediyorum: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…