Bu gece yeniden deneyelim miUyduruverirsin bişeylerAaa ne var ki bunda çok tatlı bi kelime bence. Ne var yani seni içimden geldiği gibi sevemez miyim? Gibi.. ama trip atmadan muzur bi ses tonuyla
Kizlaarrr bende az önce esime pompilim dedimsoru isareti gibi yüzüne bakti "o ne " dedi
inş iyi anlamda sarsılmıştır8yıllık evlilik sarsıldı şuanda...
Biz hiç böyle cıvıklaşmamıştık
Bu gece yeniden deneyelim mi
Pompilitoskom diyin bugundeOlabilir neden olmasın ama biraz değiştirip söylemek daha mı iyi olur ki
popişim diye hitap ettinmiBenimki de pompileşmiş durumdu özledim diye arıyor kaçtır gerçi benim ki heeppp pompilişimdiCanım kocam özledim onu..
Bence de biraz daha süsleyelimOlabilir neden olmasın ama biraz değiştirip söylemek daha mı iyi olur ki
Yeni mesajlar bekleniyor hanımlarYoksa siz pompilimleştiremediklerimizden misiniz?
Bundan sonra sana öyle dicem dedim alissan iyi olurSen ne dedin?
inş iyi anlamda sarsılmıştır
burda herşey serbest.küçük 5 kuruş büyük 10....ama...ağaya peleşAy ne cevherler var da ban yerim diye BDV de çıkaramıyordum
Ben çok fransız kaldım hatunlar beni aydınlatabilir mısınız? Pompilim ne demek? Konu nedir acaba
En sevdiğim repliklerdenburda herşey serbest.küçük 5 kuruş büyük 10....ama...ağaya peleş
kocana hemen pompilim diye mesaj at ve yaşanacaklara bizzat şahit ol.ve bu mesajı inanarak 7 kişiye gönder mucizelere şahit olBen çok fransız kaldım hatunlar beni aydınlatabilir mısınız? Pompilim ne demek? Konu nedir acaba
Bundan sonra sana öyle dicem dedim alissan iyi olurne demek oldugunu sormadi catlak oldugumu biliyor popomdan uydurdugumu sanmistit kesin
hep diyorum sanada diyeyim lütfen ilerleyelim arkayı beşleyelimKizlaarrr bende az önce esime pompilim dedimsoru isareti gibi yüzüne bakti "o ne " dedi
Bende mi mesaj atsamHahahhahahahah kabullendiyse harika