- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Evet tatlım durum hiçte iyi değilgünaydın soğuk karlı tipili bol koronalı yine bir gün...
arkadaşlar durum çok ama ciddi... çok üzgünüm çok ://
Günaydın abla nasılsın keyfin nasılGünaydınlar hanımlar.
Günaydın abla nasılsın keyfin nasıl
Evet abla işte yok maşallah millet olanı çıkartıyor nasıl olacak bu böyle anlamadım. Annen nasıl oldu.Günaydın befercim iyi olmaya çalışıyorum işte.
Sen nasılsın,evdesin demi hala .
Evet abla işte yok maşallah millet olanı çıkartıyor nasıl olacak bu böyle anlamadım. Annen nasıl oldu.
Buraya bahar geldi tekrar yağmur kar sanki gecen hafta yapmamış gibi
Normal şartlarda olabilirdi Ama hazirana kadar ben beklenti içinde değilim. Genel sokağa çıkma yasağı yakındır bu cuma gününe kadar bence.Durum cidden çok kötü,tekrar iş bulma şansın hiç yokmu .
Annem hastanede hala bugün yarın çıkma durumu var belli değil daha.
Buradada hava güzel,ne olacağı belli olmaz tabi.
Normal şartlarda olabilirdi Ama hazirana kadar ben beklenti içinde değilim. Genel sokağa çıkma yasağı yakındır bu cuma gününe kadar bence.
Kadıncağız çıksa bir dert çıkmasa bir dert
Çok zor abla ya Allah yardımcınız olsunBekle bencede ortalık düzxelsin hiç değilse.
Yasak gelsede uyan olurmu acaba,adamlar şimdi dnlemyor o zaman ne olacak.
Bilmiyorum cidden ne olacak,temennimiz düzelmesi tabide annemde çaba yok maalesef.
Çok zor abla ya Allah yardımcınız olsun
Tatlım nasılsın keyfin nasıl boşanma ne aşamada
Canım benim kıyamam ya neler olmuş neler@beferim selam,
iyiyim korona belası tedirginliği var.. Allah hepimizi korusun..
valla adliyeler de tatile girmiş bulunmakta. kardeşime dedim artık onun açmasını beklemeyeceğim... ilk fırsatta ben açacağım davayı.. çünkü ben yine bir adım attım çağrısına akşamın onunda bana küfürle s... r git bu evden topla eşyalarını vs.. yaptı.. şoka girdim beferim.. evde tabak çanak ne varsa kırdım, krize girmişim hayatımda ilk kez böyle oldum... kendime geldiğimde gitmek için yol aldım bu defa imzamı almadan gidemeyeceğimi söyledi.. hiç bir şeyi imzalamayacağımı söyledim.. yok kardeşini aradım o gelsin imzalarsın vs.. ben de inandım kardeşimi hemen aradım sakin edeyim Allah korusun çok korktum o sinirle vs daha kötü şeyler olur diye.. iyiyim deyip konum attım kendisine.. geldi onunla da biraz tartıştı bu ruh hastası.. Allah tan gayet aklı başında bir kardeşim var.. varlığına sonsuz şükür.. ona da kağıt imzalatmaya kalktı.. avukata kağıt imzalatacak, nasıl bir şey bu ... kardeşim bu işlerin öyle olmadığını taleplerini yazmasını gereken protokolü hazırlayacağını söyledi.. sonra sorun ne dedi? o da sorun benim sözümü dinlemiyor dedi. neyi mesela? işte evi sat kredisini kapat kalanı bana getir dedim yapmıyor dinlemiyor beni dedi.. kardeşim bu yüzden mi sadece sözünü dinlemiyor dedi. o da evet dedi.
neyse kapıdan çıkarken kardeşimden özür diledi, helallik aldı bana döndü ... gitme gir içer demez mi?
kardeşim de gir istiyorsan dedi.. asla dedim aslaa. aklımla oynuyor dedim ve çıktım.. yol boyunca aradı.. yazdı evine dön.. buraya dön.. yetmemiş kardeşimi aramış, buraya evine gönder onu diye..
ertesi gün düştü yine peşime her yerden engelledim.. yakınlarıma ulaşıyor.. gelsin özür dilerim pişmanım yaptıklarımdan dyie..
ayy beferim bir sordun bin cvp oldu, kusura bakma..
son gelilmeler bunlar.. bitti..
en kısa zamanda resmi olarak da hayatımdan sonsuza kadar yok olmasını diliyorum.
Calisiyorum kuzu.musait olamiyorum site icin.dikkat edin kendinize.bagisikliginiza vs.tedbirli davranin.mesafe cok onemli.
yok yaa zaten alabileceği hiç bir hak yok.. bunu da biliyor ya kandırabilirim belki dedi galiba...Canım benim kıyamam ya neler olmuş neler
Sakin para verme sakın o daha çok pişman olacak birde uzaklaştırma al bence
aman iyi ol da.. biz buradayız yani ben :)Calisiyorum kuzu.musait olamiyorum site icin.dikkat edin kendinize.bagisikliginiza vs.tedbirli davranin.mesafe cok onemli.
@beferim selam,
iyiyim korona belası tedirginliği var.. Allah hepimizi korusun..
valla adliyeler de tatile girmiş bulunmakta. kardeşime dedim artık onun açmasını beklemeyeceğim... ilk fırsatta ben açacağım davayı.. çünkü ben yine bir adım attım çağrısına akşamın onunda bana küfürle s... r git bu evden topla eşyalarını vs.. yaptı.. şoka girdim beferim.. evde tabak çanak ne varsa kırdım, krize girmişim hayatımda ilk kez böyle oldum... kendime geldiğimde gitmek için yol aldım bu defa imzamı almadan gidemeyeceğimi söyledi.. hiç bir şeyi imzalamayacağımı söyledim.. yok kardeşini aradım o gelsin imzalarsın vs.. ben de inandım kardeşimi hemen aradım sakin edeyim Allah korusun çok korktum o sinirle vs daha kötü şeyler olur diye.. iyiyim deyip konum attım kendisine.. geldi onunla da biraz tartıştı bu ruh hastası.. Allah tan gayet aklı başında bir kardeşim var.. varlığına sonsuz şükür.. ona da kağıt imzalatmaya kalktı.. avukata kağıt imzalatacak, nasıl bir şey bu ... kardeşim bu işlerin öyle olmadığını taleplerini yazmasını gereken protokolü hazırlayacağını söyledi.. sonra sorun ne dedi? o da sorun benim sözümü dinlemiyor dedi. neyi mesela? işte evi sat kredisini kapat kalanı bana getir dedim yapmıyor dinlemiyor beni dedi.. kardeşim bu yüzden mi sadece sözünü dinlemiyor dedi. o da evet dedi.
neyse kapıdan çıkarken kardeşimden özür diledi, helallik aldı bana döndü ... gitme gir içer demez mi?
kardeşim de gir istiyorsan dedi.. asla dedim aslaa. aklımla oynuyor dedim ve çıktım.. yol boyunca aradı.. yazdı evine dön.. buraya dön.. yetmemiş kardeşimi aramış, buraya evine gönder onu diye..
ertesi gün düştü yine peşime her yerden engelledim.. yakınlarıma ulaşıyor.. gelsin özür dilerim pişmanım yaptıklarımdan dyie..
ayy beferim bir sordun bin cvp oldu, kusura bakma..
son gelilmeler bunlar.. bitti..
en kısa zamanda resmi olarak da hayatımdan sonsuza kadar yok olmasını diliyorum.