2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

selammm canlar :)
SUHAN SUHAN canım yaw dağıldık ama toplaşırız yine.. can sağ olsun tek..
little dora little dora canım benim Allah kolaylık versin, baya bir yoğunsun.. olsun ona da can sağolsun.. ama fırsat buldukça yaz sen yine de. Kalbin temiz ya malum olmuş :)
herkese selam olsun kızlar..
ben de yoğun çalışıyorum pandemi bizim firmayı hiç etkilemedi maşaallah her gün geldim her gün..
ailemle bir yılbaşında kaçtım şehir dışı iyikilerimden bir tanesi.. ne iyi geldi yaw.. ben gezme manyağı çok özledim yaa..
Allah ım bitsin gitsin artık illet ://

Canlarım ya gece aklıma geldi demek ki beni anmışsınız. İnanın firsat bulamıyorum, ne rahatmışım önceden. Bu okul olayı beni dünyadan kopardı. Ne güzel geyik yapar dertleşirdik. Çok özledim sizi. Gün içinde online dersler ödevler ve iş zaten o kadar zorluyor ki,tek fırsatım gece geç saatte. Siz de bu vakitte buralarda olmazsınız. Yarın sabah firsat bulursam kaçarım belki denk geliriz.
Olayları algilayamadim kızlar, harikamo befer sorunlardan bahsediliyor ama inşallah herşey gönlünüzce olur. Suhanim bak kalp kalbe karşıymış. Hissettim.
Seviliyorsunuz.
ev ile ilgili eşim ile ilgili sorunlar tatlım.
ama seni gördüğüme çok sevindim iyi olmana çok sevindim.
seviliyorsun :KK200: :21:

Canlarım nasıl özlemişim muhabbetinizi🌸
Ben iyiyim, online dersler ve üç yaşa yakın bi kudurukla yuvarlanıp gidiyoruz günler nasıl geçiyor anlamıyorum.
klise olacak ama pandemide şunu farkettim, karantinada olmaktan tek farkımız ise gidip gelmemizmiş ayol biz zaten hep evdeymişiz😞

Canlarım nasıl özlemişim muhabbetinizi🌸
Ben iyiyim, online dersler ve üç yaşa yakın bi kudurukla yuvarlanıp gidiyoruz günler nasıl geçiyor anlamıyorum.
klise olacak ama pandemide şunu farkettim, karantinada olmaktan tek farkımız ise gidip gelmemizmiş ayol biz zaten hep evdeymişiz😞
selam herkese...
çok özledik çok muhabbeti sohbeti bir araya gelmeleri gezmeleri özellikle.. çocuklar küçük olunca biraz daha çocuklara yönelik düşünüldüğünde evet geel olarak hep evde geçiyor.. ama inanın ben hiç öyle yapmadım..40 lıyken bile kedi yavrusu gibi hiç bir şey yapmıyorsam onunla yürüyüşlere çıkıyordum.. hava şartları el verdiği sürece çıkın sizde derim, sevgiler...

kızlar hadi çıkın çıkın gelin.. kurak çöle dönmüş perili köşk gibi olmuş bu sayfa ://

Günaydınlar olsun herkese...
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablacığım sen de yoksun yaw...
baya baya yok olup gideceğiz sanki://
herkes iyi mi ?
bugün babamın doğum günü kızlar yaşasaydı 71 yaşı bitecekti... ne kadar genç ayrıldı aramızdan... herkesin acısı kendisine büyük işte :KK43:
öyle bir paylaşmak istedim.
Günaydınlar canısı,koptuk resmen aradauğruyordum kmseler olmuyordu.
Ben iyiyim sen nasılsın durumlar nasıl sende düzeldimi bittimi.
Allah rahmeteylesin mekanı cennet olsun babacığının,yarında annemin doğum günü ruhları şad olsun hepsinin :KK42:

Günaydınlar canısı,koptuk resmen aradauğruyordum kmseler olmuyordu.
Ben iyiyim sen nasılsın durumlar nasıl sende düzeldimi bittimi.
Allah rahmeteylesin mekanı cennet olsun babacığının,yarında annemin doğum günü ruhları şad olsun hepsinin :KK42:
ah ablacığım amin amin anim.. senin de dün gibi yokluğu :KK43:
Allah sabırlar versin bizlere.. hiç unutulmuyor hiç bitmiyor :KK43:
valla ablacığım arap saçı benim hikaye vallahi dizi film olurmuş 3 sezon :)
yok bitmedi daha ama geçen hafta karar aldım anlaşmalı olarak bitecek.. hakikaten uğraşamayacağım yaw...
dünya kadar alacağım vardı hepsini onda kaldı.. benim hakkım kalsın onun kalmasın da..
inşaallah buraya bitti boşandık diye d eyazacağım..

ah ablacığım amin amin anim.. senin de dün gibi yokluğu :KK43:
Allah sabırlar versin bizlere.. hiç unutulmuyor hiç bitmiyor :KK43:
valla ablacığım arap saçı benim hikaye vallahi dizi film olurmuş 3 sezon :)
yok bitmedi daha ama geçen hafta karar aldım anlaşmalı olarak bitecek.. hakikaten uğraşamayacağım yaw...
dünya kadar alacağım vardı hepsini onda kaldı.. benim hakkım kalsın onun kalmasın da..
inşaallah buraya bitti boşandık diye d eyazacağım..
Çok çabuk geçiyor zaman anlamadım bile,mekanları cennet olsun hepsinin.
Alacağın ne varsa bırakma sakın onda.
Aç davayı olsun bitsin kurtul bir an önce bundan.

Çok çabuk geçiyor zaman anlamadım bile,mekanları cennet olsun hepsinin.
Alacağın ne varsa bırakma sakın onda.
Aç davayı olsun bitsin kurtul bir an önce bundan.
Ablacığım o vakit çekişmeli oluyor ve sürüyor sürüyoorr... adamın neyi var ki neyini alayım.. ben artık huzur istiyorum.. huzur da bir an evvel bu evliliğin bitmesi.. stres yoksa.. yok şahitler yok dava ertlenecek hoop bir daha ki tarihi bekle.. e bu da durmaz zaten para canını acıtacağı için çirkinleşecek ammaann uğraş dur.. bitsin tek celsede herkes yoluna baksın işte.. ne kadar yıprattı zaten yaa...

X