peki ya senYoksa siz pompilimleştiremediklerimizden misiniz?
Nasil ilerleyecegiz kuzumhep diyorum sanada diyeyim lütfen ilerleyelim arkayı beşleyelim
dönüşler iyi.bu işi ticaretemi doksek.Yeni mesajlar bekleniyor hanımlarkutsal suyla kutsanmak için önce eşinize "pompilitom" yazınız gelen mesajı buraya bildiriniz
tabiki popondan uydurdunBundan sonra sana öyle dicem dedim alissan iyi olurne demek oldugunu sormadi catlak oldugumu biliyor popomdan uydurdugumu sanmistit kesin
kocana hemen pompilim diye mesaj at ve yaşanacaklara bizzat şahit ol.ve bu mesaja inanarak 7 kişiye gönder mucizelere şahit ol
peki ya sen
Bende mi mesaj atsamama bi tepki vermez sanirim
Bu kelime kimden cikti ki kiz
işte burdanda güzel neticeler gelidi.bir gün hepimiz mutlu olacağızDevrim niteliğinde birşey oldu
Adam meğerse seviyormuş pompiliği
Aynen bir Kayserili olarak direk aklıma o geldi ama ticari kısmını düşünüyorumdönüşler iyi.bu işi ticaretemi doksek.
Valla eşe hitap adlı bi konuda fukka diye başlayan nickli pirimiz biz eşimle böyleyiz siz de öyle şeyler yapar mısınız demiş. Olur mu öyle şey yahu derken denedik bunu bekliyolarmış resmen
Ben de ilk seferde mesaj attım sonra yüz yüze de söyledim defalarca
pompişim...polişimm ...böyle böyle ilerleNasil ilerleyecegiz kuzumhele bi söyle
Mesaj atsam?
Haaa bu kolay cnm yapompişim...polişimm ...böyle böyle ilerle
KOCAM YOK.........Sihirli sözcüğümüz pompiliyi kullanarak kocamızın içindeki ponçiği açığa çıkarıp evde sınırsız bir şeberme,eğlenceli bir yuva yaratmak
BebitomHaaa bu kolay cnm ya
ben sıraya koyuyorum hatunları siz içerde gerekli açıklamayı yönlendirmeyi yaparsınızAynen bir Kayserili olarak direk aklıma o geldi ama ticari kısmını düşünüyorum
sen bu işi biliyorsunHaaa bu kolay cnm ya
Aynen, desturla girsinlerben sıraya koyuyorum hatunları siz içerde gerekli açıklamayı yönlendirmeyi yaparsınız
Bebitom
Aşkilatom
...
Bir de kör noktası var ama henüz oraya sadece pirimiz erişti. (G.tunu yerim şrfsiz) Buraya pirimiz dışında erişen yok. Lütfen denemeyiniz.
Yavas yavas ögreniyorumsen bu işi biliyorsun