İyiyim şükür kuzum sengünaydın.nasılsın canım
Merhaba hoşgeldinselam hatunlar ben geldim nasılsınız?
hoşgeldin demetim uzun zaman oldu yoksun.nerelerdesin ansıslınselam hatunlar ben geldim nasılsınız?
Hayırlı uğurlu olsun Allah ödeme kolaylığı versin benim 51taksidim kaldı dün itibariyle zor oluyor başta sonra alışılıyor. Bende işten ayrıldım cuma günü inşallah başka iş bakıyorumMerhaba kızlar
Evime yakın bir ise başladım 3 ay oldu diğer taraftan çıktım mecburen şuan daha iyiyim
Ev kredisine girdik çalışmam lazım
Hayırlı uğurlu olsun Allah ödeme kolaylığı versin benim 5 taksidim kaldı dün itibariyle zor oluyor başta sonra alışılıyor. Bende işten ayrıldım cuma günü inşallah başka iş bakıyorum
51 taksit olacak PardonAmin çok sağolun rabbim yardımcı olur inşallah
Hakkınizda hayırlısı olsun
bende iyiyim canım sağolasın.İyiyim şükür kuzum sen
evet oarası baya yorucuydu senin için iyi olmuş.hayırlı olsun.oğlun nasıl.Rabbim ödeme kolaylığı versinMerhaba kızlar
Evime yakın bir ise başladım 3 ay oldu diğer taraftan çıktım mecburen şuan daha iyiyim
Ev kredisine girdik çalışmam lazım
Oğlum iyi çok şükür 5 yaşına giricek 10 gün sonra büyüyor günden güneevet oarası baya yorucuydu senin için iyi olmuş.hayırlı olsun.oğlun nasıl.Rabbim ödeme kolaylığı versin
Risk almadan yaşanmıyor hayatOğlum iyi çok şükür 5 yaşına giricek 10 gün sonra büyüyor günden güne
Çok sağol girdik bir riske bakalım
Evet hakkımızda hayırlısı olsunRisk almadan yaşanmıyor hayat
Önceden yarışıyorduk ama göremedimO kim ben bilemedim
bazen risk gerekiyor ama.maşallah paşalara kocaman oluyorlarOğlum iyi çok şükür 5 yaşına giricek 10 gün sonra büyüyor günden güne
Çok sağol girdik bir riske bakalım
evet canım yaklaşık 1 yıldır yok.kpss e hazırlanıyor burası çok zamanını kaybettiriyor diye girmez oldu bi ara kpss bölümlerine yazmış buralara uğramadıKızlar bisey sorucam kooperatifte çalışan bir arkadaş vardı girmiyormu benmi göremedim yazmamış sanki hiç uzun zamandir
eclips vardı bilmem hatırlarmısın.okuduğun dönemlerden belki hatırlarsın.o ayrılmıştı sen gelmiştin sankiO kim ben bilemedim
Anladım merak ettim bende muhabbeti iyiydievet canım yaklaşık 1 yıldır yok.kpss e hazırlanıyor burası çok zamanını kaybettiriyor diye girmez oldu bi ara kpss bölümlerine yazmış buralara uğramadı
evet çok kafa biriydi.eğlenceliydi.bir gidiş gitti maalesef.oğlanı kreşemi verdin naptınAnladım merak ettim bende muhabbeti iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?