2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

geçmiş olsun ablacığım, inşaallah hepsi tertemiz çıkar.. iyi astanelerin boş olması iyi bir durum.. yaw ne çektik bu koronodan yaa ://
selam olsun herkeseee..
biz de halen işe gelmekteyiz..
genel olarak bir sakin ki sormayın her yer.. ama iyi öyle olsun Allah ım hepimzi korusun

Sağol harikocum,annem dün çıktı hastaneden abim yanında kardeşimde 1 hafta idari izinliymiş oda gelip gidecek işte.
Röntgrn kısmına girmemizle çıkmamız bir oldu çıkarttılar hemen hasta gelip gitmiş dezenfekte ediyorlardı o bölümü.

Selam olsun beferim ve hanım abalacığım başkada kimse yok saten selam verecek :)
little dora little dora kıs sen nerelerdesin yaa
amesia amesia
@demirleke ay bir çıkın ortaya.. netlere yasak yok ay gelin iki lafın belini kıralım :)))
canıım burdayım çok nadir giriyorum sen neler yaşadın öyle yaa
kız bi daha kandırmasına izin verme nolur bi an önce hallet şunu defet ta beni sinir bastı burda okurken
kardeşinde de iyi sabır varmış cidden yani

amesia amesia ayy canım benimm sorma gitsin valla..aynen öyle.. şu korona bir bitsin ilk işim dava açmak olacak, şu an mahkemeler de kapalı ://
düzgün bir ailem var Allah ıma sonsuz şükürler olsun..
seviyesizlerin seviyesine inecek kadar basit olmadık biz..
vallahi başkası olsa tekme tokat irerlerdi birbirlerine.. o kadar saygın ki canım kardeşim

daha sık gel hatta gelin sohbet edelim arada...
sen neler yapıyorsunuz
çalışıyor musun
evde kallardan mısın :)

amesia amesia ayy canım benimm sorma gitsin valla..aynen öyle.. şu korona bir bitsin ilk işim dava açmak olacak, şu an mahkemeler de kapalı ://
düzgün bir ailem var Allah ıma sonsuz şükürler olsun..
seviyesizlerin seviyesine inecek kadar basit olmadık biz..
vallahi başkası olsa tekme tokat irerlerdi birbirlerine.. o kadar saygın ki canım kardeşim

daha sık gel hatta gelin sohbet edelim arada...
sen neler yapıyorsunuz
çalışıyor musun
evde kallardan mısın :)
geçen hafta evdeydim bu hafta çalıştım haftaya evdeyim inşallah.
sorma yaa eskisi gibi bi araya gelemiyoruz artık şu günler bi geçsin gitsin inşallah sağlıkla sıhhatle
yine güzel sohbetlerimizi ederiz

tatlislar.
nete sinir yok ama watsap akraba arkadas guruplari da hic bos durmuyor bu ara.sıkıldı herkes
haberleee bakiyorum. uzaktan çalis.a isi ile evrak islerimi yapiyorum
cocuklar yemek vs. aksam oldu .yoruldummmm.ama hasta dehiliz sukur

Günaydınlar,iyiyim canım sağol sen nasılsın.
Evdeyim bende mecbur kalmadıkça çıkmıyorum evden.
Ben öyle acil işlerim olduğu Zaman hemen çıkıp geliyorum maske ve eldiven ile. Ama eşim çıkıyor ve tartışıyoruz iki üç saat te olsa dışarda

Ben öyle acil işlerim olduğu Zaman hemen çıkıp geliyorum maske ve eldiven ile. Ama eşim çıkıyor ve tartışıyoruz iki üç saat te olsa dışarda

Günaydınlar,hepimiz öyleyiz aslında eşimde işe gidip geliyor gerçi bu aralar gidiş geliş saatleride değişti erken geliyor artık eve.
Bugün hastaneye gidecektim eşim gitme dedi,sonuçları doktor görecekti,dün umredeki karantinacılar bizim hastaneye geldiler akşam tv de gösterdi.

Günaydınlar hanımlar,annem için hastanede kalan bir yabancı kadın vardıya dün kardeşim onunla görüştü.
Bir aksilik olmazsa bugün gelecek annemlere yanında kalacak.
Yanında sürekli birinin olması daha iyi aklınız kalmaz abla bu kadını şirketten mi buldunuz güvenilir yani değil mi

Günaydınlar,hepimiz öyleyiz aslında eşimde işe gidip geliyor gerçi bu aralar gidiş geliş saatleride değişti erken geliyor artık eve.
Bugün hastaneye gidecektim eşim gitme dedi,sonuçları doktor görecekti,dün umredeki karantinacılar bizim hastaneye geldiler akşam tv de gösterdi.
Yok abla gitme kalsın çok acil değilse mayıs ta filan gir normal zamanda hastane zaten sıkıntılı şimdi ise iyice iğrendim. Allah raporlu ilaçlarım benimde az kaldı bitince eczaneden alabileceğim

Yanında sürekli birinin olması daha iyi aklınız kalmaz abla bu kadını şirketten mi buldunuz güvenilir yani değil mi

En mantıklısıda buydu zaten,be ne kadar gidip geleceğim abimlede olacak iş değil.
Hastanede kalırken bulunmuştu,orafa çoğu hastanın hep yabancı oluyordu.
Kadıncağız iyi zaten bişi olsa annem de istemedi belli olurdu
Abimde zaten gidip gelecek sürekli.

Dün cb açıklama yapmış kampanya başlatmış bu ülke batmış iflas etmiş haberimiz yok
Ne demek yardım toplamak fonlar ne oldu vergiler ne oluyor insanların üzerinde ağır bir vergi yükü yazık günah bunları görmek için ekonominist olmaya gerek yok 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

X