Henüz vermedim babaanne bakıyor bu sene eylülde vericem evime yakın çok güzel bir kreş buldumevet çok kafa biriydi.eğlenceliydi.bir gidiş gitti maalesef.oğlanı kreşemi verdin naptın
Evet biliyorum onu hatırlıyorumeclips vardı bilmem hatırlarmısın.okuduğun dönemlerden belki hatırlarsın.o ayrılmıştı sen gelmiştin sanki
geldim @amesiacığımharikamo nerelerdesin canım
dün beraberdik suhanım..harkonun kocası geldimi acaba naptılar ne ettiler çok meraktayımharikamo
kız nerelerdesin sen neler oldu anlat hemendün beraberdik suhanım..
türk filmi gibiydi :)
ayyyy inanmıyoruuummm kız neler olmuşvalla kapıma dayandı gecenin bir vakti, neyse karşı karşıya geldik.. içinde bana karşı ufacık bir şey var mı dedi.. evet dedim.. o vakit gidiyoruz dedi.
ev tutmuş eşyalı ev.. temizletmiş alışverişini yapmış.. senin hiç bir şeyini istemiyorum .. sil baştan şimdi başlıyoruz birlikteliğimize diyor.. ve götürdü beni yeni yaşam yerimiz die.
burda sadece ikimiziz.. önümüze hayatımıza keyfimize bakalım diyor..
bana bırak her şeyi..
sen böyle istedin ben de yaptım diyor..
güzeldi dedim ya hissettim gerçekti..
ama güvenemiyorum
owwwwww neler olmuşşş nelerrrvalla kapıma dayandı gecenin bir vakti, neyse karşı karşıya geldik.. içinde bana karşı ufacık bir şey var mı dedi.. evet dedim.. o vakit gidiyoruz dedi.
ev tutmuş eşyalı ev.. temizletmiş alışverişini yapmış.. senin hiç bir şeyini istemiyorum .. sil baştan şimdi başlıyoruz birlikteliğimize diyor.. ve götürdü beni yeni yaşam yerimiz die.
burda sadece ikimiziz.. önümüze hayatımıza keyfimize bakalım diyor..
bana bırak her şeyi..
sen böyle istedin ben de yaptım diyor..
güzeldi dedim ya hissettim gerçekti..
ama güvenemiyorum
kız nerelerdesin sen günaydın bu aradagünaydın
Ee tatlım sen dedin adama hafta başı görüşelim diye ondan rahatsız etmemiştir bu iki gün bak arayacak mı soracak mı diyekızlar bir şey soracağım, @beferim teşekkürler öncelikle :*
şimdi bana geleli kapıma dayanmasının üzerinden 5 gün geçti...
adam da hiiiç tık yok ://
delireceğim ay...
ne yapacağımı bilemedim.
tuttuğu evde tlfn çekmiyor.. bu arada cumartesi babası ve 2 kuzeni gelmiş.. onda kaldılar.. babası beni aradı aynen çekmedi yine ama yeğeninin cebinden aradı konuştuk velhasıl..
benim ki yazmış tlfn hiç çekmiyor, sorun değil dedim.
1) o da kuzeninden arayabilir miydi ?
ertesi gün yani pazar günü beni hiiiç aramadı
2) ya sen hiç evden dışarı çımadın mı ? , arayamaz mıydı beni ?
ben ailemleydim, şimdi onlarınla berabersin rahatsız etmek istemedim diyebilir, haklı mı ?
ve son olarak, geçen bu süre içinde sadece nasılsın canım ? aaaaa çıldıracağım yaaaa
hayır işte ben böyle bununla alakalı olduğuna inanamıyorum, bana ilgisi alakası olsa ben rahatsız olabilir miyim beferim ://Ee tatlım sen dedin adama hafta başı görüşelim diye ondan rahatsız etmemiştir bu iki gün bak arayacak mı soracak mı diye
hayır işte ben böyle bununla alakalı olduğuna inanamıyorum, bana ilgisi alakası olsa ben rahatsız olabilir miyim beferim ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?