- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
Yeni bi küfür öğrendim sanarPompisinli herifkom de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bi küfür öğrendim sanarPompisinli herifkom de
Hangimiz kalp krizi gecirmedi kiBen bile ilk duyduğumda şok olmuştum...
Adam iyi komaya girmemiş
Ahahhahaha o da iyiymis ben ilk dediğimde gel ceviz yiyelm demiştiYeni bi küfür öğrendim sanar
Amannnnn tövbeler tövbesi yeni doğum yaptım pompililer aşkınaaBu gece herkes hamile kaliyomus salvar davasi filmi geldi aklima
Benimkide yoldaydı eve geliyordu 'nerdesin pompilim' yazdım adam sanki hiç anormal bişe söylememişim gibi 'eve gelmek üzereyim aşkım benim' yazdı bende 'tamam tontirişli pompiriğim' dedim yazmışki 'one kız sanki popişim der gibi
Esime isteyken pompilim diye mesaj attım cevap yazmadım. Gelince sordum mesajıma niye geri dönmedin diye, çocuk yazdı sandım dedi Bir çocuğun ağzından çıkacak saçma bir kelime olarak görmüş yani
Pompiliştoşkoşum hoşgeldin dedim gelince de o ney kız diyo gülerek :))
valla bilemem artik koru kendini zehra:))Amannnnn tövbeler tövbesi yeni doğum yaptım pompililer aşkınaa
Benimkide yoldaydı eve geliyordu 'nerdesin pompilim' yazdım adam sanki hiç anormal bişe söylememişim gibi 'eve gelmek üzereyim aşkım benim' yazdı bende 'tamam tontirişli pompiriğim' dedim yazmışki 'one kız sanki popişim der gibi
ahahahahahha yazık adamaAdam çalışırken görmemiş msji eve gelince msji sordu
Ben : pompilim nerdesin ? (Msj)
Eşim : o neydi ne demek
Ben : hiç içimden geldi hayatım
Eşim: hep kullandığımız hitaplara ne oldu canim
Ben : farklılık iyidir canim
Eşim : hiç hoşuma gitmedi bi daha deme
Sonra ben koptum zaten demekki eşim pompili kocalardan değilmiş
Amann töbe deBu gece herkes hamile kaliyomus salvar davasi filmi geldi aklima
Çift kat kondom forevervalla bilemem artik koru kendini zehra:))
allah isteyenlere nasip etsin o zaman. Fazla pompilim demen adamlar simardi bileAmann töbe de
Yani en azından ben kalmayım. Allah isteyenlere versin
Koynumda kondom ile dolaşıyorum aniden hazırlıksız yakalanirsam diye
ahahahahahha yazık adama
Amann töbe de
Yani en azından ben kalmayım. Allah isteyenlere versin
Koynumda kondom ile dolaşıyorum aniden hazırlıksız yakalanirsam diye